![]() |
a dobro jel itko na ovom forumu pokrenuo igru sa radeonkom 4870 koja ima 1gb mem ili sa onom 4870x2 koja ima 2 gb??
posto je ovdje glavna kocnica memorija na grafi, a te grafe imaju puno memorije, pa dal je tko probao? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A po testiranju koje su napravili (nazalost nemam link da to potkrijepim, ali ako nadjem stavit cu ga) ps3 je tada napravio odredjeni test 8x brze nego tadasnji q9770 :zdero2: @zwer54 navodno da imas i dvije 4870x2 ili bolokoju drugu kombinaciju kartica gta4 ne bidi nikad vise od 1gb memorije na kartici :S Bar za sad... |
ma nehalem sa 8 jezgri če ga pojest, lmao
|
Citiraj:
ili rijesenje prelazak na konzole! |
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1160
@Vercetti na kojoj konfi si uzeo ss-ove ?! :D smijeh ! :beer: |
kako provjerit fps
|
Grand Theft Slideshow IV :lol2:
|
Citiraj:
Čak 3 FPS-a više dobijem kad vratim render quality na medium, tj. default. :D |
Citiraj:
|
Ma nema ni sumnje da novi intel ga nece rasturit ko beba zvečku :D
Nego samo pokazujem razlog zbog kojeg je tako zaje i neoptimizirano. Direkt je sa konzole prebaceno pa se 90% procesa vrti na cpu cak i onaj koji bi trebo na gpu. Tako da ce patchom to malo rasporedit pa ce biti bolje, bar se nadam :chears: |
Citiraj:
U svakodnevnome koristenju je Q jednostavno bolji.... |
Citiraj:
|
damn straight !
|
Citiraj:
|
ja čekam 8 ! najmanje...
|
[2008-12-04 13:29:57] *** GTA IV PC Version: PIECE 433 FAILED HASH CHECK
- Skida se i dalje, da je nešto oštećeno? Neće radit kak treba? Skinut će od drugog? Šta ovo znači? :( |
Meni pokazuje sad cijenu na steamu.
Samo još neku grešku javlja kad hocu platit. Ajd neko probaj. Valjda još nedaju mada sve piše |
koja je cijena na steamu?
|
49,99 dolara.
Ali javlja mi neku internu grešku i nemogu dalje nakon što unesem podatke |
ja neznam kolko e skullu trebat vremena da napravi kaj treba...
i btw bolje uzet prek neta za 50 $ nego kod nas za 400kn! |
ako se ne varam u autronicu je 375 kn (340 za studente)
50 dolara je 280 kn. |
pa dobro, svejedno isplativo :=) ... jedino nije ako nemas flat..
|
hmmm.Ko je sad tu blesav.
Maknuli su cijenu. Šarafe valjda još pošto nije radilo naplacivanje. Uglavnom više ne piše cijena. Samo da nebude veca nego je prije pisalo |
Baš sam ja otišao pogledat, a kad ono nema cijene, reko ko je tu lud sad :D
Ma neće biti više od 49.99$, na steamu nisam vidio veću cijenu od te za pojedinačnu igru (a da nije spešl edišn i te điđe) Mene više brine dal da instaliram SP3 ili napravim onu fintu s registryem, dvosjekli mač. Ne želim (slučajno) uhebat windowse s tim SP3, neda mi se formatirat :D, a opet pitanje kakve će biti perfomanse s GTA4 bez njega. |
oce za igru bit dovoljan amd 4800+?
|
teoretski bi trebo :-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
p.s. da, na vistu nejdem :D |
xD radiiiiii, nasao c...k :D
ali nikako :D vidim tablice, par travki i par iskri :D hitno u nabavku grafe...ali imam i jos jedan problem, edimax odbija radit pod sp3 tako da nisam imao net zadnjih 10 sati :D |
Igra puno bolje radi na XP vec an visti x64 na konfi iz siga na medium i reza 1280x1024 radi na 25fpsa procesor overklokan na 3400MHz i grafa malo overklokana, znaci za gta IV treba jak procesor?
|
nemoj me hebat da ću i proc morat kupovat...odbijam mjenjat dvoglavoga e2180 :)
|
Citiraj:
Sta je sa vama? Ljudi u americi vracaju igre i dobivaju novce nazad a vi gledate kolko kosta na steamu! Ne zelim nikog uvrijedit neg naprotiv ocu vam reci da igra jednostavno ne valja...lose odradjen port koji ima problema sa iskoristavanjem resursa. Ne valja brate i gotovo, bolje isprobajte prije nego sto kupujete da se uvjerite |
evo igro sam nekih sat vremena i igra počne štekat da boli glava(sve sam stavio na low)...jednostavno me bole oči od tolikog štekanja
nebudite blesavi i ne kupujte nove procesore jer ovoj igri ako ovakva ostane nema pomoći.jedino ako nemislite kupit quad na 4x10.a ako igra se ne promijeni ide pod krevet i 400 kunića u vjetar Moree "Ljudi u americi vracaju igre i dobivaju novce nazad a vi gledate kolko kosta na steamu!" šta stvarno.disi to pročito.ako je tako onda banda iz rockstara možda nešto i promijeni |
nebi škodilo imat jači procesor...:D
a ova razlika 10fps, ok , aj recimo između 50 i 60 nema neke, al između 20 i 30fps se itekak osjeti |
ako tebi šteka sa tim procesorom i tom grafom onda stvarno nesto nije u redu :D :D
|
Citiraj:
Ali opet nicem se vise ne cudim..nakon sto su lagali da su razvijali pc verziju 7 mjeseci i da da je igranje na high postavkama namjenjeno next gen racunalima isto tako mogu i lagat kad su najavili patch. |
najača stvar je da ti on kaže da moš igrat na high(ako on sam stavi postavke) a meni poslje šteka i sve na low. Ja jednostavno nevjerujem da su oni izdali ovu igru.pa na njoj se ima radit još pola godine
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=280709---ali ipak glavnu riječ drži rock f...star |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11. |