![]() |
o jebote pa otkud mi kartica od drugog operatera, i još nano :S
|
Citiraj:
Ako je zbog prodaje onda unlock odradi osoba kojoj ga prodaš uz to da joj daš kod ili ga sama zatraži za taj uređaj. Ili otključavaš eto da se pohvališ kako si otključao? :wtf2: |
Citiraj:
U ponedjeljak ponovo poslo zahtjev sa svim podatcima, danas stigo mail sa unlock kodom. :chears: Citiraj:
Naravno, pod predpostavkom da imaš pristup ovakvom SIM cutteru. Ako nemaš te ideš rezat običnim škarama, pripazi malo. ;) |
Citiraj:
|
aha, nisam znao da ima, tenks
@bullet1, pa kad se već nudi hoću to riješit na jesen da ga lakše prodam |
Ne trebas ga rijesavat uopce. On je sad otkljucan na serveru. Kad ga budes prodavao,resetiraj ga na tvornicke postavke i onaj ko ga kupi samo ce ga pokrenuti i aktivirati thats it
|
Citiraj:
|
A koliko uređaja ima nano karticu? Jedino ako svi u kući imaju iPhoneove od 5 pa nadalje :)
Koliko košta tomato na kiosku, neki kikiriki znam da je... |
Citiraj:
Ma drek imaju, klizni samsunzi :D Jedino sogor ima S4 mini al mislim da je to mikro a ne nano moram vidit |
s4 mini ima microsim kao i s4,s5...galaxy alpha ima nano-sim
|
Imaš u TELE2 za 3 kune SIM karticu s 3 kune na računu. Nakon što je kupiš prebaci taj broj u neku mrežu koja ti nije domaća za ajfon i napomeni im da ti treba nano SIM. Kao novi korisnik trebao bi ga dobiti besplatno.
|
@boy005
NanoSIM imaju HTC-i. Znam kad sam ljetos uzimao Desire 610 da su mi posebno za njega izradili nanoSIM sa postojećim brojem. Trenutno koristim tu karticu u drugom mobu sa adapterom nanoSIM->microSIM. |
ma ok, ja govorim iskljucivo za samsung jer sam imao priliku koristiti navedene...
|
Prekjučer zovem u vezi otključavanja S3ce iz TELE2 i danas mi stiže SMS da telefon nije ni bio zaključan.
|
Stvarno je nevjerojatno da imamo tri SIM standarda...
|
Zašto?
|
Citiraj:
A znači, ti si tražio unlock code za S3 u koji ni turio drugu karticu da vidiš jel lockan :D ? Da, moj S3 je bio iz Tele2 i frend koji radi tamo je rekao da ne zna jel inače postoji iti jedan S3 koji je lockan na Tele2 mrežu ;) |
Zašto da turam išta drugo nutra kad sam u TELE2 upao sa bonova i za nagradu dobio tarifu REVOLUCIJA 150 uz 33,3% popusta kroz iduće dvije godine.
Probao danas Vip SIM u S3ci i sve radi turbo, a sutra ili u ponedjeljak nosam blentona (GT-E1282T) na unlock tretman u TELE2 centar. |
Zovem maloprije VIP službu za korisnike da dobijem kod za dekodiranje mobitela koji je kupljen na bonove kod njih prije nekih možda 3 i pol do 4 godine... Uglavnom sve garancije na uređaj su odavno istekle... I meni ova prodaje priču da moran otić u VIP centar i donit račun od mobitela da bi mi dali kod :roller: Jer kao ja nisam pod ugovornom obvezom pa da sad po novom zakonu mi moraju to dat, nego pošto sam na bonove drugačiji je postupak. Traže račun uređaja :D Znači opet su našli načina kako zajebat ljude, pa ko će čuvat račun od nekog plaćenog 500kn starog kliznog mobitela 4 godine? Već vidin da će bit borba sa parazitima u centru
|
Jucer sam otisao do VIP centra u Areni, prije toga posliko garanciju i racun da imam.
Zena me pitala na koji sam broj uzeo pretplatu i sam za garanciju da kao fol ne vidi cijeli IMEI u aplikaciji (ocito da vidi dal se radi o istome uredjaju) i pokazao joj sliku garancije i dobio kod. Sve ukupno je trajalo manje od 5min, nije bilo cak niti guzve :) |
Citiraj:
meni mobitel star skoro 4 godine, plaćen smiješnih 500kn, kupljen u žurbi čisto za nazvat i poslat poruku jer san osta bez moba u to vrime. Ko bi čuva račun od takvog uređaja i toliko godina? I sad kad je mobitel u staroga, i oće čovik dekodirat da ga ova guba ne krade na vipa, oni našli načina da te lancima zadrže :care: Nekužin kako nevide sa takvon politikon da će ih ljudi zamrzit gadno, i da će se širit loš glas? Umisto da bez problema i komplikacija daju kod, moraju se inatit... :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dekodiranje telefona LG T30 ( T580 )
Nov sam na forumu, pa mi nemojte zameriti ako nešto pobrkam, ili ako propustim neko pravilo ovog foruma.
I da jos nesto, posto sam nov neznam dali ova ili slična tema već postoji, a nisam stigao da pogledam jer mi je hitno. Dakle potrebno mi je dekodiranje telefona (za dž) navedenog u naslovu, ali nemogu da nadjem nijedan takav softver, a jedan sto sam nasao, i uspeo ga instalirati, namenjen je za dekodiranje LG telefona ali nema ovu verziju telefona (LG T30), pa bih zamolio fomurase, da ako im nije tesko, i ako bi mi hteli pomoći da mi postave linkove ( ako ih ima (linkovi)). I da pronasao sam drugu opciju, da se preko kompa dekodira telefon, uz malo programiranja, tamo se nadje neki folder sa nekim dokumentom i nađe se neki kod,i tamo se promeni, umesto 10 promeni se na 00, i to je to, ali ja nemogu da pristupim tim fajlovima. K'o da su sakriveni, ima fascikle: pictures, video, music, other, documents, ali sve fascikle su prazne. Ja sam razmisljao na ovu drugu opciju da ja na ovaj telefon ( LG T30 ) instaliram android operativni sistem ( jer na jutubu sto sam video ovu opciju to su radili na androidu). Ali je pitanje dali se moze instalirati Android OS na pomenuti mobilni telefon?? A ako ne onda preko koda ali mi treba neki " kod kalkulator " za komp. Unapred hvala na svim odgovorima :fala::fala::D |
Jel' moze neko da mi pomogne oko ovog dekodiranja?? :D
|
na koji način otključati samsung b2100 zaključan na tele2?
|
Tele2 ti je duzan otkljucat mob na tvoj zahtjev.
|
Da, ako ima račun za njega...
|
Ozbiljno tele 2 to tako ozbiljno? Donio sam 5-6 mobitela u t centar i jedino me pitali IMEI i broj na koji ce poslat.
|
Mene tražili račune za Nokiju 6303c, Tele2fon V5 i onaj Tele2fon V1 sa UHU ljepilom :)
|
Pitao tele2 szk kod za otključavanje prastarog se k800i, nisam imao račun niti informaciju dali jer uzet na bonove ili pretplatu.... Ipak izašli u sustret poslali 2 koda koji nisu radili i uputili me da pošaljem besplatno u servis preko tele2 centra...
Super pohvalno i neočekivano, čeka se povratak sa servisa :) |
Citiraj:
|
@triki5555 upisi u mobitel *#06# (kod za provjeru IMEIa) kada ti ispise kod, nazovi Tele2 SZK i reci im samo još broj uz koji je kupljen taj samsung pa će oni po tom provjeriti i dati ti kod odmah, ako ne bude dostupan poslat će zahtjev te ti javiti kod kroz 15 dana max
IMEI možeš provjeriti i na poleđini mobitela na naljepnici iza baterije. Btw račun ti traže samo ako ideš u Tele2 centar. |
Dobio sam kod od VIP-a za dekodiranje,ali me interesuje kako da to uradim?
|
Još da kažeš i o kojem se mobitelu radi...
|
Meni su dosad ovako govorili... Stavis drugu karticu i kad ukljucis mob treba upisati taj kod
|
Tako i treba.
|
Na LGu je malo morgen tako ;)
|
Nego kako?
|
LG G2 i L90 kad sam ubacio karticu nisu tražili kod kako to traže recimo samsung ili sony. Nego se ode u service menu i tamo se ode na network settings (ili tako nešto) pa se ukuca taj broj te se mob odma reboota.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |