PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warcraft (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44983)

zwer 26.11.2010. 08:24

Samo sto nema digitalnog Burning Crusadea i Wotlk-a :stoopid::hitthewal:

Mos kupit Classic i Cataclysm "digitalno". Ostatak, truba, mora bit box. A i sad je vec rasprodano skoro sve, Battle Chest (Vanilla+BC) nestao, BC nestao.

Demon Hunter 26.11.2010. 18:20

Kupiš digital Vanilla i onda upgrade na TBC pa upgrade na WoTLK.
Nikakav box nije potreban.

Mommistake 26.11.2010. 20:00

Citiraj:

Autor zwer (Post 1787298)
Samo sto nema digitalnog Burning Crusadea i Wotlk-a :stoopid::hitthewal:

Mos kupit Classic i Cataclysm "digitalno". Ostatak, truba, mora bit box. A i sad je vec rasprodano skoro sve, Battle Chest (Vanilla+BC) nestao, BC nestao.

Moze se, moze ;)

B@re 26.11.2010. 20:14

Sve ti ide digitalno bez boxeva i gluposti.. samo priko njihove stranice klikneš štaš kupit, upišeš karticu i to je to...

Nybelung 26.11.2010. 21:30

Potvrđujem ovo što su kolege već napisale, sve se može digitalno uzet, ne treba nikakav shipping. A onda igru možeš preuzet odakle god hoćeš (torrent, prijatelj, susjed..).

I ono što govorim svima:

Važno je napravit siguran Battle.net acc (stavit kvalitetnu šifru na acc i na mail!) i pazit da kupiš "EU edition" WoW, a ne Američki (US). :)
Od WoW podataka, važno je sačuvat Secret Question & Ans. i Authentication Key (od orginal WoW-a, od nastavaka su manje važni i njih me nakon instalacije nitko nigdje nije tražio).

Nemojte površno ispunit svoje osobne podatke, sve treba bit 100% točno tako da acc u slučaju krađe (često se dogodi :D) možete vratit pomoću svojih osobnih podataka (traže scan osobne/putovnice).

To što sam naveo se podrazumjeva, ali često sam doživio da ljudi stave za ime i prezime "Veliki Konj" ili sl. glupost pa se zbog toga trajno oproste od acc-a. :D

zwer 26.11.2010. 21:33

Poso, ja sam vidio samo upgrade digitalni na cataclysm i digitalni vanilla, pa zakljucio da nema wotlk-a i bc-a... Ovako do jaja, bit ce dobar blagdanski poklon samom sebi hehe :goood:

Thanks na infou!

Z-man 28.11.2010. 23:58

Night Elf Hunter sam i imam wolf pet-a, kad igram grupne questove, pet ponekad uopće neće napadat, jednostavno stoji i "akcije" napadanja sa petom ne funkcioniraju ? Što je problem ?

EDIT: btw. jel ima netko bartender addon za verziju 3.3.5 ? Ovaj novi bartender4 ne radi na starim verzijama :/

Mommistake 29.11.2010. 09:03

Citiraj:

Autor Z-man (Post 1789200)
Night Elf Hunter sam i imam wolf pet-a, kad igram grupne questove, pet ponekad uopće neće napadat, jednostavno stoji i "akcije" napadanja sa petom ne funkcioniraju ? Što je problem ?

EDIT: btw. jel ima netko bartender addon za verziju 3.3.5 ? Ovaj novi bartender4 ne radi na starim verzijama :/

Pa koliko sam skužio, ne igraš na Retailu, nego na privatu.. jelda? Jer je patch još uvijek 3.3.5... Onda je to server bug...

A za bartender, ideš na wow interface, i odabereš verziju koju želiš...

Z-man 29.11.2010. 15:47

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 1789268)
Pa koliko sam skužio, ne igraš na Retailu, nego na privatu.. jelda? Jer je patch još uvijek 3.3.5... Onda je to server bug...

A za bartender, ideš na wow interface, i odabereš verziju koju želiš...

Da, problem je zasigurno u serveru što se tiče pet bara, moram se svaki put molit da mi ne nestane....
A bartender nigdje nisam našao za verziju 3.3.5, no insftalirao sam neki drugi addon i works like a charm :D. Uglavnom, skužio sam da www.curse.com ima starije verzije addon-a pa sam od tamo skinuo.:chears:

Mommistake 30.11.2010. 11:44

Citiraj:

Autor Z-man (Post 1789539)
Da, problem je zasigurno u serveru što se tiče pet bara, moram se svaki put molit da mi ne nestane....
A bartender nigdje nisam našao za verziju 3.3.5, no insftalirao sam neki drugi addon i works like a charm :D. Uglavnom, skužio sam da www.curse.com ima starije verzije addon-a pa sam od tamo skinuo.:chears:

Da, da.. ima dobrih tih addonova... A stvar je u serveru... to i sam znaš :)

matijazg 04.12.2010. 22:35

kupi retail i neces vidit takve glupe bugove vise...

tskarda 05.12.2010. 21:21

jel ima ovisnika koji su nabrijani na kataklizmu ili vam je to onako... još jedna u nizu, kad bude vremena će te je kupit, bez čekanja ispred algor... wow-europe s kreditnom u rukama?

B@re 06.12.2010. 00:42

vec kupljena online, ja u ponoc i minut 7.12 igram odnosno sutra navečer.... a te gluposti ispred algoritma itd su za malu dicu...i ne nisan toliko nabrijan nego je jos jedna u nizu ;) ( ne obaziri se na sate igranja na xfireu, 80% toga je afk, haha :P )

tskarda 06.12.2010. 11:31

ja iscekujem i pratim mmo champion i slične stranice, no neću je kupit, barem ne u prvom valu.

volio bi da daju 10d trial ponovo kao sto je bio za BC, dosao bi onda malo vidjet kako to izgleda.

imam nekih 370-380d played svezajedno kad altaholic to zbroji (na dragonmawu sve)

još 12h28m ostalo do rušenja servera :D

Paske 06.12.2010. 16:02

Citiraj:

Autor Z-man (Post 1763973)
Da budem iskren, nisam nigdje tražio...reko da pitam domaću ekipu kad već postoji "WoW help" tema. Naime, igram piratski molten wow sa frendovima i uzeo sam night elf huntera. Kad želim "uhvatit" pet-a kojeg je najbolje uzet, jel u startu da tame-am zvijer na što većem levelu ? Isto tako, da li mogu uzeti samo 3 različite zvijeri pošto sam samo za 3 moro riješit quest ? Dodatno što me zanima je, kad hodam, naravno mountam zvijer da budem brži ali što će se tad dogodit sa petom koji hoda zamnom? Nekako imam osjećaj da me pet jako usporava jer sam jednom na trial wowu napočetko izgubio peta kak je sporo hodao zamnom ?

Znam da su ovo najnoobovskija pitanja ali eto....nadam se da će netko imat živaca odgovorit na to :D

Hmmm....

Višak petova možeš ostaviti kod stable mastera. Obićno su u / pored birtije.

Manje više svaku zvijer ( beast ) možeš taemat, a lvl-a sa tobom.

Inaće na normalnim ( Blizz ) serverima pet nestane kad mountaš, a pojavi se kad se skineš sa mounta. Tako da mi ovo zvući kao bug. Vjerojatno server koristi neki beta / nestabilni client i stoga bugovi ....

Ja se i dalje držim - 100 Kn na mjesec nije puno obzirom da ono što se dobije za taj novac.

ehohr 06.12.2010. 16:25

Ja sa preordero cataclysmu cekam danas, igro sam aktivno do negdjd 10og mjeseca par tjedana nakon shadowmournea i onda sam se tu i tamo ulogirao i to je to. Sutra u 00:01 se logam i veselim se cini mi se kao dobra ekspanzija, ima dosta stvari koje se meni osobno cini jako zanimljivim i dobrim.

Matta 06.12.2010. 17:19

Ja bio pauzirao par mjeseci zbog prinove u obitelji ali nije mi bila greda posto sam "zakl'o" kralja vec odavno pa i nisam imao nekih zacrtanih ciljeva (osima mozda heroic 25 IC-a, koju sam eto preskocio).
Jucer i danas sam dingao sa pally altom na 80 pa da je i on spreman.

Pocinjem sutra poslijepodne posto sam zaduzio frenda da mi veceras kupi moj primjerak i ujutro da mi posalje busom. Startam sa mainom (mage) pomalo, a ostali altovi ce pricekati. :)

matijazg 06.12.2010. 19:39

jao blago vama,ja moram pričekat do božića,jer ako sad kupim popadat ću sve kolokvije hahaha :)

B@re 07.12.2010. 00:26

Pa ja neznan kako se ovaj Blizzard nemože naučit pameti s ovim login serverima... svi su pali.. nemoš se loginat vec 25 minuti katastrofa !

tskarda 07.12.2010. 00:57

ma to sam ja neki programcic ddos pokrenuo, sorry sad cu ga iskljucit.
šala

pa tako je stalno, mislim da niti nema nekog pravog rijesenja za time, jednostavno serveri ili aplikacije nisu dovoljno jake da izdrze 10^x puta veći broj korisnika nego što je inače potreba za login serverom.

NJUNJO_HR 07.12.2010. 11:59

Niko ništ ne piše o wowu, svi se još igraju.

ehohr 07.12.2010. 14:11

Prvi dojam je pozitivan, jedino sto je negativno je to sto su ljudi nakon 7 sati igre bili 85, ja sam trenutno 83, instance mi se svidaju, velike su, odlicna mi je atmosfera, zone su puno vece nego sto sam ocekivao.

jack_r 07.12.2010. 21:36

ma kakvih 7, ludi athene je dosao na 85 za 5 sati, ako je vjerovati mmo-championu lol. A ja mislio da nema sanse, da ce trebati puno vise od 28 sati, kolko je trebalo za prvi 70 lol

Lurker 08.12.2010. 00:53

Malo prebrzo ako mene pitas. Djeluje za sad poprilicno zabavno i da ima pun k contenta :)

ehohr 08.12.2010. 01:19

Citiraj:

Autor jack_r (Post 1795701)
ma kakvih 7, ludi athene je dosao na 85 za 5 sati, ako je vjerovati mmo-championu lol. A ja mislio da nema sanse, da ce trebati puno vise od 28 sati, kolko je trebalo za prvi 70 lol

Jako velika greska, 5 sati za 5 lvla je smijesno i to je cisti fail blizzarda, jedino sto ja vidim kao manu ove expanzije za sada.

Shockre 08.12.2010. 02:20

e momci, aj mi recite ak bi ja sad poceo igrat wow, znaci nikad ga nisam igro, sta mi sve treba? nisam skuzio na koji nacin se to krece igrat ako se krece sad kad su vec 3 ekspanzije vani.. jel mi dovoljan normalan wow il moram nabavit i sve ekspanzije odma? i jel se ispalti kupit acc od nekog kom se neda vise igrat il da novo kupim? znaci ja bi kreno od 0, nebi iso igrat sa necijim likom u slucaju da kupim acc od nekog jer mi to nema smisla posto nisam nikad igro to.
puklo me nes, vise mi na vrh glave fps-ova i sveg ostalog sta sam dosad igro, pa reko da probam ovo.

tskarda 08.12.2010. 03:02

Pa ne moraš kupiti sve odmah, možeš i sa classicom igrati, no imaš limite (level, zone, instance) te nećeš naći skoro ništa igrača za svoj level, bit će ti dosadno, nećeš moć trgovat jer je ekonomija za one 85. levela čekat ćeš po par sati za grupu, uglavnom bit će ti toliko dosadno da ćeš odustat brzo.

Ima onaj wow+bc za nešto sitno eurića, nadoplatiš i za wotlk te kada dingaš 70, nadoplatiš i za kataklizmu kad dingaš 80.
skup je sport za ovako nabrzinu odjednom sve to kupiti.

svakako imaš i 10 dana trial, ima i on svojih ograničenja no možeš skinut da vidiš kako to izgleda.

ja nebih kupovao ili prodavao svoj acc nikad. to je moje, moja mail adresa, tajno pitanje, banovi (kojih nemam), moje ime i prezime.

Mommistake 08.12.2010. 09:50

Citiraj:

Autor Shockre (Post 1795842)
e momci, aj mi recite ak bi ja sad poceo igrat wow, znaci nikad ga nisam igro, sta mi sve treba? nisam skuzio na koji nacin se to krece igrat ako se krece sad kad su vec 3 ekspanzije vani.. jel mi dovoljan normalan wow il moram nabavit i sve ekspanzije odma? i jel se ispalti kupit acc od nekog kom se neda vise igrat il da novo kupim? znaci ja bi kreno od 0, nebi iso igrat sa necijim likom u slucaju da kupim acc od nekog jer mi to nema smisla posto nisam nikad igro to.
puklo me nes, vise mi na vrh glave fps-ova i sveg ostalog sta sam dosad igro, pa reko da probam ovo.

Drugim riječima, što je kolega htio reći, ako počneš s običnim wow-om, možeš doći do lvl 60, nemaš bloodelfa i draneia, ideš u instance samo na stara 2 kontinenta, što naravno rijetko tko radi, s burning crusade možeš do lvl 70, dobivaš 2 nove rase, novi kontinent, ali opet to je "zastarjelo", sa The Wrath of the lich King ideš do 80, šta je još aktualno pošto nemaju svi love za Cataclysm, novi kontinent dobiješ, novu klasu (DK), i onda na kraju imaš Cataclysm, lvl 85.. I to ti je više manje to.. Da ideš početi sve isponovo, hmm... Treba dosta $. Zato puno sreće s tim ;)

ezz 08.12.2010. 11:59

najbolje je bilo pre tbc kad je par likova bilo lev 60 i to su bili baje..sad je svaka šuša lev 80, bezveze

Shockre 08.12.2010. 12:11

fala na odgovorima. evo skinuo sam trial pa cu to igrat 10ak dana da vidim oce bit sta od tog il ne. taj trial je defaultna verzija, bez ekspanzija? naso sam na g2play.net wow bundle, igra + sve ekspanzije + 30 dana za 469kn ak se dobro sjecam.. to mi se ok cini.

tskarda 08.12.2010. 13:56

imaš i preko blizzardove stranice za kupiti i sve je automatski nadogradnja. logiraj se na https://eu.battle.net/login/en/

mamutarka 14.12.2010. 20:26

kakva vam je latencija ingame?

ja sam si stavio trial sada, nisam igrao pol godine pa da vidim malo, i prije mi je uvijek bila 50-70, a sada oko 300

probao ostale igre i speedtest, sve super, samo wow stvara probleme, deletao wtf cache i još neke foldere da se resetiraju i ništa

igra u pozadini ne skida nikakav update, probao čak na 2 rutera različita isti problem

ako netko ima nešto korisno za predložit :D

B@re 15.12.2010. 16:14

Igra neskida updejtove u pozadini nego dok igras....

mamutarka 15.12.2010. 16:34

ne skida meni ništa ni kad igram ni kad neigram, skidam updejt prije ulaska u igru, rješio sam s regedit fixom

B@re 15.12.2010. 18:39

Evo ja san diga winse na novom disku, i skidam wow dok igram... odnosno cim prodje na onom toolsu odnosno launcheru... nakon sto mi je prosa setup, moga san igrat, i kad udjen u igru pise mi i gore po sredini ekrana da trenutno skida i dole di mos gledat latenciju i frameove !

matijazg 15.12.2010. 20:29

i momci,kakav je novi WoW?jeste već svi 85? :D

vga killer 16.12.2010. 00:13

Reko sam da necu igrat....da da....dovraga. Bozicni soping ce ipak bit. Nemrem ja bez wow-a argh

veve 16.12.2010. 15:25

Igram s frendovim druidom (nazalost nije u guildu) i dosao do 85lvla u roku 2-3dana, nakon 2 godine ne igranja :D
Promjena starog kontinenta i nove lokacije to mi se veoma svida, ali manjak questova je po meni jedan veliki fail, jednostavno nemas sta raditi dok cekas mjesto za instancu... :P
Meni nije nesto, ocekivao sam vise...

tskarda 18.12.2010. 10:37

blizzard daje 10 dana trial kataklizme za probat (morate imat clasic+bc+wotlk i lika na 78+)

virty 22.12.2010. 13:20

Uskoro kupujem novi laptop na kojem bi se naravno i igrao (WoW prvenstveno).
Kako cu biti na putu bit ce mi potreban i mobilni internet.
Ici cu na Vip mobilni internet pa me zanima kako se WoW ponasa kad se igra bezicno preko laptopa (USB wireless stick).
Neznam da li su veliki ping-ovi, trza li igra i sl. tome...?
Graficka ce biti vjerojatno ATI HD 5650 ili ATI HD 5470 pa pretpostavljam da nece biti problem s te strane.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53.