![]() |
bila naljepnica gore 450w, ma to je sve relativno , svako ima svoj neki način mjerenja :D
čofi, to kaj ti je zeleno brijem da je do skart kabla imo i ja nekih problema kad istovremeno je bila spojena antena i skart onda se miješaju signali i neko sranje bude pa pozeleni |
gle fkt:fala: kak mi to nije palo na pamet
|
kaj rješeno? nema problema više?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nhf |
Citiraj:
|
Šta je to PC u kuhinji?
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da je laptop Pink boje mozda i bi :D
|
Citiraj:
EDIT: sad primjetio, domy jel ti brijes prsa mozda? :D:D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
to sam baš htio pitati..di su ti dlake :D
novo istraživanje je pokazalo da žene vole dlakave muškarce koji valjaju šivinističke fore, imao 20kg previše a naravno smrde po pivi i pljugama :D @sa_stilom...nabavi si molim te monitor..neki pošteni..neki fini veliki lcd..takva pila a takav monitor.cccc |
Jel ja to vidim onaj stick od t-coma za net na ovom lapu koji gleda prema foticu? :D. Zato i zenske ne idu na tebe. Ne vole skupo. Ili misle s reklame da imas to zato jer oces slat mailove curi gdje got hoces. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo mi je utjeha na moju belineu koju je vrijeme odavno pregazilo i prozvakalo tri puta kad vidim ekipu sa kantom kao i moja :D fala sa stilom :respekt: |
Citiraj:
|
A stvarno monitor bode u oči, onak krvnički :D
|
bar neka ga u crno ofarba, stopit ce se sa desktopom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Već je sto puta opjevao svoju ljubav prema NF-u..pa kako voli nek izvoli...mada nevjerujem da Lenovo ima uopće lošiju sliku od NFa, ako uopće i ima.
|
sa_stilom
lepo lepo.svida mi se.imas stila nema ša. imamo isti ukus :D |
|
Citiraj:
eh meni se ovo sviđa..:) |
|
|
pazi da te jednom na "minimize all" ne bi iznenadila ova guzica :D
|
Citiraj:
thx :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/010720080049l3k.jpg http://img.w3dizajn.net/images/01072008005a732.jpg Kako postoji pregrst recenzija kucista nema smisla navoditi nekakve opcepoznate detalje. Kuciste imam nesto vise od pola godine i mogu reci da sam zadovoljan. Prva opcija mi je bio CM 690, ali nije bio raspoloziv onda kada mi je trebao tako da sam na kraju uzeo ovo. Sto se tice nekakvih performansi ne znam koliko mogu biti mjerilo jer me ne interesira previse niti klokanje (pa onda niti neko preveliko hlađenje) niti neka ekstremna tisina. Za moj ukus je dosta tiho, cini mi se da postoje video reviewi u kojima se moze steci priblizan dojam o buci koju proizvodi. Sto se temperatura tice trenutno su diskovi 37°C i 33°C (2x ST3500320AS, nista ne puse po njima), procesor ~45°C ( q6600, stock cooler) s tim da radi 24/7. Za mene se dosad pojavio samo jedan sitniji nedostatak - uslijed odredjenog broja otvaranja bocne stranice (cca 30) mehanizam moze zakazati zbog razlabavljenog sarafa (rjesivo u 2 minute). Ovo ne bih niti primijetio da nisam u pocetku imao problema sa napajanjem, sto je rezultiralo cestim otvaranjem i zatvaranjem bocne stranice. Ako vas jos nesto zanima pitajte.:fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |