![]() |
Eh napokon je pala Umbra uffff 2 i pol sata :rolleyes:! i jel moguce da nisam dobio nis osim njezina odjela i sworda nije da se bunim al 2 i pol sata...
@sniperwolf aaaaaa pa di si bio prije : cheers2 odlicno fenomenalno urnebesno mrakasticno...hehe! nego jel ove teksture to je nes novo il to spada pod one koje su pod must have ili ti njihove preporucene...sa onog prijasnjeg linka objesenenog |
Hm?
Skini si Qarl's Texture Pack LOD texture tiling zakrpu to ti prepise ona crappy-made texture od bathesde i stavi high-res, veceg impacta u fps nema. |
hehe da! ma ni bed evo sve sam skinul! : goood :
sad jos samo OOO 1.3 i to je to! vise mi nis netreba onda sam miran... |
http://betteroblivion.com/ooo/index.php
OOO 1.3 je odlican mod....predobar cak me natjero da pocnem igrat ispocetka zanemarivsi klanje umbre vise od 2 sata...onda vam je sve jasno! :eek: Super je balansiran, leveli se dizu puno sporije sto je puno bolje bar meni...vise nemres uletit u bilo koju spilju i sve pobit, sad je vecinom stura,ili ak naletis na neku bestiju nema ti spasa! Ima puno vise lockpickova i potiona za pokupit , moze se nosit baklja i sword odjednom sto je realnije, zasluzeno punije skrinje , neke questove nemozete zapocet ako niste odredeni lvl , a da ne govorim o novim itemima i oruzju i jos puno puno toga...ja sam nabrojio samo neke sitnice pogledajte si trailer i procitajte sta sve nudi...ali u svakom slucaju preporucam : nuts : |
ajde vi koji ste ponovo instalirali recite di ste :)
ja sam sad zatvorio 2. oblivion vrata, dark elf lvl 5, borim se u areni, galdiator sam....sad mi je onak ful glupo kaj me na početku dok se borim neki bog ''upikne'' i stalno krvarim, ful iritantno :( e ovo postaje nemoguče...il me vampir il nešt ugrizao....dođem na meč i prije neg kaj počne iskrvarim, a hilat se nemogu :mad: :mad: :mad: |
kako iskrvaris?? :confused:
ne kuzim uopce, ja nikad nisam doso do takvog sto? Ako si vampir, moguce je da ti sunce smeta. Grizi malo vratove pa se vrati :D |
izgleda da me vampir u snu ugrizao :( jer nešt mi je pisalo na poruci poslije :D
a ništ budem se ''igral'' |
E kak se instaliraju modovi.
fakat ne kuzim di da ih isopiram, zavrsavaja sa .esp Ne pise nis u manualu. Radi se o modovima Natural Wildlife i more arrows recovered :) Aj hvala i pozurite se :D |
Citiraj:
http://www.overclock.net/faqs/83468-...-oblivion.html mozda pomogne :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna ko di mogu skinuti najnoviji patch za oblivion? Opet sam odlučil ispočetka igrati.
|
Citiraj:
|
e jel neko zna kako ubiti onoga čarobnjaka koji ima amulet of kings? jel ima neka fora, jer uvijek kada mi fale još dva tri udarca da ga killam on si napuni health..... popiiizdit ću već!!!!
BTW @ EvilM@ster, šljakalo ti bude kanta obliviona, nemaš brige |
Budi uporan, koji si level? Ja sam ga odma potukel, par put s strelama i gotov je.
E, ja sam lvl 17, ono malo, ali sam prešel 138 questova, master hevi, blade marksman,ali neznam zakaj mi neče iči leveli gore pa sam počel ispočetka |
lvl 17?? hmmm... ja sam već 3... sramim se...
blade master, arena grand champion, listener u dark brotherhoodu..... prešel sam nekih 50 questova... hvala na odg.... |
Neznam zakaj mi lvli nejdeju gore, glavne guildove sam sve prešel i glavnoga i sve, al neče
|
neznam ko što rekoh ja sam bijedni lvl3 i sad radim u onom guildu za lopine...
|
Citiraj:
|
Pa spavam puno, al onaj progress to next level mi je celo vreme na istome, tj. nije se pomaknul, a povečal sam valjda 40 ili više skilova
|
Čudno???
Fakat ne znam kaj bi moglo biti... |
evo meni je to sa spavanjem pomoglo, sad sam lvl 13.... hvala jelc...
|
Ljudovi jos jedno pitanjce :)
Di da buksam stvari buduci da sam pun i nemogu vise nosit? Stavio bi ih u cloud rular templeu gore odma iza stengi vani na otvoreno? Da mi ne nestanu iznenadno zato pitam? :) |
Kolko novci imaš? Najbolj bi ti bilo da si kupiš kuću neku, najjeftinija je u Waterfrontu, 2000, a u Anvilu imaš quest za kuću i ogromna je! a ovak stavi nekam na pod nebu ti niko fkral, bar meni nije.
|
Cek u waterfrontu onom djelu imperial citya?!?
A kaj mogu jos sa kucom osim buksat stvari unutra? |
Weynon priory imas gore kod onih svecenika chest ja tam buksam svoje .. ne nestaju itemsi.
|
Je tam, meni je ta najbolja, je najmanja, al dok ju urediš je onak mala baš lepa :D
Moreš i spavati tam, al ubiti služi za stavljanje stvari, a ova ti je čisto dosta. Ja imam škrinju posebno za oružja, posebno za armor, posebno za spelove papire i to, a imaš i onaj mod, razenoid manequins, nisam siguran kak se piše da si kupiš one lutke na koje stavljaš armor, al to ti je ubiti sam kaj ti lepše zgleda. |
Nemoras sve imati u kutijama mos i pobacat uokolo kad re-zonas stvari ce biti tamo..weynon priory ;)
|
Zakaj stvari skljanjati okolo kad se mogu kupiti kuće???
Ima na netu i hrpa modova prekrasnih kuća i brodova. Osim toga to je i quest-kupiti kuću u svakom gradu.:) |
Hmm! da vas pitam: quest Path od Dawn bar brijem da se tak zove : stoopid Imam sve one 4 knjige i sve super al kad kaze moras bolje proucit knjige...ja procito sve 4 i sta sad...ocito sam nes propustio neznam di dalje ?
|
Znači imaš 4 knjige, svaka prva riječ mi se čini ako nisam zaboravil treba složiti tak da tvore rečenicu, ona svaka debela riječ i dobil budeš GREEN EMPEROR WAY WHERE TOWER TOUCHES MIDDAY SUN. I onda ideš tam di je onaj tomb u podne ti se pokaže znak na njemu sunce ono i klikneš i onda budeš videl.
|
da! thx! kak sam lud na to nisam pomislio a tak je najcesce...
nego na koji tomb mislis ? :rolleyes: |
Kolko se sječam , to je kod Imperijal city Palace, quest marker bi te trebal dopelati do tam, to je tomb od nekog princa camarila, tak nekaj, i u podne bude ti se zasvjetlilo ono, a budeš skužil već ;)
|
e pitaje... Kupio kuću u kojoj su neki duhovi i bash mi izgleda blup.... Kako se kuća može urediti i dal se uopče može urediti?
|
Citiraj:
|
Evo, ja sam 34 lvl, cijelo sam vrijeme bacao sve skupljene stvari u dark brotherhood sanctuary, nema mjesta za hodanje, stalno moram poskakivat: lol2 :, popunio sam jednu čitavu prostoriju, skoro se više ne vidi dno. Sad sam kreno to prodavat, nisam jos prodao niti 1/3, a zaradio sam vise od 70 000 zelenbača:cool:, a ja se tamo mučio sa questovima u kojima zaradjujem po 200, ako mi se posreci 500 (dobro, nije bas tako:D). Nakon tolikog mucenja da dodjem do takvog livela mogu vam samo reci da cu sad si kupit onu ljepu kučerinu u skingradu i opremit ju sa svim mogučim stvarima,i odlazim u penziju... ali kao sto to biva u svakom serijalu jamesa bonda (popularno zvanog 0, 007), tako je slucaj i kod mene - iz mirovine, zbog starije gospodje cije ime ni neznadem (zovu ju M:eek:) vracam se u aktivan i uzbudljiv zivot mracnog (ali ne toplog: lol2 :) brata, u prikovanim ubitačnim misijama, i tajnim pljačkama...: CoolRamb
|
34lvl. Svaka cast.
Ja tek na 5om samo rijesavm ovaj glupi main quest. Sad skupljam ekipu za obranu brume. Jos moram otic i po onaj debilni stit tiber septima.... |
Ja sam pak naishao na...sasvim drugachiji problem.
Naime...level 48 sam i....ne mogu dalje napredovati. Svi prokleti major skillovi su na 100-tki. I kako sada pronachi nove izazove :) P.S. Sljedeche slichice nizu rezultat mojeg qurchenja niti korishtenja cheatova vech 200 i neshto sitno sati potroshenih na igranje Obliviona (what can I say. I love this game!!!). A Bethesti je bolje da izbace uskoro pravu expanziju (chujem da se radi na tome) jer Knights of the nine su prije tek jedan maalchice dulji quest nego - expansion. http://img444.imageshack.us/my.php?i...nshot33fd5.png http://img296.imageshack.us/my.php?i...nshot34bs6.png |
Si prešel sve questove? Pogledaj, pa ak nisi jih prejdi :D
|
Hmm, zanimljiva ideja ali...chisto sumnjam da je uopche moguche obaviti bash sve postojeche questove u Oblivionu. Ili se nechu mochi joinati u taj i taj guild, kuchu ili shto vech - bash zato jer sam chlan suparnichke frakcije, ili chu jednostavno propustiti poprichati s NPCem koji ima kakav zanimljiv quest itd, itd.
Ali zato bi mi netko ovdje mogao preporuchiti koji zanimljiv guild u koji bi se mogao join-ati a da nije jedan od ovih "uobichajenih" iliti vech odavno poznatih. Pod uobichajene mislim na...fighters, mages, dark brotherhood, thieves, arena itd...itd. Jedini uvijek je da budem na strani - pozitivaca. Npr...neshto poput "vampire hunter-a" ili "knighta" tog i tog...reda. Svi prijedlozi su dobrodoshli (uz detaljno objashnjenje kako, na kojem mjestu, i kod koga se - uchlaniti) :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |