![]() |
Citiraj:
Samo svoj promjeniš da si Ukrajinac, ništa se ne mjenja, nećeš morati učiti ukrajinski i slično. Pod billing stoji da ti je adersa u Kijevu i to je sva razlika. |
Samo je payment profil drukciji. Tvoj account u sustini ostaje hrvatski, playstore isto, nista se ne mijenja osim sto samo za yt definiras npr. ukrajinski payment profil. Pa dok ide ide.
Kad ne bude islo, obrises profil, sve ti ostaje kako je bilo. Jednog dana kupis yt u hrvatskoj i bok. Sve ove scenarije sam prosao, nikakvih problema. Jedino gdje ces vidjeti da nisi hrvat je yt music - tamo zna ponuditi lokalizirane playliste na prvoj stranici. |
Znam da ste tu temu stoput prošli, ali ajmo i za mene. :)
Moram imat VPN kad mijenjam payment profil? |
Citiraj:
Za YouTube Music evo sad prvi puta čujem, morao sam tražiti što je to. :lol2: Vidim neka alternativa Spotifyu, mjesecima sam imao pretplatu za dž, ali nisam koristio jer mi bilo bezveze pa dao drugima priliku da koriste dok se moglo. Citiraj:
|
Evo frendu prosla turska preko revoluta
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozes probati castati pa mi javi kakvo je iskustvo danas :) |
Ne znam gdje pokrenuti to, vjerojatno jer sam degooglao mob... :D Probao sam wireless desktop i na TV mogu imati jedno, na mobu drugo, ali to je Huawei feature.
|
Da, ovo je google protokol i ne radi bez googlifikacije uredjaja. Onda dobijes tu karakteristicnu ikonu u podrzanim appovima vjerojatno si je nekad vidio :)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Google_Cast |
Btw Youtube Music HR je jeftiniji od klasičnog Youtube Premiuma, meni to ionako ne treba. Uglavnom nisam znao za to do danas.
|
pa normalno da je jeftinije,ne kuzim sta oces rec
ali nema neke logike kad za malo vise imas cijeli YT premium,mozes rec koliko uopce kosta samo yt music? |
Ma hocu reci da mi se neda zajebavati sa tim VPN-ima za par eura uštede. Yt Music je 7,89€/mj.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk |
Potvrdjujem da Srbija bez problema prolazi. Tunnelbear i revolut master.
Ne treba rasformirati familiju i sastaviti, samo se nastavi sve kako je bilo, samo jeftinije nego Hvatska. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Ja sam bio isto dobio mail da me deportiraju iz argetine
Ali jucer prošla uplata revoultom 3.5€ |
Citiraj:
Viva Peron, ne dajte se iz domovine, mi deportirani ćemo po punoj cijeni ko nam kriv. :D |
Citiraj:
(moš mislit,naravno da sve pada na moja nejaka pleća):zdero2::zdero2: |
Citiraj:
|
ja sam isto promjeniio i prosla uplata ali cekam 5.12 da vidimo sta ce biti, jer to je dead end u mailu
|
Onda će ti otkazati pretplatu, ali moći ćeš iskoristiti do kraja..
Neće naprasno ukinuti cijelu uslugu, kao Netflix preko Turske i Nigerije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerujem da ce kolege utpotpuniti upis detaljnije. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
A mlnavodno prolazi i turska s Ininal digitalnom karticom. Kartica se može prek Revoluta nadoplaćivat.
|
Da. To je rješenje kad je Turska u pitanju...
|
Kako se naruči ta kartica? Da li dostavljaju u HR ili treba nekako u Turskoj riješiti?
|
Digitalna je kartica. Na webu njihovom ili prek aplikacije (za prek appa ne znam jel prolazi)
|
Ako se radi preko web-a ide se na ovu opciju za strance tj sas stranim državljanstvom - pretpostavljam tako? i dobije se kartica digitalna sas svim potrebnim broejvima gdje se onda preko Revoluta prebacuje lova u TRY...
|
Nisam radio pa ne znam sve korake. Informacija je s Bug foruma gdje je ekipa to radi i prolazi. Osobno me ne privlači jer zahtjeva da se pošalje sken putovnice
Al svakako najelegantnije rješenje sada nakon što otkazuju svima je HR pretplata. Family 14.60 eur, kad se podijeli ispadne ko da se dalje plaća indija, argentina il slično |
do 5.12 i gotovo, đaba je bila promena kartice...mislim da cu uzeti sad obiteljsku srbiju za cenera i adio, dok opet neskuže
|
koje sve države su nam na raspolaganju
Srbija 10e Makedonija ? turska ? kako su cijene, svi udarate države, ajd da napravimo tablicu Češka ? |
https://octavegraf.github.io/priceby...outube-premium
u ove divlje zemlje vise nemos ni uci a ove druge su sve oko 10eura obiteljska, tipa srbija slovenija makedonija rumunija poljska...tak da svejedno |
nepal nix ??
imam 130 nepalaca na poslu .. ima da netko dade svoju karticu |
|
Citiraj:
Ako ih je tolko možeš cijeli forum namirit :D |
Izvin'te, jel ovo red za nepalski yt? :D
|
Meni danas na argentinskom ističe premium, i rekli da moram obaviti sa argentinskim načinom plaćanja. Ispod dugme Renew kliknuo da vidim šta će se desiti, nisam palio vpn niti išta, otvorilo mi Google play na argentinskom računu cjena 4,x$ family i evo prošlo. Svima došla notifikacija da su u primiumu opet.
Kada sam prvi put pravio argentinski račun preko PC sam radio uspješno, prije godinu dvije, danas za razliku od tad sam kroz Google play uspio produžiti znači. Sent from my Pixel 8 using Tapatalk |
Meni je dns UA yt family uredno naplacen ..
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Nakon skoro 5 godina ode Indija. Došao mail da se neće obnavljat više.
|
zašto bi tebi bilo bolje nego nam
netko te ovdje druknul :D |
Čini se da ima metoda koja i dalje radi s Argentinom: https://www.reddit.com/r/youtubeprem...ice_429_using/
Isprobam večeras ili za vikend |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:30. |