![]() |
Šteta za Leclerca, dalje ne očekujem ništa osim procesije s eventualnom kaznom Maxu.
|
Hamilton je prvi i vozi 1s sporije od Williamsa!! Pametnom dosta.
Navodno pa će biti kiša za 5 min. Eto sranja za Ferrari koji i ovako nema gripa. :lol2: Hvala i do idućeg GP-a. |
Citiraj:
Strašan si. Pobjeda samo takva. Max ima kaznu, žute gume kod Hama neće izdržat. Bijele idu do kraja. Vet pobjeđuje, Bottara 2 i Ham 3. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Kimi 42 kruga na softu vozi bez problema , Hamilton nakon 10 krugova na mediumu plače svakih 2min na radiu da su gume gotove :D
|
Vizualno ne izgledaju dobro. Ni Maxove. Ali Vettelove su ko nove.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Kimijeve su ok izgledale jos uvijek ,iako se vidlo na onboardu da nema gripa na zadnjim kotačima.
Isto Kimi ima neki problem sa mjenjačem i diferencijalom, rekao je da quick shift ne radi i spominju dif dosta na radiju Ovaj Stroll samo smeta svima zadnjih par utrka. Edit: Nisam ni skužio Groesjeana , i njegove gume ok izgledale nakon 50 krugova. |
Imam neki osjećaj da će Maxu popustiti strpljenje u zadnjim krugovima i da će napraviti kaos kao i Leclerc na početku.
|
Steta da ga ne moze proci. Sigurno bi i nabio potrebnih 5 sekundi prednosti.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Jebiga takva staza. Prošle godine Ricciardo dobio dok je vozio 40 krugova bez 200 konja od ERSa. Mislim da je dosta očito bilo da će Ham dobit osim ako mu se doslovno ne raspadne guma.
|
Jebeš i gume i ovu stazu. Lani Ricciardo sa pol motora do pobjede, danas Lujkan na platnu of guma. Bezze
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ajde Drug sada reci da je Vettel kriv jer nije pobijedio ovu utrku. Nema u tebi realnosti ništa kada je Vettel upitanju. Ali neka te takvog. Živio! :beer:
Odlična utrka Charlia. Koja mu je to u nizu?! :lol2: |
Pa nitko ne sere po Vettelu jer nije pobjedio utrke koje nije mogao već jer prosipa lagane pobjede i prvenstva.
Šta misliš da zato što je Leclerc imao jednu ili dvije loše utrke da to opravdava Vettelovo prosipanje prvenstava |
Ima smisla gledati reprizu danasnje utrke, je li bilo ista bolje nego utrke do sada?
|
Jedino ako te zanima kako izgleda postolje kad Mercedesa nema i na drugom mjestu.
Zanimljiv početak s Leclercovim ganjanjem i ispadanjem, a onda kruženje do kraja... Zaspao skoro u par trenutaka |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isplati se pogledati onaj 6min highlight video šta objave malo kasnije na YT
|
Damn, stvarno ove godine nemam srece sa zabavom i f1 u istoj recenici. I ja nadjem sezonu kad cu opet poceti pratiti :D Hvala, pogledam sazetke!
|
Iako je Max poklonio drugo mjesto Fetelu ipak se sve dobro zavrsilo. RB smanjio
zaostatak za Ferarijem. 4 Honde u prvi 10, obecavajuce. |
Obecavajuce je i da nijedan Renault nije krepao. Dvije utrke zaredom. Jos je Ric rekao da sad Renault ima pravi qualy mode, po prvi put.
Sainz odlican, pobjednik F1.5. :) |
TR cak i bolji nego u qualyu, carli drzao utrku kolko tolko gledljivom, nakon dosada
|
Citiraj:
Sve u svemu osrednja utrka. |
F1 sezona 2019
Osrednja? Bila je sranje. Valjala bi jedino da je kisa pala. Ali bilo je i losijih, sto jest jest.
|
http://www.essentiallysports.com/in-...iqwLroKJG9wkes
Vratio se neowww lik. Može ko nać video? ovaj ne radi. Nisam ga čuo u utrci. |
Misliš na ovog?
Video na linku gore radi normalno |
Rb je danas uzeo bottari drugo mjesto, jer je botara morao zbog maxa opet mijenjat gumr koj3 su najebale od udarca u zid kad ga je kreten max izgurao
A renFAULTasi slampavi, kako su boksove odradili da je riki sa 6 zavrsio bio na 14om stvarno treba znat pogidit tajming. On i magnusrn najveci luzeri danas Wunderking leclerc i dalje pokazuje svoje kvalitetu :D Fakat kao da gledam kvyata ili maxa prije 3 godine. |
Gledam bodovno stanje.Ovim tempom imaćemo konstruktorskog pobjednika već početkom 9. mj. Naravno već sad to znamo, ali i teoretski. Meclaren zahvaljujući vožnj Sainca danas solidan. Interesantno iza 5 timova unutar 4 boda razlike.TR
pretekao tvorničkog Renoa. Reno morao svim korisnicima mjenjati klipnjaču, toliko o njegovoj pouzdanosti. |
Danas je reno sam sebe sjebao, mogli su uzeti P6-P8 bez muke. Ali neeee, ajmo u boks u totalno krivo vrijeme, riki mora kuhati sad negdje.
Ali ono kilavljenje hamiltona po stazi, toliko je sporo vozio da je kubica radio brze krugove. Koja dosada od trke, napetije je golf gledati. Sainz vrhunski danas odvezao, kako je roknuo najbrzi krug i na dlaku izisao ispred. Svidja mi se lik, vidim dobru buducnost kod njega u f1. Jako dobro vozi, nije siledzija, jos da ga je u bolid pravi stavit. Leclerc stvarno pokazuje totalnu nestabilnost i radi masu neforsiranih greski. |
Citiraj:
Lako za ovu sezonu. Ove godine je samo 2x zasrao motku što i nije toliko bitno jer je Mernandez prejak vako i nako. Ali opet neka je jak Mercedes. Osobno želim da skinu win ratio McLarena iz 1988 i da uzmu SVE u sezonim U inat svim Ferrarijevcima i Red Muljcovima kojima su "njihove" dosadne sezone bile majka kad su Šumaher i Sebastijan radili isto što danas radi Jamilton :) A i da Šumahera se skine sa trona "najboljeg" pa da i ta mitomanija ode u povijest. Sve se vraća sve se plaća :D ili još jedna - ničija nije gorjela do zore :) Tako da Dejo moj, nebu tvoj kmettel više naslova digal ni jednog. Ili za Mečku kreni navijati ili za nekog drugog. Ili kao neki crveni kako kažu, reci da više nemas interesa pratit sport :) Sent from S7 Presidency Phone |
E da, dominacijaaaaaa :)
I jeate viejeli, Perez je za dlaku skoro pogazio dva marsala https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cde8d6a94f.jpg |
Monaco top 8:
Honda 4x Mercedes 2x Ferari. 1x Reno. 1x Toliko o pouzdanosti Honde. Sta je sa drugom, osim Fetela ne komentarise druge dogadjaje? |
Koje druge događaje? Da je McLaren best of the rest? Da je jučer 3.motor bio u oba Toro Rossa (a 6.je utrka)?
Nije Honda ništa ni bolja ni lošija od Renaulta. Rekao bih da su tu negdje. Čabe McLarenu Renault i čabe Red Bullu Honda :) i jedni i drugi bi bili na istom mjestu sa istim bodovima da su ostali na svojim motorima. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Honda ima ok rezultat na stazi di je najmanje bitan motor i to je odjednom pokazatelj snage Honde :D
|
Kad je Honda bila u najgorem svojem stanju, Alonso je osvajao 5.mjesta tako da :D
A sad kad je Honda već 5.godinu u F1, sad je 4.mjesto uspjeh kao i sva 4 bolida u top 10. Ali dobro, navikli smo :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Drug moj butthurt??? E moj Brko. Fulao si cijeli sport. Pa ne dobivam ja pare od Vettela da moram ginuti na svaki njegov uspjeh ili ne uspjeh.
Briga me, nisam ja baš toliko veliki pratitelj F1. Navijam za njega jer nemaš za koga drugoga i jer je Švabo. Neće ni Hamilton biti vječno u Mercedesu. Budemo vidjeli kako diše u nekoj drugoj momčadi. U ovom Mercedesu bi i neki klinjo iz F2 osvojio titulu. Daj Maxu Hamiltonov bolid pa da vidiš. Ovo je veća dominacija nego ona Vettelova u RBlu. Još malo pa će zasjeniti i onu Ferrarijevu eru. |
Eh kako bi dobro bilo da F1 ima "dane otvorenih vrata" pa da vozaci odvoze koji krug u tudjim bolidima. Ako nista, barem nama gledateljima za dusu :) nda
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neki stari bolid Mercedes dvosjed V8, ti sjediš iza jel... Bio sam na događanju ali nisam stao u auto.:roller::roller: |
Vidim da se cesto spominje skidanje Hamiltona s vrha, odlazak negdje drugo i sl. Hamilton bi bio lud ici bilo gdje iza Mercedesa, osim ako nece u Ferrari, prestiza radi.
Lik ČITAVU karijeru vozi top bolide, osim lose prve polovice 2009. i osrednje 2012. Fakt je da je sezona gotova i da ce ovako ostati vjerojatno i narednu sezonu. I tek onda mozda nesto bude novo. Do tad, dominacija 😁 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:55. |