![]() |
Citiraj:
|
E glupi Zidane, od genija do budale.
|
Juve u polufinalu.
Liverpool i Madrid ispali. Morata vrati se šampionima u Torino. |
Citiraj:
Bit će još jedan, to je njihovo vrijeme. :D |
Ma ne može ih više ni Ramos izvuć. Taman kad si napisao, pao gol za Celtu. Odgovorim i padne za Real. Ma sviraj gotovo!
|
A mora nešto i Rakitić osvojit ove sezone :D hehe.. Šteta, nemogu se oni prebacit na 3-5-2 nakon par treninga i koliko god netko htio reći a imate Ronalda i Benzemu ipak fali dosta igrača, Celta je bila uigranija i svaka im čast, nek su prošli dalje :)
|
Najveći problem je što Perez neće lako potjerat ovog mamlaza s klupe i morat ćemo njegovo eksperimentiranje gledat još jako dugo.
|
Problem su ozljede, fali pola momčadi realno. I Danilo i Vasquez... a ok, ionako ove godine im je liga prioritet....
Kada dođu Bale, Marcelo, Modrić, Carvajal pa i James to će biti ipak malo drugačije. Nadam se da će Danila potjerati, ne bi ni da u Dinamo dođe besplatno, Pivarić je za njega mothership. |
Citiraj:
|
I od pola ekipe se moze slozit 4-3-3, kakav god da je Coentrao bolje ce odigrat lijevo, a Nacho desno umjesto Danila. Ove gluposti sa postavom sto Zidane radi su na razini HNL-a.
|
Možemo mi filozofirati koliko hoćemo, ali Realu fale tri presudna igrača, oba beka (izrazito važni za njihovu igru), te Modrić. Kada se na to doda da nema najbržeg igrača na terenu Balea ... a dodatno i Jamesa, koji ako ništa drugo, ima najbolji udarac u cijeloj momčadi. Možeš se ti postaviti na glavu, ali toliki manjak će se osjetiti kad tad.
Zamisli da se Chelseju ozljede istovremeno Hazard, Kante, Azpiliqueta, Willian i Alonso, te da im dodatno, Costa i Pedro nisu u formi. Borili bi se za ostanak u ligi, a ne za titulu, i to naravno uzevši u obzir da ne igraju LP ove godine, već samo kup i prvenstvo. |
Ajde pliz ak netko nađe snimku ronaldovog bacanja u stilu nejmara nek stavi tu, fala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgubio je smisao,ne? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma šalio sam se.
Dobro, što je tu je.Sada smo se opet rasteretili dvije teške tekme u sljedeća dva tjedna, što bi vjerojatno igrali ili protiv Barce ili Atletica.A sa obzirom kako igramo u zadnje vrijeme,bolje da smo ispali od Celte ,nego od Barce.Manje bolno. Sada se treba koncentrirati na Sociedad,to dobiti i probati dobiti Valenciju tu zaostalu tekmu, pa probat održati tih 5 bodova što je duže moguće.Jer nekako mi se čini da Barca ulazi u seriju,i da će biti jako teško do titule.Ali ,treba vjerovati. Za ovo što se ovdje potencira da su ključni igrači ozljeđeni,i da to amnestira Zidana.Glupost! I kada je imao sve igrače na dispoziciji,postavljao je igru nelogično.Pa imao je prošle srijede i Modrića i Marcela ,pa kako smo odigrali.A ovo uvođenje Vasqueza i Morate u zadnjih 10 minuta je dokaz da je izgubljen u prijevodu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Tema bi komotno mogla ima naslov, real i ostali klubovi u europi :D |
Citiraj:
Da, kak je Sevilla krenula moglo bi biti svašta |
@Brko
Fala za Mančester Junajted 99". Brže san oporavio od visoke temperature. |
Citiraj:
I svaka čast na trudu, da je netko išao brojati postove u ovom topiku :lol2::lol2::lol2: |
|
Uvijek neugodni Betis :D
|
Citiraj:
|
Opet će pique bit ljut na predsjednika xD betis je svakako neugodan protivnik, i Real je znao prosuti bodove protiv njih..
|
Pa jučer je trener Betisa izjavio da bude pomogao Realu ako može.
I eto,je! |
Citiraj:
Prvo, "što se tebe tiče, ni ne treba ga". U 7+ godina svog staža na forumu, nakucao si 653 relevanatna posta iliti 0,24 posta po danu. Dok si trećinu tog iznosa bez problema nakucao u OVOJ NE-PC temi koja je otvorena nepunih 6 mjeseci. Stvarno si koristan PC ekspert zajednici, nema šta :D https://s20.postimg.org/3rzr4pq4t/LP2016_17.jpg U drugoj rečenici kažeš "izgubio je smisao". Je, zbog koga ili čega? Fascinatno je koliko možete drobiti o tome. Zbilja fascinantno. Naravno, nije to ništa protiv pravila. Sve dok nema vrijeđanja, što se mene tiče je OK. Ali mi je samo to fascinantno. |
Citiraj:
|
Gdje piše da "nemoj" i da "ne smiješ". Samo sam ti ukazao kako sam sebi uskačeš ;) ništa drugo. Slobodno ti piši i dalje, nitko ti nije i neće zabraniti :)
|
Piše li moje? :)
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2016/2017
Gdje nam je ivan, jarunski varan
Edit: kovacic ima privatni show na bernabeu Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ro& Ko :D jedan drugom asistencija i gol
2:0 65min ulazi Morata, ajde da vidimo šta zna :D Zna :D 3:0 Rutinski :D |
Nakon nekoliko utakmica kemijanja sa 3-5-2, Zidane promjeni na 4-3-3 i eto ti 3-0. Mogli su sad bit na +7 da se nije igrao protiv Seville.
Kovačić nezaustavljiv, sredit jos taj pas prema naprijed nakon prodora i bit ce jos bolji. |
Citiraj:
protiv slabijih protivnika svakako trebaju igrati Kroos-Kovačić-Modrić |
Može i Kazo umjesto Modrića tu i tamo, i ovako je stalno ozlijeđen.
|
Malo novosti iz svijeta transfera, dok se čeka tekma Liverpool - Chelsea (21h) ...
- Branislav Ivanović odlazi u Zenit - Dimitri Payet se vraća u Marseille - Patrice Evra će također praviti društvo gore navedenom - Jese Rodriguez odlazi iz PSG-a na posudbu u Las Palmas - Lucas Silva će iz Reala na posudbu u brazilski Cruzeiro |
Au kakav gol luiza :D lijepo lijepo :D
Kakav ovaj simulator costa.. |
Arsenalovci, jeste zivi? :D CFC - Arsenal 3:1
|
|
Nimalo lijepo, zapravo baš ružno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18. |