![]() |
Citiraj:
Prebacio bi se na HTC U11 da ima 3.5 mm jack, uložio sam u kvalitetne slušalice i zato mi je deal breaker :kafa: Dongle ne želim koristiti... |
Stigao U11. Nema šanse da ide na njuškalo. :D
|
hehe, bas mi je drago. Ja kad sam ga uzeo u ruku sam bas bio odusevljen dizajnom i build qualityem. tamo lijepo zaobljen, kompaktno nekako lezi u ruci.
Samo pazi, klizi mob sa bilo koje podloge :D |
Vidim da ima U12+ na GSM areni među usporedbama kamere, i sad gledam sa U11 i U11+ i kamere su nebo i zemlja u korist U 11 i plus.. Jel moguće da je kamera tolko bolja ili oni imaju neki pre production unit 12+? Baš sam se neugodno iznenadio :/
|
Citiraj:
Premalo je vremena da nešto pametno kažem, baterija mi se čini da će biti dosta dobra, ide mi na jetru pomalo jer nema HTC galerije nego samo Google fotografije, i što je Sense još dosta osakaćen naspram M8 kojeg je ovaj naslijedio. Ali da je lijep upgrade naspram M8, bome je :) |
upravo sam cancelo u12+ preorder i narucio u11 silver s tele2 webshopa(ponovno se moze uzeti tamo) za 2999kn
|
zasto bi to uradio? jedino ako gledas jedino po cijeni, U12 ce dobiti nadogradnju na P, za U11plus nisam bas siguran...
|
Jer u11 radi.
|
|
Stvarno ispada da su "tipke" loše izvedene, a i baterija je lošija nego na u11...
|
HTC U Ultra za 2300kn, novi, zapakiran sa garom 24 mjeseca jel se isplati? Opcenito kakav je mobitel ak ga je netko koristio? Vidim da je i Oreo dobio. Malo me muci kaj nema 3.5mm.
|
Nakon par dana korištenja impresije:
1. Baterija tak-tak, SOT je odličan 6:50 min u 30-ak sati, ali dosta ga curi u idle, ode 5-6 % preko noći, a pogašen i wifi i mobilni promet, kod M8 mi je iscurilo tipa 2%. 2. Kamera jako dobra, konačno imam nešto s čim će fotke ličiti na nešto kad mi nije D600 pri ruci, iz rawa se da dost toga izvući i popeglati. A i gcam dosta dobro napravi bookeh. 3. Ostalo manje više sve kak su ostali rekli, fale mi jedino one crvene notifikacije na samim ikonama, viber, fejs, messenger. Baš sam zadovoljan s njim, nadam se da će potrajati zadovoljstvo i da mi neće negdje otresti :). |
Pa imaš te točke na notifikacija, o čemu ti? Samo nisu crvene boje, već žele ili plave
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kakva je baterija na oreu u odnosu na nougat (u11)? isplati li se mozda zadrzati nougat
|
Gdje se u HR moze kupiti orginalni adapter usb c na 3.5mm za U Ultra? Na sluzbenoj stranici ga ne vidim, a na par mjesta sam procitao da ovi iz kine nece radit.
|
Naručiš te iz Kine. Ako ne radi, zatražiš refund. Pogotovo ako je seller napisao da podržava, a ipak ne radi.
|
ovo s notifikacijama na u11 je kriminal. na htcu 10 sve normalno radi, ima badge counter(broj), na u11 na nougatu nista, a na oreu ima onaj badge icon koji se odmah makne cim swipeas ili clearas notifikacije iz status bara,grozno... ne zelim stavljat novu jer mi je sense inace super, ali ne mogu vjerovat da su makli ovaj feature
|
mene ta tocka samo smeta a i broj. Imas ikonu u status baru i cemu vise.
|
tocka je beskorisna, broj je puno bolji za one kojima treba, jednostavno su mogli staviti da li netko zeli to imat ukljuceno ili ne. meni definitivno zna biti korisno za broj mailova i poruka u whatsappu
|
Da, to kako ko voli, mene osobno živcira bilo što da stoji na ikoni.
Pogotovo mailovi, jer ih uvijek imam par stotina neprocitanih |
Koja retardirana glupost, ne mogu pod vodom snimati jer odmah stiska home tipku kad dodje pod vodu
Pa majku ti j Odnosno pali Google now I prekida snimanje Jel postoji način ugasiti kapacitivne tipke i pokretanje Googlea sa Longoria presom?? |
|
Citiraj:
:wtf2: Inače da, čitao sam. Šteta za HTC, nadajmo se da se još mogu izvući.. |
Nikome još nije stigao U12+, vi koji ste naručili?
|
Izgleda da ipak netko sluša primjedbe korisnika
https://www.gsmarena.com/htc_u12_sof...news-32207.php |
Jel ima ko od vas U12+?
Da čujemo dojmove.. Il je HTC ostao bez korisnika:D |
Ne zanima me previše.
No ono što me muči je da mi se U11 počeo u zadnje vrijeme smrzavati i ne reagirati na dodir Nisam 100% siguran jel se to počelo događati otkada sam stavio SD karticu unutra.. ali se od tada definitivno usporilo učitavanje slika, spremanje slika, fotkanje... |
Sd kartica mi je od prvog dana u U11 i nisam prinjetio nikakve probleme..
Izvadi karticu pa vidi onda kak je.. |
Sve ovisi kakva kartica, naravno.
Brzine su jako bitne. |
Ma Samsung najskuplja U3 128gb
|
HTC objavio da će njegova U11/U12 serija dobiti upgrade na P
https://twitter.com/htc/status/10280...706432/photo/1 |
Mora da čini to vidjeti brzo. Još sam na December security update, a kamoli nešto novije.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Bude to HTC riješio, jednog dana, a sudbinu U11 modela će isto dočekat i U12+ modela i tako u krug, dok firma ne riješi taj problem ili dok ne propadne..
|
Firma je propala, samo sada još troše onu milijardu što su dobili od Googlea.
Neki dan su izbacili izvještaj sa najlosijim rezultatima do sada. Bez reklame i marketinga danas nema prodaje mobitela. Dobro je jedan novinar napisao. Kaže da sam ja ceo htca, i vidim da tonemo, rekao bih ajmo za kraj biti hrabri i dizajnirati nešto novo, svježe, ubojicu. Nikako da počnu slušati korisnike i pratiti trendove. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Ja sam se šokirao recimo kada sam vidio da htc uopće ne drže u mediamarktu ili saturnu. Ozbiljno sam se bio zapalio za u12+ ali ja nemam pojma di da taj mobitel kupim osim da uzmem sa njihovog sajta za prek 800 eura plus poštarina a nemam pojma kada će uopće biti dostupan.. žalosno
Sent from my Letv X500 using Tapatalk |
O njihovom propadanju slušam otkako sam 2011 kupio Desirea :) ne budu oni propali još dugo. Budu imali još koje restruktuiranje i to je to. Životarit će još par godina ili će ih netko usisati od kineza tipa Xiaomi ili Huawei.
Sent from Usreo Mobara |
ok, ima li tko ideju kako da prebacim podatke sa microSD kartice u mobu, koja je postavljena kao internal storage.
imam osjecaj da me zajebava, mob mi se stalno smrzava, sporo sprema slike, video nekad samo smrzne kad stisnes stop i Pise Saving video po 10-20 sekundi... ako karticu izvadim iz moba i stavim u komp, komp je oce formatirat odmah... mob je nekako prebacio podatke sa interne memorije na sd karticu, ali nema nacina da znas gdje je sto... ? pa moram rucno kroz win explorer prebacivati slike, a to traje vjecnost preko usb-a... preko 100Gb podataka na kartici... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |