![]() |
Bogut je bio višak Dallasu, Anderson je ispao iz rotacije pa je isto višak (iako mi se na prvu čini kao solidan rotacijski igrač). Tako da su dali pick za par mjeseci najma, ali očito da ga žele potpisati na ljeto. Samo bez 20 milja teško...
|
Citiraj:
|
Je, pratio sam nešto oko toga. Fakat ne kužim zašto, šut mu je bio ok. Al mi se čini da je zbog toga samopouzdanje izgubio, što je po meni veći problem od mehanike šuta.
|
Denver ili Phoenix za njega idealno :kafa:
Boston je jako krenuo po PG13....top4 istoka krenuli jest petarde pred playoff,moglo bi biti zanimljivo do finala konferencije... Doktle na zapadu: Citiraj:
|
PG ostaje doma. I vjerojatno ce ovog ljeta skupa s Rodjom pravac LAL.
PJ Tucker u Torontu. Fino se zaokruzili Toronto i Washington. Boston na kraju bez tradea, predvidjam lagani pad na ljestvici do PO. Skrti Ainge :D |
Nisam nikad gledao tog PJ-a al je vjerovatno neki 3&D lik... taman da se sa onim predatorom izmjenjuje u čuvanju LBJ-a
Priča se da D-Willu otkupljuju ugovor i da će ko FA negdje u contendera...I wonder where :D Noćas bi se mogao škicnut New Orleans kontra Houstona...da vidimo kako bu to funkcioniralo sa ova dva te Lou-om u Houstonu :) |
Dobar trejd OKC-a, Gibson je veliki upgrade u odnosu na Sabonisa, McDermott je dobra adicija u šuterski očajnoj ekipi.
Šteta da se Bullsi nisu riješili Mirotića. |
Dakle Houston rastavio NOP sa 20 trica :D
|
Dakle oldskulica je mrtva, samo smallball :D
Lou pocepao pelikane. 9-16 FG, trica 7-11, 27 koševa za 25 minuta. Citiraj:
Do sada su imali 4, sad će izgleda do kraja sezone imati 5 tricaša među 20 najboljih igrača po broju pogođenih trica. Bit će opasni Rocketsi, vrlo opasni. Zanimljiva priča oko Boguta. Mogao bi na rkaju opet završiti u GSW. A nešto se i Cavsi i Rocketsi spominju. http://www.sbnation.com/nba/2017/2/2...trade-deadline |
Citiraj:
|
Trejd nije sporan da znaš šta želiš od ekipe ove i naredne sezone, ali oni nemaju veze gdje su kvalitetom ni što im treba za iskorak. S tim da redovito najbolje igrače tretiraju kao zadnji ološ. Zato ih svi FA zaobilaze u širokom luku.
Oni Gibsona koji je OK veteran nisu namjeravali produžit tako da to ima logike, McDermott je imao par bljeskova, ali on ima 25. godina, treću sezonu je tu i to jednostavno nije dovoljno. Svejedno ostavio bi njega prije Mirotića, ali očito im to nije pošlo za rukom uvaliti OKC-u. Uglavnom niti su playoff ekipa, niti su visoko u lottery-u. U američkom natjecateljskom sistemu nema gore stvari. Sve ekipe su prolazile reubilding osim SA, koji je onu jednu nesretnu sezonu kad im je cijela petorka bila polomljena iskoristio za uzimanje Duncana. :D |
Citiraj:
Inače glede analitike,tj Gilbertovog navlačenja majmuna preko ravnala :D dobar film samo drugi sport. Isto se dogodilo u NBA recimo u isto vrijeme... Citiraj:
|
Ben Simmons out do kraja sezone.
@trabl, nadao sam se oporavku, barem kratkotrajnom :D Salu na stranu, treba im dati vremena, mozda se posloze kako treba. Iako, tak jasno da im za najvece domete trebaju i sharp shooteri :D |
Dario Saric likes this...
...hell,I like it too :D Inače,čuli ste svi za situaciju s Oaklyem u MSG-u prije tj dva. Collin Heard je tada ugostio NYK podcastera Michaela Rapaporta,iako nije htio,poslušati do kraja....ATTICA,ATTICA :D drapam se cijelo vrijeme bolovanja :D |
Izborio bi se Dario za svoje i pored Bena, ne sumnjam :D
Your dad needs medicine :D |
Da,inače Collin Heard ima ozbiljne emisije,za razliku od dva orangurana,Stephena A. Smitha i Skipa Baylissa i ostalih off-shot-a koje posjednu preko puta da se izderavaju jedan na drugog....i sad Collinu dovedu nekog goreg od njih :D
A Dario bi se izborio da,za svojih 15-20min :) Danas Philly-Washington :kafa: |
Citiraj:
to je najsubjektivnija stavka - gotovo da nitko od nas nema nekog realnog razloga. meni su šuteri i razigravači uvijek bili interesantni, a u novije doba allaround igrači. sjećam se kad se kevin garnett pojavio - to je bilo ludilo. ili tracy mcgrady kasnije - meni je taj igrač bio čudo. možda danas na zonu ne bi bili toliko jaki, ali strašni su bili. |
Join the club :D Kodnas se počelo pratiti 93' kada je air ošo u prvu mirovinu pa NITKO nije navijao za Bullse,svi su ih mrzili....including me :D
|
Ajajajaaaa sta Melo radi Dariju :D
Doduše ni Covington ne prolazi bolje... |
Melo je noćas trpao preko svih, išlo ga je, 60% je šutirao. Doduše, najviše preko Daria :D
Šteta, još uvijek prenaivno ispada u obrani, a bome ga ni u napada nije baš išlo, 4 TO, i par puta su ga fino zblokali. Svejedno je došao do 19 koševa 15 skokova i 5 asistencija. |
Šarić 19-15-5. da ovaj Covington nije uzel 11 trica i fulal 9 bilo bi i vise koseva. praktički od svih igrača koji su jučer nastupili u 8 tekmi, samo Butler i Towns imaju bolje brojke.
|
Šteta da Wade nije imao još jedan skok, ne pamtim da su u istoj ekipi dvojica igrača imala TD i to bez da se igrao OT.
Citiraj:
|
Za covjeka bez odraza i eksplozivnosti, nije los postotak
:D Tako mi ga bude uvjek zao kada popije banane, grdo to izgleda. Ali decko je radnik i ima vjere u sebe. Skidam mu kapu. |
Dobro za dvojke ima 45%,s obzirom da je rookie i da dio svojih koševa uzima s mid rangea nije to toliko alarmantno.
Čisto za info,Wiggins je u rookie sezoni sa sličnim ofanzivnim arsenalom imao mrvicu manji postotak uz true shooting % koji je bio značajno manji. Neki ozbiljan sud ćemo moć davati za 365 dana. |
Upravo tako. Bacite pogled na statistiku rookiea i vidjet cete da je i to kod Daria ok. Svega ih nekoliko ima nesto bolji postotak FG od njega, a opet vecina njih ima znatno manji broj pokusaja po utakmici. Izuzev Embiida.
Sveukupno, Dario igra vrlo dobru rookie sezonu. |
Kako bi rekli,let the good times roll. Phila trenutno ovisi o njegovom scoringu što se i vidi iz nekoliko zadnjih utakmica a to je za njegov razvoj odlična stvar. O samopouzdanju koje stiče ne treba pričati.
Okafor je odigrao isto odličnu utakmicu,dečko ima scoring talent ali na drugom dijelu terena ko da ga nema. Biće odličan u Maccabiju ili Olympacosu :) |
Haha :D
Sixersima opcenito fali jedan obrambeni specijalac, na tom dijelu terena nitko im ne blista. Twin Towers vs NBA - 0:2 :D |
Covington slovi za obrambenog specijalista... "slovi" :D
Da,kad te mediokrit tipa Dallasa izbuba onda se fakat moraš zapitati kaj je z glavom... samo mi je žao kaj rade jadnom Dirku...odgledao sam par minuta tekme...ničija lopta prema centru,Dirk na metar,Solomon Hill na 3 metra...Dirk ko uhoda na terenu,Hill stiže prvi do lopte i solo prema košu |
Twin Towers : NBA - 0:3 :D
Babo solidan u drugom nastupu za Wizzardse, 15 koševa 50% šuta, ali su izgubili od Jazza. |
Ove u Phili treba objesit za muda:
Citiraj:
Propustit će 4 utakmice, pa dva tjedna, pa se vraća nakon ASW, pa sad evo ovo... To vrlo vjerojatno znači da ga nema do kraja sezone. S druge strane, ovo možda otvara Šariću realnu mogućnost za ROY nagradu. I da, imamo najjakiju supermomčad lige: Citiraj:
|
|
Šarić je jučer izdominirao i Duranta i Draymonda u par navrata(čitaj: prošao ih nekako i zagrađenim layupom poentirao).
Nije ni čudo da ga igrači iz posljednje 76ers eneracije Phile uspoređuju sa Birdom...igra na IQ. Šteta šta gradi ciglanu sa trojke :) Glede ozljede Embida....Jahlil Okafor right now. EDIT,jel ko skužio da je mlađi Curry,Seth,u boljoj formi od Stepha? :D |
indijanac sutirao 0-11...u zivotu nisam sutirao 0-11...
|
Durant ozlijeđen, Warriorsi popušili od Wizzardsa.
Babo solidan, naštimao šut. 16 koševa, 5/12 šut, 3/6 trica. Noćas derbiji na vrhu istoka: Washington @ Toronto Cleveland @ Boston Na dnu: Philadelphia @ Miami Ne znam hoće li sixersi tankati, po meni bi trebali, nemaju više neke realne izglede za PO. @flood, nije stvar toga da nisu zdravi nego se konstantno mulja. Simmonsova ozljeda je bio tip ozljede koja se riješi za mjesec dana. Slična je priča bila s Embiidom. Prvo nateknuće, pa je ispao poderan menisk, pa sad ga vjerojatno neće biti do kraja sezone. Ili su nesposobni liječnici ili lažu. |
Shaq: From now on I won't mess with Bogdanovic anymore :D
|
@Roberto
Pa čuvaju ih za iduću sezonu,tankiraju...čemu siliti kad možeš samo popušiti.Ne vjerujem da njihovi doktori neznaju razliku između istegnuća nekog i problema sa meniskusom. |
Izgleda da je Durant out do kraja sezone...
Odgledao jučer Bulletse,daleko je to od ozbiljne momčadi,čim voda dođe do cice ova dva se ponašaju ko da su dva Westrbruka...kakva dodavanja,akcije,post....iso i pull-upovi do besvjesti :D EDIT: izgleda da je out za komplet sezonu i dalje po pričama koje kruže... |
Na ringeru kažu da treba obratit pozornost na Šarića
Citiraj:
Durant...Nadam se da će se ipak vratiti zdrav za playoff. Ne lajkam njegov odlazak u GSW, ali ajde nek svi budu zdravi za obračun :) |
Ma čim je on nastavio igrati,to je kamilica od ozljede...
|
Jako zanimljiv poduži članak o Draženu Petroviću. Izgleda dosta detaljan i analitičan, pa ako je to realno...:(
http://ispodobruca.com/?p=6355 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |