![]() |
Igram W3 prvi put, na 10ak sati sam i igra je stvarno dobro slozena - definitivno najbolji open world dizajn koji sam igrao, ali taj jebeni combat mi je katastrofa. Niti pravi rpg combat, a i kao akcijski combat je jednaki uzas. Tim vise sto ovo igram nakon Sekira. Taj aspekt igre mi je toliko los da mi je vise puta ozbiljno doslo da deinstaliram zbog toga.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma samo treba navika, witcher je najbolja igra bez mana i nisu potrebni nikakvih grafički i combat modovi ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nahajpao sam se na igru više nego kad je izlazila, zaputio se danas čak do knjižnice i posudio prve dvije knjige da pročitam dok sam na moru, a kada se vratim čeka Witcher 3 Goty kojim sam se jučer počastio na Gogu. Još prije tri godine igrao piratski ali zbog manjka vremena prestao nakon par sati i rekao ovakve igre se ne pirtiziraju, kad mi se bude igralo uzmem i došao konačno taj dan. Ponukan vašim postovima, najavom serije na Netflixu reko odo malo u svijet Witchera :D
|
Uf, ovo mi se zestoko ne svida da taj mod skida levele monsterima. Level scaling u RPGovima je za mene kuga, to nikako ne zelim. Oblivion mi je bas zato najgori open world ikada, dok je recimo Fallout New Vegas super, a i u nemoddanom Witcheru mi je to super. Zato sam i nacelno skeptican prema modovima kad su u pitanju nacelno odlicno dizajnirane igre. Samo mi je combat u Witcheru dno.
Citiraj:
Em grafički biser, em gameplay, em cut scene... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma shvaćam, preporuke su uvijek dobre, no ja ne preporučam ništa.
Eto, na njemu je da vidi ;) |
Ccc, modovi u ovakvoj igri, blasfemičari :nono:
|
Citiraj:
|
Pa šta fali da stavi ovaj mod što podiže kvalitetu tekstura okoline... Ne dira mu u gameplay, a samo ljepše izgleda, još ako nema neki performance hit...
|
Citiraj:
Ovaj mod koji je stavio kolega, mijenja kompletno combat i level scaling. Citiraj:
No, ok, nikada u svom gaming životu (20 godina gotovo) nisam instalirao nikakav mod (koliko se sjećam). Možda je i do toga :) |
Citiraj:
Drugi put kad sam probao sa ovim EE modom, napredak je bio još i sporiji i izgubio sam volju jer bi trebao valjda godinu dana da je opet završim... Ova igra traži da joj se baš posvetiš. Sat vremena u igri prođe dok si rekao keks a sve što si napravio je ošao do nekog kovača da prodaš loot. |
|
Opet sam zgriješio i instalirao TW3 ... probao modove, vratio sve na default ... oriđiđi mi nekak najbolje sjeda.
Jučer sat i pol plivao po Skellige od upitnika do upitnika, skužio koliko je sati dok se vani rasvjeta ugasila u ponoć. A krenuo plivati jer sam zaboravio gdje je ulaz ispod planine u Grotto ... quest za ubiti 3 brata koji daje Star Wars easter egg (Djenge Fett). U potrazi za ulazom u pećinu, zaplivao sam prema jednom upitniku, pa drugom ... trećem i tako dalje lol. Zaboravio po kaj sam došao. |
Ja ga igram već nekoliko tjedana. Uf koja igra odn igretina! Svidjela mi se tek nakon 3x kaj sam ju instaliral i kad me uhvatil njen svijet. Jel to ona riječ imerzija? :) 30-ak sati imam igranja, sad sam na go i jedva čekam da dođem doma :) Imam onaj HD mod i igra mi leti na ultra postavkama... Koji je to svijet, koji su to likovi, koje su to priče (isprepletene)... Jednostavno jedna od najboljih igara koje sam igral i još igram :) Btw, žena i djeca budu me se odrekla, cijelo vrijeme sam pred kompom :)
|
Kako volim citat ovakve postove i nakon 4 godine....igretina koja ce se jos duuugo prepricavati i igrati
|
Riješil Heart of stone. Isuse, koja priča, koji twistovi.. Na momente ljut, na momente tužan kako se priča razvijala... Stvarno, koja je ovo igretina....
|
Jesi li uspio Master Mirrora stjerati odakle je došao?:D
|
Citiraj:
|
https://www.youtube.com/watch?v=ehjJ614QfeM
just to remember the best game ever in existance |
jao meni, eto došao do trenutka kada Geralt zove prijatelje u pomoć
Nemorate mi spoilati što će se desiti uskoro, ali me zanima jesam li nešto bitno i ekstra zanimljivo propustio ili nije toliko bitno |
Mislim da nije toliko bitna, samo ti neće, očito :) pomoći u zadnjem fajtu protiv Wild Hunta u Kaer Morhenu.
Ja sam ju prvo ubio odn počeo je fajt jer sam krivo stisnul nekaj kod razgovora. Onda sam vratil zadnji load i poslal je u Kaer. I prije toga je sve vodilo ka vođenju ljubavi ;) |
Inace, za ekipu koja je malo dubljeu Withcer svijetu, https://www.youtube.com/user/XLetalis , fantastican YT kanal sa gro zanimljivosti.
|
Gledal nekaj od ovog lika. Dobar je. Kao i Witcher George
|
Citiraj:
Citiraj:
|
E vidiš, to mi je promaklo za njega.
|
To ti je Witcher, neke odluke imaju dalekosežne posljedice na naizgled nepovezane stvari. Obožavam tu igru.:)
|
Igram već neko vrijeme B&W. Bože, ovo je neka nova igra a ne DLC. Krajolik je prekrasan, priče zanimljive (kao i dosad sve)... Imam grandmaster feline, jebenu lovu potrošil na to. Sad sam švorc. Uglavnom, uživam... Imam 85 sati sveukupno...
|
Imam po steamu 199.5 sati igre, na NG+ sam DM.
Dosad sam taknuo možda 50% igre po pitanju svih upitnika, lokacija, skrivenih side questova i sličnih stvari koji nisu očite pri praćenju glavnog questa. |
Uh, kada sam ga igrao prvi puta, natukao oko 120h, ali prvi puta riješio sve upitnike i side questove. Tek onda NG+.
|
Evo jedne morbid-funny priče.
Frend je pred mjesec i neš dana okončao svoj brak i ženica se odselila svojoj majčici. Srećom pol stana mu nije mogla uzet jer stan glasi na njegova oca. Nebitno... Uglavnom veli on meni nakon jedno 6. runde tijekom (valjda) njegovog slavlja "sad bum si kupil komp od 20 iljada kuna i buš mi rekal kaj je dobro za igrat, ovo kaj si i ti igral al samo nemoj one černobilske pizdarije s kojima si me davil pred 10 godina". Ja mu nabrojao novije igre i između ostaloga i Witchera 3. Rekoh mu da ne treba igrati 1 i 2, da malo samo na YT pogleda neki "watch before play Witcher 3". Pred jedno 10 dana stiže slika i poruka na WA. Na slici play time 105 sati, a u poruci "ne mogu ti opisati koliko mi je drago što sam se rastao. Da sam naletio na ovu igru prije, nebi se ni ženio" :D Eto, još jedno veliko priznanje ide ovoj igri :D |
pitanje, jedinica mi je bila odlicna, igrao je par puta, prica, atmosfera, sve super
dvojku pokusao igrati par puta, ali nejde i nejde, nije mi sjela nikako trojka? da ili ne? |
Citiraj:
Citiraj:
Jedinicu probao, nije išlo. Dvojku probao, nije išlo. Trojku prošao 2 puta, utukao preko 200h :D |
Još mi je najbolje ovo “samo nemoj one černobilske pizdarije” :D
|
Pokazao ženi Brkin post, došla do dijela "černobilske pizdarije", nasmijala se, pogledala me i kaže "znam, znam, Stalker, ti i tvoja radijacija". A ja si mislim "E, zato sam te ženio!". :D
|
eehh te žene....tako i moju da pitaš, žence koja mi je najzgodnija ženka na svijetu poslije tebe, ko iz topa bi lupila yennefer
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |