PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   The Witcher 3: Wild Hunt (GOTY 2015) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=243939)

piydek 22.07.2019. 14:57

Igram W3 prvi put, na 10ak sati sam i igra je stvarno dobro slozena - definitivno najbolji open world dizajn koji sam igrao, ali taj jebeni combat mi je katastrofa. Niti pravi rpg combat, a i kao akcijski combat je jednaki uzas. Tim vise sto ovo igram nakon Sekira. Taj aspekt igre mi je toliko los da mi je vise puta ozbiljno doslo da deinstaliram zbog toga.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

IHrvojeI 22.07.2019. 15:06

Citiraj:

Autor piydek (Post 3322426)
Igram W3 prvi put, na 10ak sati sam i igra je stvarno dobro slozena - definitivno najbolji open world dizajn koji sam igrao, ali taj jebeni combat mi je katastrofa. Niti pravi rpg combat, a i kao akcijski combat je jednaki uzas. Tim vise sto ovo igram nakon Sekira. Taj aspekt igre mi je toliko los da mi je vise puta ozbiljno doslo da deinstaliram zbog toga.

Instaliraj https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3522 Što ranije počneš sa ovim modom to bolje jer totalno mijenja kombat.

piydek 22.07.2019. 15:57

Citiraj:

Autor IHrvojeI (Post 3322429)
Instaliraj https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3522 Što ranije počneš sa ovim modom to bolje jer totalno mijenja kombat.

Hvala ti na preporuci. Procitao sam opis moda i vidim da se radi o ozbiljnom redizajnu. Tebi je combat sistem znaci bolji sa tim modom?

Mommistake 22.07.2019. 16:02

Ma samo treba navika, witcher je najbolja igra bez mana i nisu potrebni nikakvih grafički i combat modovi ;)

IHrvojeI 22.07.2019. 16:10

Citiraj:

Autor piydek (Post 3322445)
Hvala ti na preporuci. Procitao sam opis moda i vidim da se radi o ozbiljnom redizajnu. Tebi je combat sistem znaci bolji sa tim modom?

Bolji je i to puno i ne samo kombat... Nema više levela kod monstera tako možeš odmah na npr leshena (totalno me ubija u pojam to kad mobovi imaju level - mrzim to) i ako dobro ovladaš kombatom bez beda ga središ. Malo je komplicirano ako npr to instaliraš u pol igre jer se moraš prešaltat na novi način gameplaya. I da, teško je tj dosta je teže jer je i ono govno od drownera itekako opasno. Nema soft locka na mobovima tako da imaš potpunu kontrolu nad Geraltom (ali možeš lockat tipkom) itd itd. Prošle godine sam igrao ali nisam daleko dospio zbog obaveza a i malo je hard core mod - stvarno je teško pa ako se tebi to sviđa baci malo oko na you tube i vidi isplati li se instalirat ili ne.

IHrvojeI 22.07.2019. 16:13

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3322447)
Ma samo treba navika, witcher je najbolja igra bez mana i nisu potrebni nikakvih grafički i combat modovi ;)

Ma igra je super ali da su neke stvari bezveze - jesu, kao npr taj monster leveling, kombat, skillovi koje možeš mijenjati kako ti paše...

slavonac90 22.07.2019. 18:46

Nahajpao sam se na igru više nego kad je izlazila, zaputio se danas čak do knjižnice i posudio prve dvije knjige da pročitam dok sam na moru, a kada se vratim čeka Witcher 3 Goty kojim sam se jučer počastio na Gogu. Još prije tri godine igrao piratski ali zbog manjka vremena prestao nakon par sati i rekao ovakve igre se ne pirtiziraju, kad mi se bude igralo uzmem i došao konačno taj dan. Ponukan vašim postovima, najavom serije na Netflixu reko odo malo u svijet Witchera :D

piydek 22.07.2019. 19:36

Uf, ovo mi se zestoko ne svida da taj mod skida levele monsterima. Level scaling u RPGovima je za mene kuga, to nikako ne zelim. Oblivion mi je bas zato najgori open world ikada, dok je recimo Fallout New Vegas super, a i u nemoddanom Witcheru mi je to super. Zato sam i nacelno skeptican prema modovima kad su u pitanju nacelno odlicno dizajnirane igre. Samo mi je combat u Witcheru dno.

Mommistake 23.07.2019. 08:13

Citiraj:

Autor piydek (Post 3322511)
Uf, ovo mi se zestoko ne svida da taj mod skida levele monsterima. Level scaling u RPGovima je za mene kuga, to nikako ne zelim. Oblivion mi je bas zato najgori open world ikada, dok je recimo Fallout New Vegas super, a i u nemoddanom Witcheru mi je to super. Zato sam i nacelno skeptican prema modovima kad su u pitanju nacelno odlicno dizajnirane igre. Samo mi je combat u Witcheru dno.

Ponavljam, witcher 3 se prvi puta igra bez modova :)

Em grafički biser, em gameplay, em cut scene...

IHrvojeI 23.07.2019. 09:18

Citiraj:

Autor piydek (Post 3322511)
Uf, ovo mi se zestoko ne svida da taj mod skida levele monsterima. Level scaling u RPGovima je za mene kuga, to nikako ne zelim. Oblivion mi je bas zato najgori open world ikada, dok je recimo Fallout New Vegas super, a i u nemodanom Witcheru mi je to super. Zato sam i nacelno skeptican prema modovima kad su u pitanju nacelno odlicno dizajnirane igre. Samo mi je combat u Witcheru dno.

Pa ovaj mod i miče levele na monsterima... Ti možeš, ako imaš dovoljno agilne prstiće, odmah krenuti na najjačeg monstera u igri bez ikakvih penala, tipa da mu radiš damage od 0,00005. Mod čini igru upravo takvom da ne bude ko elder scrolls nego ala Gothic, Dark Souls itd. Pročitaj malo bolje opis moda... ali da, kao što mommistake kaže, ako ti je ovo prvi put da igraš witchera onda ne skidaj modove koji puno mijenjaju gameplay... Eventualno, neki modove za bolju grafiku i autoloot biljaka (to stvarno ubija u pojam)

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3322626)
Ponavljam, witcher 3 se prvi puta igra bez modova :)

Em grafički biser, em gameplay, em cut scene...

Ja bi mu preporučio da skine neke modovo, čisto da se poštedi grinda tipa gore spomenuti autoloot biljaka... To stvarno zna ubiti u pojam... Ima ih još par koji ne utječu toliko na gameplay a stvarno olakšavaju quality of life.

Mommistake 23.07.2019. 09:22

Ma shvaćam, preporuke su uvijek dobre, no ja ne preporučam ništa.

Eto, na njemu je da vidi ;)

HCS 23.07.2019. 09:42

Ccc, modovi u ovakvoj igri, blasfemičari :nono:

IHrvojeI 23.07.2019. 10:14

Citiraj:

Autor HCS (Post 3322656)
Ccc, modovi u ovakvoj igri, blasfemičari :nono:

Pa nije da je savršena... Combat je repetitivan, level up sistem i skill sistem je također sranje, leveli za questove i monstere - žešća debilana... Ali sve ostalo je vrh.

Manuel Calavera 23.07.2019. 10:23

Pa šta fali da stavi ovaj mod što podiže kvalitetu tekstura okoline... Ne dira mu u gameplay, a samo ljepše izgleda, još ako nema neki performance hit...

Mommistake 23.07.2019. 10:31

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3322670)
Pa šta fali da stavi ovaj mod što podiže kvalitetu tekstura okoline... Ne dira mu u gameplay, a samo ljepše izgleda, još ako nema neki performance hit...

Nema to veze s ovim što mi pričamo :)
Ovaj mod koji je stavio kolega, mijenja kompletno combat i level scaling.

Citiraj:

Autor IHrvojeI (Post 3322668)
Pa nije da je savršena... Combat je repetitivan, level up sistem i skill sistem je također sranje, leveli za questove i monstere - žešća debilana... Ali sve ostalo je vrh.

Eto, ne bi se složio. :) Meni je sve bilo vrh, prošao ga 2 puta ;)

No, ok, nikada u svom gaming životu (20 godina gotovo) nisam instalirao nikakav mod (koliko se sjećam). Možda je i do toga :)

IHrvojeI 23.07.2019. 10:46

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3322675)
Nema to veze s ovim što mi pričamo :)
Ovaj mod koji je stavio kolega, mijenja kompletno combat i level scaling.

Eto, ne bi se složio. :) Meni je sve bilo vrh, prošao ga 2 puta ;)

No, ok, nikada u svom gaming životu (20 godina gotovo) nisam instalirao nikakav mod (koliko se sjećam). Možda je i do toga :)

Ma ni ja ne volim modat igre ako je nisam prvo prešao onako kako su devsi zamislili... Samo jednom sam prešao igru i za to mi je trebalo cca 6 mjeseci i cca 180 sati gameplaya - bi ja opet ali ne mogu si odvojit opet toliko vremena za jednu igru a u međuvremenu se pojavi tu i tamo još neka igra koja me zanima...
Drugi put kad sam probao sa ovim EE modom, napredak je bio još i sporiji i izgubio sam volju jer bi trebao valjda godinu dana da je opet završim... Ova igra traži da joj se baš posvetiš. Sat vremena u igri prođe dok si rekao keks a sve što si napravio je ošao do nekog kovača da prodaš loot.

Mihael 25.07.2019. 21:55

https://www.humblebundle.com/store/t...ent=Grid_Image

70%

DoxyTheCroat 31.07.2019. 09:32

Opet sam zgriješio i instalirao TW3 ... probao modove, vratio sve na default ... oriđiđi mi nekak najbolje sjeda.

Jučer sat i pol plivao po Skellige od upitnika do upitnika, skužio koliko je sati dok se vani rasvjeta ugasila u ponoć.
A krenuo plivati jer sam zaboravio gdje je ulaz ispod planine u Grotto ... quest za ubiti 3 brata koji daje Star Wars easter egg (Djenge Fett).
U potrazi za ulazom u pećinu, zaplivao sam prema jednom upitniku, pa drugom ... trećem i tako dalje lol. Zaboravio po kaj sam došao.

Max_Damage 31.07.2019. 16:39

Ja ga igram već nekoliko tjedana. Uf koja igra odn igretina! Svidjela mi se tek nakon 3x kaj sam ju instaliral i kad me uhvatil njen svijet. Jel to ona riječ imerzija? :) 30-ak sati imam igranja, sad sam na go i jedva čekam da dođem doma :) Imam onaj HD mod i igra mi leti na ultra postavkama... Koji je to svijet, koji su to likovi, koje su to priče (isprepletene)... Jednostavno jedna od najboljih igara koje sam igral i još igram :) Btw, žena i djeca budu me se odrekla, cijelo vrijeme sam pred kompom :)

microsoft66 31.07.2019. 22:55

Kako volim citat ovakve postove i nakon 4 godine....igretina koja ce se jos duuugo prepricavati i igrati

Max_Damage 25.08.2019. 13:55

Riješil Heart of stone. Isuse, koja priča, koji twistovi.. Na momente ljut, na momente tužan kako se priča razvijala... Stvarno, koja je ovo igretina....

Garro 25.08.2019. 14:01

Jesi li uspio Master Mirrora stjerati odakle je došao?:D

Max_Damage 25.08.2019. 14:24

Citiraj:

Autor Garro (Post 3331966)
Jesi li uspio Master Mirrora stjerati odakle je došao?:D

Jesam i to s užitkom :) Iako mi je čak nekad bil i simpatičan :)

TheProfiler 27.08.2019. 13:39

https://www.youtube.com/watch?v=ehjJ614QfeM
just to remember the best game ever in existance

Dalthor 28.08.2019. 13:50

jao meni, eto došao do trenutka kada Geralt zove prijatelje u pomoć

(za borbu protiv Wild Hunta)

i eto meni prvog failed questa.

Naime ubio sam Keiru Metz još davno u sklopu nekog questa jer mi se činilo to kao right thing to do, ali sad vidim da je očito bitna u cijelokupnoj priči.

Nemorate mi spoilati što će se desiti uskoro, ali me zanima jesam li nešto bitno i ekstra zanimljivo propustio ili nije toliko bitno

Max_Damage 28.08.2019. 14:13

Mislim da nije toliko bitna, samo ti neće, očito :) pomoći u zadnjem fajtu protiv Wild Hunta u Kaer Morhenu.

Ja sam ju prvo ubio odn počeo je fajt jer sam krivo stisnul nekaj kod razgovora. Onda sam vratil zadnji load i poslal je u Kaer. I prije toga je sve vodilo ka vođenju ljubavi ;)

HCS 28.08.2019. 14:15

Inace, za ekipu koja je malo dubljeu Withcer svijetu, https://www.youtube.com/user/XLetalis , fantastican YT kanal sa gro zanimljivosti.

Max_Damage 28.08.2019. 21:20

Gledal nekaj od ovog lika. Dobar je. Kao i Witcher George

Garro 28.08.2019. 21:35

Citiraj:

Autor Dalthor (Post 3332879)
jao meni, eto došao do trenutka kada Geralt zove prijatelje u pomoć

(za borbu protiv Wild Hunta)

i eto meni prvog failed questa.

Naime ubio sam Keiru Metz još davno u sklopu nekog questa jer mi se činilo to kao right thing to do, ali sad vidim da je očito bitna u cijelokupnoj priči.

Nemorate mi spoilati što će se desiti uskoro, ali me zanima jesam li nešto bitno i ekstra zanimljivo propustio ili nije toliko bitno

Citiraj:

Autor Max_Damage (Post 3332897)
Mislim da nije toliko bitna, samo ti neće, očito :) pomoći u zadnjem fajtu protiv Wild Hunta u Kaer Morhenu.

Ja sam ju prvo ubio odn počeo je fajt jer sam krivo stisnul nekaj kod razgovora. Onda sam vratil zadnji load i poslal je u Kaer. I prije toga je sve vodilo ka vođenju ljubavi ;)

Pa ono, Keiru je jako poželjno spasiti

jer je to jedini način da Lambert dobije sretan kraj

Max_Damage 29.08.2019. 07:27

E vidiš, to mi je promaklo za njega.

Garro 29.08.2019. 09:12

To ti je Witcher, neke odluke imaju dalekosežne posljedice na naizgled nepovezane stvari. Obožavam tu igru.:)

Max_Damage 04.09.2019. 07:29

Igram već neko vrijeme B&W. Bože, ovo je neka nova igra a ne DLC. Krajolik je prekrasan, priče zanimljive (kao i dosad sve)... Imam grandmaster feline, jebenu lovu potrošil na to. Sad sam švorc. Uglavnom, uživam... Imam 85 sati sveukupno...

DoxyTheCroat 06.09.2019. 08:58

Imam po steamu 199.5 sati igre, na NG+ sam DM.
Dosad sam taknuo možda 50% igre po pitanju svih upitnika, lokacija, skrivenih side questova i sličnih stvari koji nisu očite pri praćenju glavnog questa.

Mommistake 06.09.2019. 09:21

Uh, kada sam ga igrao prvi puta, natukao oko 120h, ali prvi puta riješio sve upitnike i side questove. Tek onda NG+.

Brko 17.10.2019. 22:27

Evo jedne morbid-funny priče.

Frend je pred mjesec i neš dana okončao svoj brak i ženica se odselila svojoj majčici. Srećom pol stana mu nije mogla uzet jer stan glasi na njegova oca. Nebitno...

Uglavnom veli on meni nakon jedno 6. runde tijekom (valjda) njegovog slavlja "sad bum si kupil komp od 20 iljada kuna i buš mi rekal kaj je dobro za igrat, ovo kaj si i ti igral al samo nemoj one černobilske pizdarije s kojima si me davil pred 10 godina".

Ja mu nabrojao novije igre i između ostaloga i Witchera 3. Rekoh mu da ne treba igrati 1 i 2, da malo samo na YT pogleda neki "watch before play Witcher 3".

Pred jedno 10 dana stiže slika i poruka na WA. Na slici play time 105 sati, a u poruci "ne mogu ti opisati koliko mi je drago što sam se rastao. Da sam naletio na ovu igru prije, nebi se ni ženio" :D

Eto, još jedno veliko priznanje ide ovoj igri :D

RainZG 17.10.2019. 22:33

pitanje, jedinica mi je bila odlicna, igrao je par puta, prica, atmosfera, sve super
dvojku pokusao igrati par puta, ali nejde i nejde, nije mi sjela nikako
trojka? da ili ne?

Mommistake 17.10.2019. 22:40

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3346482)
Evo jedne morbid-funny priče.

Frend je pred mjesec i neš dana okončao svoj brak i ženica se odselila svojoj majčici. Srećom pol stana mu nije mogla uzet jer stan glasi na njegova oca. Nebitno...

Uglavnom veli on meni nakon jedno 6. runde tijekom (valjda) njegovog slavlja "sad bum si kupil komp od 20 iljada kuna i buš mi rekal kaj je dobro za igrat, ovo kaj si i ti igral al samo nemoj one černobilske pizdarije s kojima si me davil pred 10 godina".

Ja mu nabrojao novije igre i između ostaloga i Witchera 3. Rekoh mu da ne treba igrati 1 i 2, da malo samo na YT pogleda neki "watch before play Witcher 3".

Pred jedno 10 dana stiže slika i poruka na WA. Na slici play time 105 sati, a u poruci "ne mogu ti opisati koliko mi je drago što sam se rastao. Da sam naletio na ovu igru prije, nebi se ni ženio" :D

Eto, još jedno veliko priznanje ide ovoj igri :D

TOP. :)

Citiraj:

Autor RainZG (Post 3346487)
pitanje, jedinica mi je bila odlicna, igrao je par puta, prica, atmosfera, sve super
dvojku pokusao igrati par puta, ali nejde i nejde, nije mi sjela nikako
trojka? da ili ne?

Da, da, da, da i da.
Jedinicu probao, nije išlo.
Dvojku probao, nije išlo.
Trojku prošao 2 puta, utukao preko 200h :D

Mirkopoter 18.10.2019. 01:40

Još mi je najbolje ovo “samo nemoj one černobilske pizdarije” :D

Garro 18.10.2019. 11:20

Pokazao ženi Brkin post, došla do dijela "černobilske pizdarije", nasmijala se, pogledala me i kaže "znam, znam, Stalker, ti i tvoja radijacija". A ja si mislim "E, zato sam te ženio!". :D

microsoft66 18.10.2019. 11:46

eehh te žene....tako i moju da pitaš, žence koja mi je najzgodnija ženka na svijetu poslije tebe, ko iz topa bi lupila yennefer

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30.