![]() |
Ne radi baš kao na PC-u, osjeti se razlika.
|
Ja sam bio spojio MX Master i K810 preko bluetootha, ali samo sa misem i tipkovnicom mogao jedino kroz onaj pocetni plavi PS screen, igre ne.
|
Pretpostavljam da je input lag ogroman, cime se gubi jedina svrha k+m comboa na konzoli - FPS igre.
|
Mislim.da na.nekim (vecini fps) igara nije moguce koristiti m+kb tako da i nije bas pametno kupovat taj adapter ako ti je namjena za fps igre.
|
Ja kad gledam ovog svog indijanca od sina kako igra fortnite s kombinacijom miša i tipkovnice... Nisam baš primjetio lag.. Miš je G402 tipkovnica coolermaster..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
nije tema ali pošto pričate o tome, xbox
|
Citiraj:
Spoji tipkovnicu i miš u PS4 i igra kao na PC-u? Bez dodatnih adaptera i ostalih điđa-miđa? |
Da... Bar sta se fortnite tiče... Neznam za druge igre, nisam probao! 😂 😂
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
pitanje nekoga ko je zadnji put PSX igrao prije 18tak godina:
mogu li se na PS4 igrat legendarne igre koje su proslavile plejac? recimo Crash bandicot, GT, kula world... ima likakav emulator i mogu li se nove igre igrat kao i one nekad - jogurt varijantom (pomoću čipa) :lol2: |
Gdje kupiti produljeno jamstvo na 3 g za Playstation 4 Pro a da to nije sancta domenica ?
EDIT: Nasao na ekupi i konzolu i jamstvo. |
Citiraj:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/ |
Citiraj:
Imaš PS Now, servis koji streama igre na tvoj PS, ali nema igara za PS1. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kužim.
Napisao je čovjek za PS4 emulator, pa mi nije jasno bilo :D |
Citiraj:
|
ajoj..to me baš bacilo u bed...
htio sam jednim udarcem sa PS4 dobit 3 muhe (PSX,PS2 PS3)... jbg, PS2 se rijetko nađe a da je OK... ovo sa revivalom PS i igrama je čista pljačka pošto nema svih ili bar 80% igara rađenih za PS1... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ako ce ovo sve vec uzimati zar nije onda jednostavnije da uzme PS3 (odgovarajuci) i jednostavno stavi cfw? Tu onda ima ukljuceno i PSX i PS2 i PSP i PS3 i sve sto se moze pokrenuti u RetroArch-u? |
Citiraj:
|
evo nova ps4 500gb 1699kn/1tb 2099 u Areni sa dodatnim kontrolerom
|
Gdje najjeftinije kupiti gamepad za PS4?
|
Pa gdje si bio za BF, bilo gamepada za 250kn. Mozda u sancti s onim kodovima, pogledaj temu za akcije.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Jebga, trošio pare na namještaj na BF.
|
Citiraj:
|
Za Prime korisnike:
https://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySt...SIN=B079FGSYV4 Ovih divljih boja ima mimo Primea, crveni je 444 kn s poštarinom |
Uzeo sam https://www.playstation.com/en-gb/ex...eless-headset/
Odlične za sada. Range nije baš nešto, doslovce 2m iza kauča više ne love, sva sreća što nemam kauč 5m od zida. Zvuk ok, ništa se van ne čuje, baterija solidna, od prilike kao i gamepad, nekih 7-8 sati. Bijele sam uzeo, samo iz razloga jer mi ih je frend prodao :D 2 tjedna stare za 300kn, mislim da je ok deal. USB je isto bijele boje (why Sony, why??), ali sam ga gurnuo iza u PS, radi ok a ne vidi se. Čim ih upališ ti PS ugasi TV sound, što je ok, pojačavanje i smanjivanje radi ok, 2 moguća profila, uglavnom, začudo zadovoljan. Mikrofon nisam probao, ali koliko vidim nije baš najbolji. |
super je deal, ja imam stare gold (crno/plave) i jako sam zadovoljan sa njima, od baterije, range-a, zvuka, raznih profila... sluške za preporučit :)
|
Citiraj:
Ja sam uzeo gamepad za 250 kuna sa postarinom u Sancta Domenici |
Citiraj:
Čovjek je pitao gdje je trenutno najpovoljnije |
Citiraj:
neka si gleda sada za vrijeme blagdana, sigurno ce opet spustiti cijene. |
Koristi li tko od vas tu nekakav vertical stand sa drzacem/punjacem za dualshockove?
Pretrazivanjem teme jedino sam naletia na Cukyev link za samo stalak ali me zanima nesto sa drzacima i punjacima gamepada. Pretragom po aliexpressu vidim neka dva (1 - 2) drzaca sa punjacima u rangu 10$-30$ sa dosta ordera, i cine se okej onako po opisu. Navodno daju 400mah kad su dva gamepada na punjacima. Ne znam na sta jos bi trebalo obratiti pozornost. Dio vezan za hladenje me ne zanima niti bi ga koristio, jer sumnjam da su maleni 5k rpm ventovi uhu ugodni. Bonus pitanje: koliko je "pametno" drzat gamepad na punjacu konstantno u pogledu trajanja baterije i radite li to? :chears: Bonus pitanje 2: di vrebat akcije za dualshock gamepad? Trenutno ga kod nas ne vidim ispod 400 kn (neutrino). |
Citiraj:
ps. Sad vidim da se traži i vertikal stand za PS ovo je samo za kontrolere. |
Godinama koristim Sony PlayStation DualShock 4 Charging Station (PS4). Odlican uređaj. Vrijedi svake kune.
Poslano sa Sony XZ3 |
@prilee - sto slabiji punjac to bolje za dugotrajnost baterije. Meni se ti "dock" punjaci ne svidaju jer mi gamepad nekako mlitavo na to nasjeda i djeluje mi kao da bi potrgao port kroz neko vrijeme. Imam ustekan usb kabel u konzolu koja je uvijek u rest modu i preko toga ga punim kad se isprazni. Btw, imam 2 gamepada pa ih samo rotiram.
|
Rest mod vs power off, razlike u potrošnji struje i dugotrajnosti PS-a postoje?
Jer ako je isto, ja ću ga isto ostaviti u restu. Ja ga uredno gasim svaki puta, osim kada punim. Da li mogu dobiti struju na USB-ove kada je PS off? |
Citiraj:
|
Eh, taj dio znam i ja, nego me kolega uvjerava da on puni kada je PS ugašen... Zato pitam.
|
samo u on modu ili rest modu može punit
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:11. |