![]() |
4,5 do 4,8 je veličina za mene. Iako nisam vidio Z1C uživo. Možda bi mi i on bio tamanac.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Z1c je dobar, veličina ideala, baterija može 2 dana izgurati. 2 tjedna ga imam, i jedino što me iritira su software bugovi
|
Citiraj:
@Mikeyy Koji bugovi točno? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Alarm mi u nedjelju kada se sat prebacio poludio. Zvuk mi se trajno isključio nakon dugotrajnog korištenja bluetooth slusalica, jedini način za upaliti je bilo ugasiti mobitel. Nestala mi mreža u inozemstvu, nije se htjelo riješiti dok nisam ugasio mobitel. I tako dalje, svako malo nešto novo otkrijem. |
Citiraj:
To sam mislio |
Evo naletio na ova odlicna tech21 kucista za XZ ( i druge smartphonove ), pa ako kome zatreba...
http://www.tech21.com/smartphones/sony-cases/?cat=26 I video kako proizvode kucista. |
Citiraj:
|
Napisao sam ti prije nekoliko postova.
|
Citiraj:
Ostalo sve radi kako treba. Samo treba napraviti cistu instalaciju ;) |
Citiraj:
|
Zna li neko dali su Xperije SP i Z iz Tele2 otključane? Guglanje nađe puno ljudi da su napisali kako su ta dva modela došla otključana no sve su to po par mjeseci stari postovi, pa ako netko trenutno zna situaciju, i kakve su opcije otključavanja ako su zaključani?
|
Kod teletine, prve serije mobitela su u 90% slučajeva otključane. Druga serija je zaključana.
|
Kao da sam ovdje pročitao da sony na svoje ekrane tvornički lijepi zaštitnu foliju. Jel to istina ili? Jel se ekran/mobitel može čistiti sa alkoholom medicinskim (ili rakijom :-) ) kao svi normalni mobiteli?
|
najavljena xperia m2.
pristojna cijena (zasad) |
A,šta se štancaju,svako par miseci nova igračka.
|
Da, malo bezveze. Već Sony planira Z3 ove godine napraviti. One flagship per 6 months. Nije to ni loše. Taman nagodinu kupim Z2 kad im cijena padne :D
|
Prečesto je to. Već i svakih godinu dana je malo previše, ali je to postao novi standard.
|
Z2 je potukao Lumie na njihovom području - fotkanje
http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-...obile-rankings |
Izgleda da se trebale 3 generacije mobitela da se kamera konačno napravi kak se spada. U svakom slučaju pohvalno za Sony.
|
Citiraj:
|
Nitko vas ne tjera da ih mijenjate, no barem imate izbor ako to poželite.
|
Sony izbacio update 14.3.A.0.757 za Z1 (KitKat sound bug fix koji se pojavljivao na nekim mobitelima). Počeo je izlaziti samo je pitanje sada kada ce se kod nas pojaviti, treba gledati po PCC ukoliko se ne želi zabavljati sam downloadom i snimanjem :chears:
|
Kad dolazi KitKat za Xperiu Z ? Nisam u toku već duže vrijeme.....
|
Q2 2014. Ovaj mjesec ne jer bi već bilo objavljeno na PTCRB-u. Tako da najvjerojatnije druga polovica svibnja.
I bolje da kasni, budu ga ispeglali kak se spada. I onda nakon toga se više ne moramo sekirat oko updateova :D Tada će Sony zaboraviti na svoj revolucionarni flagship i na sve nas koji ga imamo i koji ne mjenjamo mob kako god izađe nova mrcina ;) |
Pa i vrime je da nas se riješe mislim da je XZ jedan od smartphone-a koji je dobio najviše službenih nadogradnji ako ne čak i jedini ,a ja se sve nadam još jednoj iza kk... :D
|
A dobro, kad gledaš, JB na JB na JB pa na KK. Komotno je taj JB mogao ostati obrojavan kao 4.1.X, no zbog marketniga je ipak bolje drugačije brojke slagat pa ispada da ćemo na kraju dobiti 3 OS nadogradnje, a ubiti ćemo dobiti samo jednu. Sa JB na KK.
|
Jel ima tko problema s vibracijom na Z1? U zadnje vrijeme mi se random smanji intezitet vibracije (ne mislim na touch feedback). Skroz se čudno čuje, kao da ga nešto "guši", odnosno zaustavlja. Naravno, to utječe na intezitet vibracije. To mi se i prije znalo događati, ali relativno rijetko. U zadnje vrijeme je sve češće.
Mobitel nije nije nijednom pao, tako da to mogu odmah eliminirati. |
ništa slično moram priznati, niti sam naletio ne neki info o tome.
|
Ma i ja sam tražio slična iskustva no ništa sličnoga nisam našao. Zanimljivo je što se prilikom laganog kuckanja po mobu osjeti kao da nešto ima lufta u predjelu kamere.
|
a možda i je stvarno nekakvo fizičko oštećenje/tvornička greška.
|
Sve se toga bojim. A najgore od svega je što se to događa random. Kakve sam ja sreće, ako ga odnesem na servis, tamo će raditi normalno.
|
naravno :D
|
Nosi ga na RMA. To nije normalno ponašanje. A ako je kojim slučajem tvornička greška da mob zjeva kraj kamare, to ti moraju dati novi mob.
|
A nema mi druge. Samo imam osjećaj da ću izvisiti.
Nešto poput ovog. Nema ovog 'cviljenja'. Najviše se primjeti od 0:18 do 0:26. |
Ne znam, nisam o tome poveo računa. Stigao je još jutros ili jučer, a ja ga stavio popodne, update za ovu moju verziju central european kitkata za Z1,i stvarno su sve ispravili, zasada bez zamjerke radi, zvuk sve u redu! :-)
|
Odlično. Taman bu ispeglan i ispoliran kad ga mi dobijemo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |