![]() |
javite kad opet dođe
damn, taman i ja se zapalio da potrošim pare, zašto steam nema po toj cijeni, mamicu im |
Ja sam se prije par dana dvoumio hoću li ili ne kupiti.
Kupujem preko steama samo jeftinije igre i zadnju "skupu" koju sam kupio je bio South Park: The Stick of truth čiju fizičku kopiju/dvd sam morao imati, dao 280kn. Sada vidim da je dobro da sam odustao od gta petice, na još snažnijim računalima od mog ne radi najbolje a koliko bi samo ja fps-a imao. |
A gdje si to vidio da na 6 jezgri i 270x ne radi dobro
|
a sto da radimo online....ja ne vidim tu neku zabavu
|
Citiraj:
|
Pa gledam druge forume letimično i nisu previše zadovoljni koliko fps-a ima na High postavkama. Po tome sam donio svoj zaključak.
|
Evo ja se malo poigrao sada, prezadovoljan sam igrom i više nije tako loša upravljivost vozilima, samo treba navike. Sve odlično.
Evo za vas koji brinete kako će raditi na malo starijem HW-u, ovo su moje postavke: http://www.pohrani.com/t/C/gH/3OmKwk...4-22-20-34.jpg http://www.pohrani.com/t/l/gQ/3x3NFU...4-22-20-55.jpg http://www.pohrani.com/t/1d/NB/4FNIa...4-22-21-09.jpg http://www.pohrani.com/t/28/M0/1d0ZH...4-22-21-15.jpg Min FPS je 30, nema dropova i sve ide odlično te izgleda odlično. Prosjek FPS-a se drži oko 35, kao da je zakucan tako :D. |
Citiraj:
Moja konfa(+R9 270) i igra se solidno na high sa standard texturama na 1920x1080. Zadnji beta amd driveri. Ne znam kaj imaš očekivat, sve nove igre kaj su došle u zadnjih pol godine su mi radile gore nego gta. |
Igra je zakon, sad sam se upravo naduvo i ubijao Aliene haha, likovi su vrh...i primjećujem kojekakve sitnice kao šti su recimo u autu lampice za duga i kratka svjetla kada je kamera iz prvog lica, pa svaki autu ima drugačiji interijer, detalji u kući, uglavnom same pohvale. A da ne spominjem kako i na kanti kao što je moja igra super izgleda(manje više sve na normal), a solidno radi, još ako bude neki patch koji popravlja peformanse biti će milina :)
Jedini problem koji imam je što mi se igra s vremena na vrijeme zamrzne i mogu ju ugasit samo preko task managera, pa me to malo sekira jer mi se desi da budem u pola misije pa sve ispočetka moram. Zna li netko riješenje za to možda? |
Citiraj:
Sad mi je jasno zašto su je stalno odgađali da je dodatno popeglaju, bolje tak nego 10 patcehva u 7 dana izbacit. Na mojoj konfi radi sve na very high i ultra, maknuo sam msaa i te fore i smanjio malo diversity...zapičio sam VRAM i negdje cca 500MB više od granice i radi bez greške....:D :goood: |
Sve mi je na max,i skuzio sam kad se Grass Quality sa Ultra stavi na High dobije se skoro 20 FPS-a. Nisam primjetio skoro nikakvu razliku u vutri.LOL ,Ako netko moze postati slike u razlici izmedju Grass Quality na High i Ultra bio bih mu zahvalan
|
Citiraj:
|
Ekipa je netko skužio da li se mogu milje promijeniti u kilometre? Ne mogu naću tu opciju :(
|
Citiraj:
Ja ostavio download preko noći i ujutro me dočeka connection lost i ostao je na 17/60Gb dammit. Sada je potegnuo sa 2,3MB/s pa se nadam da ću danas poslije posla moći zaigrati malo :) Predobro, kao malo dijete sam uzbuđen :D |
zalosno za napisat ali preload skini sa torrenata ide full brzinom i sve sljaka tako sam i ja! zalosno je da orginalnu igru koju sam platio moro sam skinut sa torrenata jer ovako nije islo
|
Imam vec skinutu torrent preload kaj je najgore, ali znaš što, sa GTA V želim sve čisto :D
Možda glupo, ali tko zna kad će neki update štekat i radit sranja zbog kojekavih razloga, pa se poveže s time da kopija nije od njih direkt :D Ne znam, nazovite me paranoičnim, ali ako sam već kupio igru, nek bude sve čisto. Nije se problem jedan dan strpit :) |
Ja sam isto s torrenata skinuo samo zato sto je prekjucer bila tolika navala i sa RS nisi mogao skinuti. Ako bude kakvih problema skinut cu od tamo jer ce se sad kroz par dana to sve smiriti pa ce i od tamo downloadati kako treba.
|
Svi skidate sa RGSC. kako ide skidamje sa Steama, dali ide finom brzinom?
Evo ja idem sad u banku uplatit i keširam 450kn za igru. Ovako nešto se ne propušta. |
Sa steama ide koliko god ti veza podnosi. Skidao na dva kompa, na oba punom brzinom išlo.
|
igru mos skinit odakle god hoces...stavis u folder di treba bit i steam ili rsc to verificira i nema nikakve frke....ja igram sa acc na rsc sa fileovima koji su skinuti sa steama...sve sljaka
|
A imam i jedno apsolutno glupo pitanje.
Sa istim keyem mogu instalirati i na laptop igru isto? Ne postoji mogućnost ikakve blokade ili slično? Samo pretpostavljam da se ne može u isto vrijeme igrati i na lapu i na desktopu jer se logina prije igre u RGSC? |
GTA V
upravo tako. mozes i frendu dat da on instalira i igra sa tvojim acc, ali naravno istovremeno ne može. logično, jelda :D (pričam za Steam igre)
@ ivan - to me zanimalo, hvala :) @ bijelic - znam za to, no nije me to zanimalo već brzina skidanja pošto je navala. |
mozes offline igrat story mode
|
Ma jesi siguran? onda cu ja kupit igru i svim frendovima dat da igraju singleplayer kampanju i super :D
mislim da to neće ići tako |
pa sta ako se desi da nemas neta...nemos igrat?
|
Točno. Zato se i piratske igre moraju zablokirat da se ne spajaju na net.
Mislim, to je moje neko logično mišljenje. Onda bi svi kupovali frendovima koje ne zanima MP. |
pa malo je retardirano da nemos igrat sp offline
|
Citiraj:
Slobodno snimi mobitelom na minutu ili dvije kako igra radi (da ne patiš dodatno nejaki hardver nekom aplikacijom) i stavi na YouTube ili u neki oblak pa da hrpa sirotana diljem planete vidi iđe li to išta i ništa. Bit ćeš među prvima, možda pobereš svu slavu i pare. |
@ gbijelic. - A gledaj.. Možda možeš TI koji si i kupio igru, možda nekako igra zapamti TEBE.
Ali gotovo sam 100% siguran da ne možeš nikome dati svoj npr. Steam acc da instalira igru i onda da igra offline.. Jer shvaćaš, svi bi tako radili koje ne zanima MP. Original igre koje se instaliravaju preko Steama ili preko RGSC trebaju konekciju. (opet govorim - ne znam za ovo sa sigurnošću, ali logika nalaže).. |
To je i meni frend tvrdio nekidan, makar ni meni nema logike jer bi onda moj Steam acc mogao biti kvartovska kurva bez posljedica no nije nam se dalo isprobavati to.
|
Citiraj:
Ali vidiš da i dalje neznamo jasno kako stvari stoje :) Nema veze, ne mogu istovremeno igrat i na lapu i na dekstopu, tako da nije bitno :D Btw, zašto bacaš tolike pare? Pa preko nuuvema je duplo jeftinije... Btw#2, kako onda ekipa prodaje stam acc sa gro igara etc? Pa mora to raditi... |
Eh, kad smo kod prodaje Steam accounta, to i mene jako zanima. Znam da se prilikom prodaje mora dati user name i password, ali password se veže na mail od prodavača, što znači da on može password promjeniti kada hoće.. Zato bi i ja volio znati kako to ide.
Što se tiče igranja online preko nekog drugog Steam acc, to nema beda, pitaš frenda user name i pass, instaliraš igru, probaš ju i ako ti se svidi, kupiš ju. Kad ju jednom instaliraš sa njegovim acc, ne moraš ju ponovno prilikom kupovine, već Steam automatski prepozna da ju imaš instaliranu i spreman si da igraš :) A čuj, neda mi se zezat sa Nuuvemom, već želim čistu Steam igru. Paranoičan sam, kao što je nedavno bilo i sa EA igrama koje su kupljene preko raznih stranica.. Ne želim da mi SLUČAJNO zablokiraju Steam acc ili GTA5.. Jer Steam za biti dosta rigorozan (prema varalicama u igri) ali nikad ne znaš, možda i prema ključevima koji su kupljeni od resellera :D |
Citiraj:
Dakle, nikakve blokade steam accounta i slično nisu moguće. |
Ali da je toliko jeftiniji to mi nije jasno :/
Ipak ću se držat svojega.. |
Citiraj:
Ako trebaš key za steam, možeš slobodno kupit i iz nekog od provjerenih keystoreova tamo su po cca 45€ (bar su bili prije 2-3 dana, nisam gledao od tada), što je vidno manje nego 450kn koliko kažeš da je na steamu. No opet, tvoja lova:D |
Onda GTA5 s nuuvema NEMA veze sa steamom ko i burek iz pekare :D
Ma nema veze, 100-200kn gore dolje neću propast, a sada tražit gdje ima kupiti key za jeftinije nemam volje tražit. Kada ovdje nitko neće potvrditi gdje je kupio jeftinije a da mu radi na Steam game product activation :D |
Jel moze meni na PM torrent koji je isti kao original, da imam spremno kad dodu keyevi na nuveem. Ali samo ono provjereno 100% da ce raditi. 60 GB nije malo :)
|
nadam se da će ovo rješit moj problem, probat ću kad dođem s posla.
https://www.youtube.com/watch?v=pKrV9f958_8 |
Jel zna netko neku stranicu tipa nuuvem da nije GTA preko 250kn? Taman sam tolko para jucer stavio na prepaid i kifla.
|
Citiraj:
I ja isto i vidim rasprodano :roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |