![]() |
možda nekom pomogne
|
Gospodo kupujem bež. Mišonju, odluka pala na g602, da čujem komentare ponosnih vlasnika.
Jedino što me brine je zbrka sa gumbićima sastrane, jeli to problem ili ne?! Okinete li ih slučajno i da li su iznad pozicije samog palca?? |
meni to zgleda ful zeznuto, al nisam nikad probo pa...
i nekak mi se ova dva, pretpostavljam forward/back cine previse napred u odnosu na g403? |
Citiraj:
|
Hvala kolega, a dojam za miša? zadovoljan?!
|
ja sam već na 3. 2 mi u 3g unutar jamstva zamjenili, 1 imao middle klik problem, 2. nesto sa laserom nije valjalo, preskakao je. Sam miš mi izvrsno leži u ruci, nikad nisam slučajno stisnuo ove tipkice, a koristim samo prve 2, ove druge mi nisu baš praktične za klik. Jedino me baterije nerviraju, to govno krepa bas kad sam unutar partije svaki put. Imam enelopice crne i bijele, i na nekima mi ne pokazuje dobro potrošenost baterije, pa crkne a pokazuje da je ful. Nadam se da će i ovaj crknut da mogu tražit zamjenu za neki sa kabelom :D
|
Citiraj:
|
Imam G602 3 godine. Jako sam zadovoljan s njime. Pouzdanost (iskreno nisam primjetio neku razliku između performance/endurance modova), baterije (enelope) mi znaju držati po mjesec dana ako ne i duže (cca 3-5h po danu), nikakvih problema s tipkama ovim iznad palca. Jedino imam problema s middle klikom koji ponekad ne želi prihvatit naredbu.
|
Koja bi bila ok zamjena za Logi G700s? Nema ih više za kupiti, a trebao bi još jedan isti/sličan...Ideje,preporuke?
Sada vidim gore post :D G602...hm ali on je samo 2500dpi :S A i vidim da nema opcije kabla... |
Poz ekipa,
iman problem sa G402. Srednji klik ili skrol klim mi neradi bas. To pod bas znaci da nekad radi nekad ne, a nekad moranuprit ko sivonja da klikne. Ima li netko ideju kako to popravit jer mis radi super i glupo mi ga minjat samo radi toga, a srednji klik mi bas treba bez njega neznam koristit komp :P Hvala |
pošalješ supportu, 99% će ti poslat novi
|
G402 i G703 imaju problema sa skrolom, ko što kolega odozgora reče otvori ticket na supportu. Meni su poslali novi upravo radi toga :D
|
Jel problem sličan ovome?
https://www.youtube.com/watch?v=hhTu_9qBTUQ Nedavno sam i ja reklamirao svoga g305. Bio super zadovoljan, no odjednom mi je počeo taj middle click štekati. Mislim da sam prolio malo Cole jednom prilikom po njemu. Da li je to uzrok tome ili ne, ne znam. |
Ne meni klik kao klik radi ok nema cudnih zvukova samo sta neradi :) tj nekad radi nekad ne. A nekad proradi kar upres ko sivonja.
Oce mi uvazit poroblem s obzirom da nije pod garancijom? |
samo je jedan način da saznaš, post #1251 :)
|
Poslao sam :)
|
Evo mali info, odbili su me jer mi je istekla garancija :)
Hebiga treba san odma reklamirat kada je pocelo zahebavat. Jel itko od vas minjao taj botun? Dali će ovaj biti ok? https://www.aliexpress.com/item/5Pcs...129e2e0eP1T0ni |
Uzo jučer sa mall.hr G402 sa dostavom je došlo danas za smješne pare,334 kn.
Nalo sam isprobao prije nego kaj sam na posal išal,ali izgleda kao dobra odluka za upgrade sa G400 :D |
Citiraj:
Zna li itko kada ovo dolazi u EU? Ima koji shop da ih prodaje?:chears: |
Koliko ja znam ne to je radeno za azijsko podrucje i nazalost samo priko ebay se moze
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Neće biti taj MX518 u EU nikada, tako da jedini Kina ti ostaje. |
Citiraj:
|
Ajde nek netko tko ima iskustva sa JD javi kolko bi ispalo do AT ili HR :) Na Amazonu je 150€ trenutno koliko vidim
|
a računaj si bar još 150 kn ako ne i više za miš. Miše je cca 300+150 za carinu/pdv i dodeš na 500 kn bez problema.
Opet po meni nema ni jedan miš iz logitech G linije koji mi paše tako da ću vjerojatno ovaj naručiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
i od svih njih dobijem kao neki grč u šaci, otprilike na području malog prsta i onda se taj grč dužim korištenjem pretvara bol i kreću problemi (sa 402 i 603 je malo bolja situacija, ali je opet mi ne pašu). tako da sam se vratio trenutno na G500 i nemam nikakvih problema |
Citiraj:
Na par stranica nasao da dolazi u 3. mj /proljece 2019, tako da se nebih bas kladio. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Najbolji miš koji sam imao, ikad. |
evo ako nekome treba Logitech G900 550kn kupljen preko amazon.de ja sam uzeo novog pa je ovaj viska.
|
Ja sam jako zadovoljan sa G402. Ako ste imali G seriju prije (ili Mx) ovo je prirodni nasljednik.
|
Citiraj:
|
Microsoft izbacio Pro Intellimouse. Reissue Intellimouse Explorera 3.0
Zapravo je odlično posložen i ima vrhunski senzor. Šta se događa, prvo Logitech s novim MX518, sad Microsoft s novim IME 3.0 :D |
Citiraj:
Nemam ništa posebno za reći osim toga da je identičan (doduše malo lakši mi se čini) kao stari 518 i G400 kojeg sam koristio u zadnje vrijeme. Novi senzor je u njemu ali ja i ovako neću preko 2400 dpi. Tipke i scroll su kvalitetnije nego na starom mišu. Sve u svemu za ove pare prezadovoljan sam. Naručen je sa JoyBuy-a. |
Kako je prošlo s nametima?
|
|
Po setupu gumbića i obliku, rekao bi da da.
Prvo sam mislio da je G5, ali G5 ima display, tako da 99% da je MX. Mada mi nije jasna njihova politika i marketing. Sami sebi seru u usta. "Best mouse ever", znači 15 godina nisu napravili bolji miš (svi miševi, dobro da ne lete, ali i dalje nisu dobri), a drugo, ako je najbolji, zašto se prije nisu toga sjetili. |
Ovo je po teaseru sigurno MX. :) ko god ga je koristio kaže isto - nema boljeg.
I mislim da je ovo quoteano "best mouse ever" iz razloga što su quotali sve koji su ga koristili. |
Izgleda kao mx. Inače već je izbačen na istočnim tržištima i da se nabavit neko vrijeme, ovo je vjerojatno teaser za nas "zapadnjake".
Ovo "best mouse ever" je s razlogom pod navodnicima... Ekipa već decenijama diže taj miš u nebesa i oni furaju spiku da sad vraćaju legendu. Po meni ništa krivo, dapače :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |