![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nakon updatea Facebok aplikacije, fcbk mi se normalno počeo prikazivat i u dolphinu, tak da je to ajmo rec rijeseno.
Ali i dalje mi ostaje problem sa google.com/contacts. Prosli put sam rijesio problem sa tim sto sam obrisao googler account i napravio novi, ali opet sam primjetio da ima problema. Znači ako na postojeći kontakt stavim dodatni broj, to radi normalno, ali ako upisem novi kontakt, on opet nestane, tj nema ga ni na google.com/contacts ni u aplikaciji "phonebook", nego ga onda nadjem preko contacts2sim aplikacije. Ima netko ideju kako ovo rijesit? |
Koristi li netko V6 SuperCharger i kakvi su dojmovi, koliko je ubrzanje,...? Stavio sam ga na Defy s najnovijim WajkIUI ROM-om i ne osjetim nikakvu razliku. Mislio sam da se nije aktivirao nakon boota, ali po logovima vidim da je sve u redu. Ne znam je li ROM po defaultu vrlo dobro optimiziran pa od SC-a nema koristi ili nešto krivo radim.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 |
Citiraj:
Ako je nema, onda je ROM sam po sebi rock stable i brz. Probao sam ju prije 15ak dana al mi se klala sa drugim skriptama vjerojatno pa bi nakon instalacije iste radilo do prvog reboota. Kad bi ga restartao dobio bi bootloopse i to je to. Btw. radi se o HD2 sa ICSom (uz kojeg je napravljen ICS online patch). |
Citiraj:
U pravilu, sve kaj ima više RAM-a i 2.3+ Android mislim da su ubrzanja manje osjetna, ovisno o odabiru postavki skripte. |
Onda je to do ROM-a. Koje god postavke odaberem, ne vidim razliku, možda je za nijansu brže, a možda se i varam.
Je li netko probao ove ostale zeppelinroxove skripte? |
Vjeruj mi, do ROMa/moba je. Ni ja na Desireu i Oxygenu nisam primjetio apsolutno nikakav napredak. Naime, OS je ubijao igre u pozadini usprkod 50+ slobodnih megabajta RAMa i zato sam probao tu skriptu. Niti ona niti RAM Manager nisu napravili razliku - i dalje imam brdo free RAMa, a OS ubija svaku malo težu igru u minimiziranu u background.
|
Da, identično kao kod mene. Čak mi i Operu ubije ukoliko je ne koristim neko vrijeme. Bez obzira imao skriptu ili ne, uvijek imam 200-250 MB RAM-a slobodno.
|
Ima ona druga skripta za takve stvari, kad se ukuca ime aplikacije među navodnike i onda kao teže gasi taj program. Nemrem se sad sjetiti imena, ali nešto tipa Smooth loopiness ili tako nešto :)
|
Aha, čuo sam za to u drugoj temi, Loopy smoothness:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1205744 Proučit ću je malo kad stignem. Domy, ako je stigneš probati, baci neki dojam. |
sto se tice sc6 skripte pogledajte ovo , testirano na nexus s- u nedavno (1ghz,512mb) https://docs.google.com/spreadsheet/...VhsQk1HNUlWYUE
xda link od threada http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1608309 |
kako da se rijesim android emoticona u sms porukama? da kada napisem npr :) prikaze samo znakove, dvotocku i zagradu, imam cyanogen rom
|
Citiraj:
Nadam se da ih nema na jos nekom mjestu, ja sam ih kod aosp romova vidjao u frameworku. |
evo od mene preporuka SanDisk Memory Zone... Jucer tek cuo slucajno za to... ustvari, prilicno yebena aplikacijica kad se pogledaju mogucnosti. uz boom cloud storage-a, korisno... jedino mi je malo bed sta nema wifgeta koji prikazuje sve cloudove odjednom.
|
Šta se sve smatra pod system ROM?Imam 500MB.
Imam 237MB slobodno a htio bi to povećat. Jel bi pomogla ona aplikacija App2SD? |
Koji mob u pitanju? Naravno da bi ta app pomogla, jer bi prebacila neke programe s memorije telefona na SD i oslobodila ti taj ROM.
|
Radi se o Nexus S.
|
uzima ti ga graficka i neke sistemske aplikacije..
|
S time da znaš da ako i prebaciš neke aplikacije na SD one bi se usporile, pogotovo one veće. Ne da bi štekale, ali bi njihovo učitavanje trajalo duže.
|
Koristim dalje AirDroid još od bete 1.0.4. Oduševio me lakoćom korištenja prebacivanja file , mp3 i video putem wirelessa.
No, danas je izašao update i to u verziji 1.0.5 koju donosi još bolje sučelje / izgled, bolju podršku sigurnosti. Još me oduševio :) Da ne duljim, isprobajte na linku @Lacy Što kažeš? |
Ja? :) Lijepo izgleda al' ne koristim jer ne koristim ni sličnu stvar koja dolazi s Motorolom. Nemam pojma zbog čega, stvar navike.
|
Citiraj:
|
Program je super. Koristim ga i za mob i za tablet.
|
Jel postoji player kojemu su gumbi volume + - za promjenu pjesama?
|
PlayerPro (postavke programa: uključi LockScreen widget, dolje na dnu omogući volume tipkama mijenjanje pisama)
ž ; Ta opcija postoji i u AOKP, AOSP i CM romovima, također se može omogućiti i u MIUI romovima. |
great
soundhound vs shazam? sto se tice domacih pjesama? |
Citiraj:
|
Meni se Shazam pokazao boljim sto se tice vise "underground-ne komercijalne" muzike. Najbolje imati oba dva.
|
AirDroid ne radi na Galaxy Mini-u. Jel ima ko preporuku za neki sličan program za mini?
|
Citiraj:
Nemogu tvrdit dal na štoku radi, ali na custom-u da.. |
Ima li netko problema s nepročitanim porukama u Gmailu? Kad dobijem novi mail, otvorim ga, piše da imam 0 nepročitanih i nakon nekog vremena se broj vrati na npr. 1, a svi mailovi su vizualno pročitani. Kad otvorim Gmail preko weba, vidim taj nepročitani mail, otvorim ga i tek onda na mobu piše 0. Taj bug sam imao i prije, ali je nestao sam od sebe. Međutim, neki dan sam vratio nandroid backup i tako se vratio i taj bug.
Na netu spominju da se ručno markiraju svi mailovi kao pročitani pa onda resetira mob, ali to mi ne pomaže. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To mi se prije događalo, ali u zadnje vrijeme više ne.
|
Citiraj:
Piše mi: This app is incompatible with your Tele2 Samsung GT-S5570. Izgleda na štoku ne radi... Znači ako hoču to koristit moram stavit custom rom? |
Citiraj:
|
Ne pomaže ništa od toga. Ovo s refreshom imam kad ne povuče do kraja update pa ga ja ručnim refreshom ponovim. Filtere imam, vidim da na njima stoji nepročitano toliko i toliko mailova, isto kao na inboxu, ali opet ne mogu ništa s tim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.airdroid.com/apk/airdroid_0503.apk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |