![]() |
Neće.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
-between 2-3k giga beta client
-netcode is ganz neu und neue hitboxes sollen neu und optimiert sein nicht so kacke wie in bc2 - 2-3 giga beta client - battlelog can be updated without patching the game so we can get new stuff faster - no level limit @ beta - no bf3 on steam cause of paysaft card and more $$$ for origin -caspian border IS NOT THE BIGGEST MAP -next 1-3 weeks will be talking about new maps so "soon" - autoheal on all vehicules after 10-15sec -cant join as a squad if team is full so battlelog groups dont get split -no weather + time changing in game -no jet bombs -Spawnsystem is different from the MDO's not the same spawn in TDM and conquest /rush - Battlelog application for iphone - you can use 3 screens if you have enough graphic power - e-sport is a Focus for Bf3 ( i loled at that one.. ^^ ) - you can still trow grenades to hear enemys yell around ^^ -recoil will be from bullets/time you cant bind single fire on mousewheel to cheat recoil -no comment for battlerecorder - battlelog will unlock beta on client so no keys for Pre-order if you have origin order + moh -unlocks are for WEAPONS not for classes you cant unlock red dot on gun1 and use it on gun 2 - Preload infos will ocn in a few days -no comment on fullcaped conquest maps until map infos from dice -Esport features WILL come |
Citiraj:
|
Citiraj:
sa njima je sve super, vjerovatno su i poslali na vrijeme, ali ova usrana riječka carina je to zadržala 3 tjedna da bi mi na kraju lupili carine 100 kn. ne hvala, ovaj put cu ic na digital kopiju koju cu moc igrat cim igra izadje a ne da me jebu carinici. p.s. dal je netko kupovo preko ovog base-hosta? imaju LE za 210kn. |
Jos prije sam ja uzeo na base-host,da li su sigurni,ne znam,nadam se ko i ti da nece sjebat
|
|
Citiraj:
Intel core 2Duo E8400 @ 3.00GHz mene brine graficka jer nisam siguran dal špdrzava dx10... |
|
Citiraj:
|
Igru ces sigurno pokrenut, nece bit full detalji al ce ti radit. Ak nis zamjesis se s nekim za neki kvad uz nadoplatu.
|
Najboje ces vidjet po beti a onda imas vremena da si upgrejdas komp do izlaska igre.... Igra moze biti jedino optimiziranija poslje bete, pa barem ja tako mislim da se mozes ravnat po njoj!
|
Ok puno hvala :)
|
Pozdrav,
vidim na originalnoj origin stranici bf3 LE za 49.90 eur, koliko sam skužio s tim dobiješ early access, možeš rezervirat ime prije navale itd.. Na base host LE verzija dođe 215kn, pretpostavljam da s njom ne dobiješ early access. Na onlinekeystore piše "ORIGIN", a dođe 225kn. Ako kupim ovu s onlinekeystore hoću li imat early access 27.9? Thnx! http://www.onlinekeystore.com/Battle...EY-ORIGIN.html |
Citiraj:
|
PS3 dobija tjedan dana prije neg ostali - DLC
|
|
Jadno i tužno...stalno jedne te iste scene u tisucu i jednoj kombinaciji....preloše
|
Mogli bi pokazat neku novu mapu :S
|
Citiraj:
meni je ovo vrhunski izbor glazbe: http://youtu.be/eF2PHq89b1s a oni su otisli u ovom smjeru: http://youtu.be/EnBL7wd3LgI imaju oni puno vise od 99 problema.... btw. ovo smo sve vec vidjeli 99 puta |
|
Kakve j***** veze ima neki Jayz sa igrom u tolikoj mjeri da njegovo ime stavljaju u naslov teasera ?
Bolje da ovako nešto stave :D |
Citiraj:
|
Ne znam, da je to Far Cry 2 možda bi se i uklapao, ali ovako ne :D
|
A blamaže... :D
|
odmah me podsjetilo na ovaj trailer
just sayin:fiju: |
Neznam ako ste vidjeli ali ima vec SPECACT kit +dog tag pack za kupit, cijena prava sitnica 7,99 eura na Onlinekeystore-u... ali je svakako must have:D
|
Citiraj:
|
bed company 2 ima toliko dobar soundtrack da je ovo tolika sramota da je sramota o tom pričat. jebo ih jay z u dupe. da ih jebo.
eto. |
Furali se na MW2 trailer pa fejlali.
|
http://www.youtube.com/watch?v=hOHy3...layer_embedded
Ako će biti ovakva grafika, ja to neću moći igrati. Ne znam jel prije bilo :D |
Ovo me dobro nasmijalo (link) :D :D
i ovo je jako: Citiraj:
Isuse koliko su igre evoluirale... :eek: |
Citiraj:
|
a jesu zasrali sa džejzijem....
|
@mansky
Sta prcas ili? Neznam za tebe ali ja cu svakako to uzet ali tek kad izadje igra...:chears: |
Citiraj:
|
Joj sto ste vi smjesni. To je nista drugo nego marketing. Ozbiljnije igrace su kupili samom igrom dok ove retarde kupuju sa JayZ-om. Marketing 1on1. Neki se stvarno ponasaju ko da je BF3 sveta krava. Kog boli kiki koja je stvar na traileru. Danko zavrsio na heptanonima vec :D
|
Neznam kaj vama smeta tak jay-z mislim ja slušam od rocka metala i neznam čega sve i zaboli me kaj je jay-z u traileru pa naravno da oče prodat igru i da če stavit nekog poznatog ali da ne trabunjam više o tom evo naručio sam preko origin-a limited edition i one packove sada kada kreče beta ili šta več jer nisam baš u toku a spominju se 25,27 i 29.9 pa sam malo izgubljen!
|
Citiraj:
29.9 open beta 25.10 izlazi igra jel sada malo jasnije? :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |