PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

jopis 14.10.2010. 07:47

New Amsterdam - http://en.wikipedia.org/wiki/New_Ams...28TV_series%29
Svakako preporuka za pogledati tko nije, serija je kratka, ali odlična.

MyJoy 14.10.2010. 08:32

Man vs Food: http://www.imdb.com/title/tt1342711/ a must have za sve Žderonje!

Jelc 14.10.2010. 21:07

The Shield počinje ići opet a panjevi je stave u 03.35 ujutro:suicide:

Halos 14.10.2010. 21:28

Baš nekidan gledao jednu seriju...svi znate old skul Crveni patuljak :D

Kakvi carevi :)

McG 14.10.2010. 22:57

....

sinisa1989 14.10.2010. 23:03

Danas opet nova epizoda big bang-a. Can't wait. Jedna od boljih humorističnih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme.

Jelc 14.10.2010. 23:07

Citiraj:

Autor McG (Post 1753347)
Ne bi se čudil da to rade namjerno, tak da lakše opravdaju slabu zainteresiranost ili naglo otkazivanje serije. Koja sranja su samo radili sa Zvjezdanim Stazama. Prije koji tjedan je bil u Studiju (prilog Jutarnjem) opširan članak kak su sve (četiri:)) naše velike TV kuće otkupile masu novih serija - od Veronice Mars koja se već prikazuje, do Sons Of Anarchy, Gossip Girl, The Vampire Diaries i njima sličnih, a na kraju im to sve ništ ne znači, jer imaju raspored ubi Bože.

Isto tak su prije kojih godinu i pol otkupili The Sarah Connor Chronicles, pa su nakon dve-tri epizode ukinuli seriju, a budele se već iskeširale za obje sezone. Kasnije su nekak jedva prikazali ostatak, s tim da je orginalno nov@ otkupila seriju i prestala ju prikazivati, a nakon toga je RTL isto ko i nov@ u bijesnim večernjim satima emitiral komplete dvije sezone. Našim TV kućama je bolje da ništ ne kupuju, jer tak i tak nikakve korisiti od toga.

Potroše novce i onda nove skupo plaćene serije stave u termin koji niko živ nije u stanju pratiti kak spada. Kasnije su svi u čuđenju kak je gledanost slaba, a tolko je kvalitenog programa na izbor.

Ma, kretenčine.
Glavno da sapunjare šoraju naveliko...

Pratim Sons Of Anarchy, čist ok serija:)

McG 14.10.2010. 23:17

....

Jelc 14.10.2010. 23:24

Baš sam primjetil kad sam bil na brdu-pa to se šodraju blokovi sapunjara po 3-4 sata u komadu i ujutro i popodne:D

Možeš se slobodno propit i poludit ak si osuđen na naša 4 programa:)

McG 14.10.2010. 23:29

....

3NCORE 14.10.2010. 23:32

The Sarah Connor Chronicles sam bas pratio na RTLu i bilo je jos gore nego kako si opisao.

Prvo su pustili pola prve sezone, pa opet prvu ispocetka, pa su dosli do pola druge i vise nisu ni pustali :D

Za Star Trek nemoram ni pricati, to su bili termini za vampire, stave u 13-14h pa reprizu u 2-3h, pa ti prati seriju ako radis/ides na faks/sta god :fuming:, pogotovo petkom, kad je repriza zanala biti i u 4 ujutro :fuming:

Moram se slozit da je Sons Of Anarchy skroz dobra serija, barem po dosada videnom :).

McG 14.10.2010. 23:38

....

Jelc 14.10.2010. 23:42

Bar sam ak ništa drugo na onom retrovizoru pogledal po par epizida raznih serija kaj su mi prije bole promakle:)

I uvjek me razvesele reprize gdje glumi Rik Mayall:D

McG 14.10.2010. 23:50

....

ShebY 14.10.2010. 23:56

Ovo za sapunice je previše istina, na sva 4 programa se nema što pogledat do 6h popodne, ima nekog sadržaja napominjem ŇEKOG za druge ljude/uzraste. Zapravo sad sam tek shvatio da kako je završio ST ništa negledam na TV-u....i razmišljam i ništa...Sons Of Anarchy je ljepo odmako tako da nevrjedi počet gledat.

Sad trebam jedno ovjektivno mišljenje, probo sam gledat True Blood ali radnja je tako ljena napočetku i jednostavno nemog podnest onaj južnjački naglasak, The Vampire Diaries kolikiko je bolji/lošiji od dotične. Čak me iznenadilo koliko ludi prati True Blood ja to nemog smislit!

McG 15.10.2010. 00:02

....

tech 15.10.2010. 00:33

IMHO, jedino kaj vrijedi gledati kod nas su: Instruktor, Lud zbunjen normalan i knjaza tu i tamo.

Od serije ove godine me jedino HIMYM razočarao, ispucali su se. Priča je takva da su ju mogli razvuči na max 4-5 sezona. Na jednu epizodu se dvaput osmjehnem i to je to.

Inače preporuka za pogledati Sherlock, sam kaj se izgleda budemo načekali do 2 sezone. :(

McG 15.10.2010. 00:55

....

pizdun 15.10.2010. 01:42

neznam dal ste uspjeli primjetiti ovu seriju

Shit my dad says
http://www.imdb.com/title/tt1612578/

zasad su vani 3 epizode, cetvrta se prikazuje veceras

glumi William Shatner :goood: serija je humoristicna, i super za pogledati :D

preporuka!

jopis 15.10.2010. 07:47

Citiraj:

Autor McG (Post 1753374)
Ja stvarno ne kužim kak npr. jedan Pro Sieben koji isto ko i sve naše TV kuće ima program za sve vrste gledatelja i životne dobi, razradi takvu shemu, da nema, ali nema trenutka kad se ne prikazuje nekaj novo ili vrijedno gledanja. Prvi su otkupili prije spomenuti The Vampire Diaries i to još kad je serija tek bila na jedno petoj epizodi prve sezone, a da ne pričam kak non-stop nadopunjuju asortiman i naručuju nove serije i filmove. Jasno imaju repriza, jer realno gledano koja TV kuća ih nema, ali ovo kaj naši izvađaju - kriminal čisti. Niti ne zaslužuju da ih se gleda, tj. da im se prati bljuvotina od programa koji ljudima serviraju kao super-super i naj-naj.

Reci da se šališ please:roller:
Gle slažem se s tobom u ovoj temi u 90% stvari napisanih, ali za pro7, daj please, pa oni su majstori reciklaže kakvih nema na svijetu. Pa u 80% slučajeva se prikazuju stari filmovi, a da ne pričam da serije idu 3x dnevno, ej 3x dnevno - oko 6, oko 8 i oko 12. Gledam pro7 već brat bratu 20 godina i nikakve razlike između njih nema u odnosu na ostatak german produkcije i sistema sat reklama sat filma, istih filmova bar 5x godišnje, repriznog programa cijeli dan i ostalih tipičnih tv gluposti. Ajde da si naveo neki movie program only, ali pro7:lol2:
U svemu ostalom se slažem s tobom:chears:

Mad_Duke 15.10.2010. 09:09

Oj ekipa. Ima još kaj dobro od novih serija?

Za sad su me Rubicon i Boardwalk Empire oduševili. Odmah iza njih Sherlock. Outlaw i Defenders su mi tak, tak (gledljivo pa ak nikaj nemam u nedjelju za delat), a Undercovers su mi smetje. The Event me podsjeca na flash forward. Gledljivo, ali me ne "impresionira" one bit. Od Shit My Dad Says sam očekivao više, ali Shatnera je uvijek lijepo vidjeti na ekranu pa bum dao još prilike.

Od novih sezona

Fringe - Gledam, jer sam gledao do sada pa bum dal i "treću" priliku seriji
Weeds - Nakon dvije godine su odlični opet
Sons of Anarcy - Takodjer odlični. Ali bilo bi mi super da

već jednom završi taj baby arc. Previše mi je boo fucking hoo.

Big Bang Theory - Sheldon i to je to. Jedini razlog zakaj gledam jer su mi fore oduvijek bile većinom premalo geeky.
Two and a Half Men - Ne znam zašto ih je uzeo McG na pik. Ja sam plakao na prvu epizodu ove sezone. Fali mi malo više pozornosti prema Charlieju, ali eto. Morali su koncept malo okrenuti ove sezone. Najboljih humorističnih ~20 minuta koje postoje u eteru i ove godine
Dexter - Klasično dobar
Modern Family - ~20 minuta, taman uz klopu neku pogledam i veoma mi je dobra serija. Sofia Vergara :jawdrop:
Criminal Minds, Law Order SVU... - od tih proceduralnih showova su mi ta dva još uvijek najbolja.
Supernatural - Kaj se mene tiče, ta serija je završila prošle sezone. Obožavao sam ju, dugi, dugi main story koji se protezao kroz sve sezone. Reference na mnoge stvari koje sam svojevremeno pročitao u nekim romanima. Bila mi je super. Iako mislim da je to tip serije koji bi najviše od svega benefitao od 13 epizodnih sezona. Ovako ima dosta epizoda koje su li la i nema nikakvih progresa na glavni story arc. Pratim i dalje čisto jer sam ih pratio do sada i ne vjerujem da će se serija dignuti kao nekad, ali.. what the hell. Bancija je
South Park - Prva epizoda bezveze, druga je bila više manje odlična (druga polovica). Idemo dalje...
House - Pratim ako stignem.

--

Inače sam u zadnjih 12 mjeseci pogledao do kraja nakon ohoho cijeli (baš završio jučer)

- Batman Animated (TV Series 1992–1995) + 4. sezona (The New Batman Adventures)
- Superman Animated (TV Series 1996–2000)
- Justice League Animated (TV Series 2001–2006) (Tu je i Unlimited).

Koja je to divota. Justice unlimited malo pada naspram ostalog, ali nema veze. Predivno!

Mislim da bi trebalo dati "Oscare" ovim glasovima

Batman - Kevin Conroy
Superman - Tim Daly
Lex Luthor... - Clancy Brown
Joker - Mark Hamill
Harley Quinn - Arleen Sorkin

Ma, ne bi se žalio ni da redubbaju live action filmove :P hehe

McG 15.10.2010. 12:44

....

Mad_Duke 15.10.2010. 13:37

Ma, gledao sam ih i prije, ali stihijski, pa sam ih želio po redu "kak spada" pogledat.
Batman Beyond mi kao animirani nije baš legao. OK, pogledao sam osim prve sezone return of the joker. Ali nije mi baš po volji.

Kakav je strip naspram serije?

A kaj se tiče filmova. Volio bi kad bi snimili još novi Superman i barem Green Lantern i onda da krenu na Justice League. (Otprilike u onom sastavu kao u animiranom).

Kaj se tiče "Beyonda". Odnosno budućnosti. Frank Miller je neš pričao kako bi rado snimio Batmana po priči kada otiđe u penziju, pa nakon 10 godina penzije popizdi zbog stanja u "gradu" i odluči se vratit :) Istina, rekao da bi ga mogao glumiti Stallone jer (njegovim riječima) on bi bio prvi kojem ne bi trebali lijepit umjetne mišiće :D :lol: hehe

McG 15.10.2010. 14:11

....

BladeRunner 15.10.2010. 16:27

Citiraj:

Autor McG (Post 1753688)
Strip je super i nastavlja s radnjom tam di je stal The Return Of The Joker. Glavni negativac je ovaj put Hush koji je i s orginalnim Batmanom imal okršaje za pamćenje. Sad (opet) terorizira Neo-Gotham i ubija sve koji mu se nađu na putu. Uz Jokera - Hush je jedini negativac koji najbolje pozna psihu Batmana i na nevjerojatno razrađen način manipulira kaj sa starim, kaj s novim Batmanom.
I Bruce i Terry su nemoćni, dok Hush hara gradom.:)

Kaj se tiče Superman filmova, braća Nolan se nakon ovog trećeg Batmana, bacaju na novu Superman trilogiju. Prvi film Superman: The Man Of Steel se sprema za 2012. godinu.
Navodno su u studiju tražili baš njih, jer su napravili odličan posao s Batman serijalom i trebaju im ljudi takvog kalibra da "iz mrtvih" dovedu Superman franšizu.

Superman je debil i nikog ne zanima, al ajd dobro.
Bit će čudno vidjet crvenu i plavu boju kod Nolana.:D

Mad_Duke 15.10.2010. 16:38

Sviđaju mi se ideje od Nolana za novog Supermana, ali drago mi je da nije on redatelj, već Zack Snyder kaj je radio Watchmena. To bi moglo biti mucho zanimljivo. Zanima me samo tko će utjelovit Supermana. Brandon Routh je meni bio čist oke u superman returnsu. Ali još uvijek držim da je Christopher Reeve postavio vrlo rano stepenicu vrlo visoko.

McG 15.10.2010. 19:52

....

hammer_of_thor 15.10.2010. 23:04

Nova epizoda TBBT - meh
Onako, Sheldon i Raj odlični, ostatak loše...

ironhide 15.10.2010. 23:42

Ova nova serija Boardwalk Empire nije loša.

B3mt1 16.10.2010. 00:43

community druga sezona je po meni nesto najbolje sta se ima za pogledati :)

big bang mi vise nije fora, dobro je mad duke rekao, vise nisu geeky .... community je barem duplo geekastiji :D

jos pratim The League od serija kojima se trenutno ne pridaje dovoljno paznje na ovom topicu, nista spektakularno ali opet fora za pogledati ;)

murina 16.10.2010. 12:39

South Park - prva ove sezone bezveze, druga puno bolja
Simpsoni - Uvijek na razini

neumrli 16.10.2010. 14:45

Breaking Bad - preluda serija, pogotovo mi se svidjaju oni preobrati u epizodama koji te totalno iznenade jer vise ne znas kako ce zavrsiti :D

Mad_Duke 16.10.2010. 20:39

Citiraj:

Autor McG (Post 1753892)
Nije ni meni Superman nekaj posebno kao superheroj, ali su zato negativci koji ga okružuju i više nego zanimljivi. Navodno budu za novi film iskoristili Luthora i Brainiaca.:)

Logičan odabir. Pogotovo ako misle instalirati trilogiju.

svakak 17.10.2010. 21:11

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1748989)
Nova epizoda Big Bang Theorya - pa ne mogu reći da je baš dobra.
Uz par obaveznih scena prilično dosadna epizoda, nadam se da će se popraviti.

Pridružujem se željama za povratkom na stare staze. Toilet humor, pa zar su na to spali. :(

hammer_of_thor 22.10.2010. 03:43

Citiraj:

Autor svakak (Post 1755266)
Pridružujem se željama za povratkom na stare staze. Toilet humor, pa zar su na to spali. :(

Ma nisu još, ali u novoj sezoni jedna pravo poštena epizoda (druga) ostale onako...
Upravo sam u procesu nabavljanja 5 epizode nove sezone, četvrtak je i konačno je vani :)

EDIT:

Odlična, prava 5 sepizoda :)
Predobro :D
Pišao sam se od smijeha :D

"Leonard, i'm a physicist, not a hippi" :roller:

Također očekujem na Fox Crimeu na MaxTV-u novu seriju koja počinje 1.11 - Walking Dead, čini mi se OK serija. Na nekim televizijama su seriju već počeli puštati pa ima prva epizoda za nabaviti što upravo i radim.
Čini mi se kao tipična Zombie outbreak priča, no serija izgleda čisto OK
Poprilično hrabro da već prožvakanu zombi apokalipsu prebace u jedno-satne serije, ali vidjet čemo što će od toga biti :)

http://www.youtube.com/watch?v=yg46DWI_fCE

mux007 24.10.2010. 20:50

"The Big Bang Theory" - fenomenalan
"Fringe"
"Simpsons"
"Family guy"

"Two and Half Man" planiram uskoro pocet gledat, sudeci po ovim komentarima i on bi mogao uskoro na ovu ljestvicu.

panda505 25.10.2010. 01:29

Pošto je bilo riječi po Pro7-enu samo da kažem da naši programi sa usporedbom sa njemačkima nisu niti vrijedni gledanja xD

da stara ne gleda Vrijeme na HTVu i ja ponekad utakmicu koji DVB-T prijemnik bi služio za sakupljanje prašine ^^

Inače u moje serije koje gledam tjedno ulaze

Human Target
Bones
Two and a half man
Galileo (na Pro Sieben - dokumentarna serija - znaju često o dobrim i zanimljivim stvarima razglabat)
CSI (većinom svi)
Beyond Belief: Fact or Fiction?
The A-Team
South Park
Family Guy
Simpsons

Ziiky 25.10.2010. 13:59

XBMC mi javlja da ovaj tjedan pocinju nove sezone:
  • Top Gear
  • V
  • Spartacus
  • Breaking Bad
Fantazija :D

Matth€w 25.10.2010. 14:12

Top Gear? :stoopid: Nema ti njega više ove godine. :D Jedino ako misliš na TG Australija, koja je nedavno počela s emitriranjem treće sezone.

Btw. za Breaking Bad isto, to je gotovo. Emitiranje novih sezona BB-a počinje u 3-4 mjesecu.

McG 25.10.2010. 14:31

....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08.