![]() |
evo nam nove akcije:
Autumn Sale - od 23. do 27. svaki dan par naslova :) Citiraj:
|
sto se tice danasnjeg autumn salea... ima li stogod da se isplati uzet? gledam ili TDU ili MassEffect2... :stoopid:
|
hmmm Portal 2 mozda?
Ja mislim da cu uzeti Garry mod jer je samo 2€ i cekam veci popust na cs i l4d2 jer ih planiram uzeti kao poklon :D |
Citiraj:
ME2 je super igrica......ja danas kupio TDU, možda da se baci i u MP-u :chears: |
Ja uzeo Portal 2, igram SP, prezakon stvar za 50 kuna/kom (double pack), za vikend pa coop portala :D
|
Uzeo Morrowind i Stalker Clear Sky. Za dalje ćemo vidit :D
|
Citiraj:
CS je bio negdjeprije, ja sam si napravio Steam acc samo zbog toga, a l4d2 čekam i ja da bude neki bolji popust. Isto tako i za OrangeBox :) A na steamgifts imam samo entrije za dotu, iako se osjeti da nema više onog entuzijazma, nedjeli se više baš toliko a ljudi koji hoće nešto dobit je sve više... |
Kolko danas dobrih stvari na popustu :hitthewal:
Moram jednu dobru stvar izabrat :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
ja sam za Fallout sad pokupovo DLC-ove, koji su mi falili ;) da nemam na XBox-u, vjerovatno bi i LA Noire uzeo... |
Uzeo Red Orchestra 2
|
Uzeo Mass Effect 1 i 2, odličan deal. Vjerojatno će biti ovoga i oko nove godine.
|
Jeftino je najskuplje, samo ćete dat novaca za kojekakve jeftine dilove da imat neki naslov a kad se sve igre zbroji kosta podosta, a ko zna dal ćete zaigrat ikada :D
|
Istina, istina......to sam već s frendom komentirao, imam brdo igrica a ko zna dal ću ih pola odigrat.....Al znam da Fallout hoću :D
|
fallout se isplati. Samo nemam još Lonesome Road DLC. Al nekako mi nije to to..mislim dlc...šteta da ne mogu nastavit poslije glavne priče već uvijek moram odgađat kraj..
|
Evo ga, budite hrvatine i kupujte hrvatsko, pa da zaigramo malo ovo u coopu :D
Serious Sam HD Double Pack (-90% off / 3€) U paketu dolaze: Citiraj:
Serious Sam HD: Gold Edition (-90% off / 4€) Citiraj:
|
Evo ako ima koja dobra duša da mi uzme taj Serious Sam za 4ojra i dodam još za cugu:D bio bih zahvalan, naravno uplatim lovu netbankigom.
Hvala:chears: |
Momci moji samo citajte steam stranicu, popusti su nenormalni! :)
Maloprije nas 5 frendova kupili GTA IV :) Nadam se da ce pustiti COD:MW3 |
Nadam se da ste kupili GTA Complete Pack jer isto kosta ko sam GTA 4 :)
|
dobro na stranu sad GTA 4 , OBLIVION , FALLOUT ..i 1000 naslova koji su bili već par sto puta na ovim cijenama , i biti će još par sto puta (hint : JUST CAUSE 2 :D) al nećeš ti sniženja , DEUS EX je na okolnim cdkey sajtovim 20 $ usd , to je -50 % 25 € , u Red Orchestra temi imate moj link na stalnu cijenu RE 2 od 13 € , ovdje je na sniženje bila 17...uglavnom , savjet , nemojte se zaletavati s kupovinom..osim ovim naslova na -75 % ostalo se ne isplati na steamu.
|
Danas Limbo na akciji, neka definitivno uzme onaj ko ga nema! :)
|
ubo LIMBO.... cekal sam ga valjda 2 mjeseca nakon sto sam probao demo...
|
PayDay The Heist je sad 4 pack na 50% off, ima tko zainteresiran?
|
Ako netko nezna, vamo ima popis igara koje se mogu kupiti na GamersGateu a potom ih dodati na Steam. Tako da možete škicat popuste na obe stranice a kasnije ipak imati sve igre na jednom mjestu! A vamo je popis svih retail igara koje možete dodati na Steam.
|
Citiraj:
|
Imaju svoj downloader/instaler ali se u svom repozitoriju igara može isčitati serial.
Citiraj:
Budu nekad bolji popusti nego na Steamu pa sam zato to postao. |
pa taj gamesrgate je katastrofa od cijena , kupujete druge i jeftinije ..i to do 50% ...cdkeyonline , ultimacdkyeonline...ovo je koma od cijena..
|
GG zna imat ogromne popuste, samo treba pogodit tajmning kada posjetit stranicu.
Npr. evo osobno sam kod njih uzeo Empire: Total War za oko 40-50% nize cijene nego sto je bio na steamu za vrijeme ljetnih popusta. |
Brink za 5 ojra........ :respekt:
|
Civ 5 je na gamersgateu 7.5$, key se redeema na Steamu.
|
Citiraj:
+ Citiraj:
|
Citiraj:
zanima me necje osobno misljenje, ko je igro u MP... jel se isplati uzet? mislim samo je 5€ pa bi uzeo par komada za ekipu, da imamo sta picit... |
Citiraj:
Neloš je :) Igra pati za ogromnim teamworkom. Sam se ne može napraviti apsolutno ništa. Za tu cijenu se isplati uzeti. Ja ga imam od day one kad sam ga nabavio za kikiriki. Igra je čisto OK |
Citiraj:
|
|
Pošto je ovo "univerzalna" steam tema, tražit ću malu pomoć, naime nemogu se uopće ulogirat u steam, već nekoliko tjedana zapravo
Pali mi se automatski sa Winsima i dođe mi ova poruka http://www.pohrani.com/t/1a/C1/25D72xGQ/steam.jpg ako quitam, i pokrenem ručno, dođe mi "Steam - Updating..." par sekundi tako i onda ovo izbaci, koliko god puta pokušao sa "Retry connection" uvijek isto... |
Za pocetak obrisi/preimenuj ClientRegistry.blob. To ponekad zna rijesiti probleme sa steamom :D
https://support.steampowered.com/kb_...7241-EYON-2343 |
|
Jedino da probas reinstalirati Steam, ali napravi backup SteamAppsa.
Imas mozda otprilike ideje zasto ti se to pocelo dogadati, a prije par tjedni je bilo dobro? npr promjena rutera, providera, gamad na kompu i sl... |
Citiraj:
ali neznam sad uopće neće, već par tjedana :\ |
Citiraj:
Raspitaj se malo po domu i probaj naci tog admina sto tamo radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:55. |