![]() |
100% = kampanja zavrsena na veteranu + 45 Intela
|
Besramno ukradeno sa gamer.hr foruma.
Originalni poster je to nasao negdje u bespucima interneta... Quote "Call of Duty to get paid-for online services "You should expect us to launch additional online monetization models," says Activision Activision says you should "expect" paid-for online models such as those in World of Warcraft to make the transition to other games, including Call of Duty. Speaking during yesterday's BMO Capital Markets Conference (which sounds fun), Activision Blizzard CFO, Thomas Tippl said that while WoW's model is difficult to replicate, players should expect new monetization models for its other games soon. "It's definitely an aspiration that we see potential in, particularly as we look at different business models to monetize the online gameplay," said Tippl. "There's good knowledge exchange happening between the Blizzard folks and our online guys." "We have great experience also on Call of Duty with the success we had on Xbox Live and PlayStation Network. A lot of that knowledge is getting actually built into the Battle.Net platform and the design of that," he added. "I think it's been mutually beneficial, and you should expect us to test and ultimately launch additional online monetization models of some of some of our biggest franchises like Call of Duty." According to the Activision CFO, there is a demand from its core fanbase to pay for additional services. "Our gamers are telling us there's lots of services and innovation they would like to see that they're not getting yet. From what we see so far, additional content, as well as all the services Blizzard is offering, is that there is demand from the core gamers to pay up for that," he said." End Quote Ukratko po njima, ljudi/korisnici/igraci "traze" da placaju i oni su i vise nego spremni krenut u sisanje ovaca... :D Mislim da su Activision produkti upravo dosli na moju "Not to buy" listu. :goood: |
Baš gledam statistiku na Xf-u, CoD 4 je do prije 3 dana bio na drugom mjestu po broju sati. Znam da je to samo Xf, te puno ljudi igra bez toga, ali ovo je samo neki "okvir" da se igra igra naveliko.
|
Citiraj:
Citiraj:
Njubeki kaj ces :) |
Citiraj:
Jedina nada su drugi developeri koji se nisu toliko okoristili PC zajednicom - trenutno najboolji primjer za to je : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161156 Ljudi iz Dicea su odmah - kad se saznalo da nema dedija/mod toola u MW2 - rekli da će oni to sigurno stavit u BBC2. |
Citiraj:
|
sad sam malo igrao TDM i uletio na server di su neki iz nekog klana.. igrao 5 min i izletio van.. ma daj molim te koji freekovi!!
ako se mogu oni nać na istom serveru, onda možemo i mi!! |
Pa sto nema nekakav Lobby na Multiju?
|
dajte ljudi help, igram spec ops i sad sam doso do delta na zadnjem veteran (par sam preskocio) i sad tu imam neke bijele s oklopima opalim 10 puta s 50.cal njemu nista pise fleshaj ga, ja ga flesham i nozem i pistoljiam puskama :D on i dalje na nogama jer se more to cudo ikak ubiti
|
Citiraj:
|
@MisterM: Jeste batko ;)
@LorD ClockaN: Mislim da za to sluzi party lista. Pogledaj dali imas nesto slicno |
Citiraj:
|
Citiraj:
treba se prijavit na gornji link za PCE steam grupu, pa da znamo kada smo online i onda možemo invite-irati :) |
Citiraj:
Gdje god se "upadne" u igru prvo te baci u lobby i tam igrači čekaju početak partije. Ako ima mjesta za još igrača omogučena je opcija invite i pozivaš ljude A može netko i sam hostati igru, i pozvati koga hoće |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: upravo me neko pozvao i ja stisnem join game i nece se spojit jer je server pun!! |
nakon par odigranih misija mogu reći genijalan sp.
|
Citiraj:
Ja isto to pokusavam proci na veteran i uvijek poginem kojih 40-50m prije cilja jer mi u vecini slucaja dodu takva 2 + specijalci... |
@LorD ClockaN: idi na Invite prije nego sto ides Find Game. Tako se formira Party lista i onda odes na Find Game.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Gle ti onaj kalas na americki nacin... prestrasno. Kad igram s njim cod4 ne stavim ni boje na njega ni attachmente, bas je uzivancija onako stock, a ovo je 2 much
|
Tog sam se stock kalaša nagledao u vojsci za cijeli život. Zgadio mi se.
A i sigurno ima normalna verzija, tj, normalna kamuflaža, treba prvo doći do 70 lvla da se otključa to govno Ja trenutno 40. lvl. upravo otključao M16, burst fire. Večinom igram sa UMP45, M4 i SCAR Sad se čeka 48. lvl da se otlključa ACR :care: |
Ma igra je predooobra! puno bolja od MW1...puno vise detalja, ma predobra :D
|
Citiraj:
Kad odes na Stats ili tako nesto, onda pise sto sve moras uciniti da bi bilo 100%; prijeci igru na svim tezinama, skupiti sve skrivene laptops ... ============ Rusija zabranila Modern Warfare 2 |
http://img121.imageshack.us/img121/2648/m16a3.jpg
Meni nedostaje ovo... I meni se ne sviđa ovaj pristup temi uopće...nikako...ja bi osobno zamislio mw2 kao igru u nekakvoj policijskoj jedinici za borbu s drogom i narkokartelom recimo po kolumbiji...a ne ova američka nacionalno degutantna sranja...DEBILANA |
De svi koji igraju mp nek me dodaju na steam zmaj0000 pa ak se strefimo svi online da bacimo neki fajt :)
|
Citiraj:
PC Ekspert Stream Group |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
btw.
jel kome radi cg_drawfps 1 ja ukljucim, ali nema fps-a |
meni radi, ali upisi kad si na serveru, u gornjem desnom uglu je..
radi i fov na 80..i maxfps itd. |
Meni se iz nekih razloga u MP-u FPS lock vrača na 85 i gasi se lagometar.
Stavim u configu lock 125 i lagometar, ugasim komp, ponovo počnem igrati i lock se vrati a lagometar nestane |
Odigrao danas multy i nije los tolko, lag se ne osjeca iako imam samo 3 crte, onako pucnjava naginje arkadi sto je u mom slucaju pozitivno, sve u svemu meni je multy cist oke :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |