![]() |
Koristi 1h navigaciju pa si pogledaj kolko ti je prometa pocuclalo i to je to!
A EDGE je ista mreža samo sporija! Nema po cijeloj HRV 3G. Vip recimo ima po cijeloj mreži 3G/EDGE no dok TELE 2 nema, i onda koristi od t-mobilea pa ak to ne skužiš/provjeriš cucla ti peneze i duplo je skuplje! |
Ok. Hvala na informacijama. Odlučio sam 100% da ću kupit i4 od 16gb u t-mobile, te ću se sutra zaputit. Znam da telefon ima mana i svi mi preporučuju Android i one HTC-ove, ali jednostavno mene oni ne privlače, mada sa samog aspekta telefona možda ću i pogrješit, ali me nije briga. Sad je problem kao što lega sample reče - uređaji na lageru. Živim u Splitu, ali ne planiram obić svih 5,6 centara. Idem u jedan jedini jer računam da su se pripremili i opskrbili za ovu akciju 50% i vidi čuda sutra rade do 22h.
|
nisam baš previše niti razmišljao o iPhoneu, kada sam sam dobio informaciju jedno veče da dolazi sutradan u Rijeku veća pošiljka 4-orke i nacrtao se tamo u 5 minuta do 8h ujutro. već je bilo kakvih 15-ak ljudi ispred Vipa na Rivi. dobio sam ga isprve, a došao sam više iz znatiželje nego iz nekakve potrebe. poprilično sam zadovoljan telefonom :D
|
Evo bio jutros čim sam otvorio oči i tko je mislio da će T-mobile bit profesionalan nek se oglasi da ga opalim po njuški :D Moja predviđanja se nisu ostvarila i ne nisu se opremili dodatnim modelima. Ali to mene nije zaustavilo da uhvatim zadnji model koji je zapravo bio rezerviran od nekoga čak prije akcije. Tak da pogledi nakon što sam ponosno marširao sa onom kutijicom nisu bili nimalo ugodni, pola se reda i raspalo koliko sam shvatio :goood:
Sad se mislim dal da ga jailam, ali eto odlučio sam da ću se malo pozabavit cijeđenjem opcija koje su dostupne legalnim putem. Pa budem vidio. Što mi samo treba legalna i besplatna aplikacija za prenošenje slika blueom između iphone i bilo kojeg uređaja ne samo jabauka jabuci?:) |
Citiraj:
|
Ponosan vlasnik 4ke 32Gb.
Bio sam skeptican oko mobitela,i oko hypea oko njega,i vec se odlucih za android neki i uleti ovo. Moram reci da bolji mobitel u zivotu nisam imao u rukama.Fascinantno nesto. |
Da li nešto naplate u T-Mobileu ako kod njih kupiš i4 i tražiš MicroSIM (s postojećim brojem)? Jel netko probao to sam rezuckati?
|
Nisu naplatili nista. Stara kartica je deaktivirana, a microsim odmah aktivirana :-)
|
Odličan, drago mi je da si ti odgovorio pošto me brinula shema na koju planiram kupiti :D Još mi poštar nije došao :(
|
Citiraj:
|
Ne, još nije došao sa LogIn podacima xD Od 10.12. :(
|
A čovječe, koliko zavlače vas poslovne korisnike - katastrofa! :fuming:
|
Napokon jučer uhvatila iPhone 4 :D u t-comu i to zadnji! sretno svima koji još čekaju..
|
Citiraj:
Tako i mene (firmu) zavlace iz vipa za jos 1 iphone koji nam nisu isporucili pa sam se ja malo zalio, dobio broj od nekog direktorcica za regiju i frajer je rekao da ce u petak stvar biti rijesena. |
papiri za firmu predani oko 20.12, jos nam nisu nabavili 2 iphona,ni aktivirali tarife
|
Da ne otvaram novu temu, ovdje ću pitat, gdje nabavit ovakav bumper za iphone 4:
http://img135.imageshack.us/img135/6...dhg0dcl.th.jpg Inače, to je orginalni Appleov. Ako nema originalnog, onda barem postoji nešto slično ? Tražio sam po njuškalu, no bezuspješno. |
ebay ?
ima toga ko dreka |
Ima kod nas neceg postenog?
Ja isto trazim neki bumper,nesto ipak kvalitetnije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda bi i prodao taj bumper (novi je tako reci) al ne ispod 150kn.. |
Citiraj:
A što se tiče tvoje maske, čujemo se tokom dolazečeg tjedna, nadam se da ju nećeš prodat :chears:. @svi koji koriste bumpere - da li ulazi prašina ili neke druge čestice koje mogu oštetit mob? Ono, da li postoje neka loša iskustva ? :chears: |
ja imam SGP neo hybrid ex
http://www.sgpstore.com/cell-phone/a...ex-series.html isto je ko i original Appleov bumper, ali iz 2 dijela. Prvi je silikonska guma koja se stavi i onda na nju ide plastika. Jako sam zadovoljan sa bumperom i dosta bolje nalijeze od originalnog, tj. originalni ima vise lufta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT nisam bas od ovoga sellera uzo taj case, al sam uzo drugi dio i stiglo je za nekih 2 tjedna. ak nisi vidio procitaj ovaj topic http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1015402 po meni ovi kaj se zale da nista ne valjaju su u njini i njima bi smetalo sve. ja sam super zadovoljan i sa osjecajem u ruci i gripom samoga casea. Naravno da postoji razlika izmedju originalnog bumpera i ovoga jer je originalni napravljen mislim od gume i ima bolji grip, a ovaj je napravljem mislim od silikona i drugaciji je osjecaj u ruci. Za sada nisam imao osjecaj da ce mi ispast mob iz ruke kak su neki rekli. |
Da li netko zna gdje ima iPhone 4 u vipu bilo gdje u hr????
|
Nema ih nigdje. Trebali bi stići tokom slijedećeg tjedna.
|
Dobavljivost
od jucer posjedujem iphone4 i za sad sam jako zadovoljan, stavljena navigacija i malo muzike.
Izgleda da je najbolje iphone uzet kod nekih t-mobile partnera tipa "alo alo" gdje sam ja svog dobio istog trena jer je bio na lageru. |
|
Pa za to imamo MyWi koji posao obavlja savršeno :) jedino je a bit pricey - $19.99, ali dobije se usput i USB tethering koji zna biti spas u kritičnim situacijama.
|
Citiraj:
|
iTunes ne prepoznaje iPhone u recovery modu
dobio sam od frenda iPhone 3g da ga probam popravit,znaci upalim ga i zamrzne se na logou od applea,probao sam svakakve nacine ono kao drzat home tipku i to ali ne reagira..pa sam ga spojio na usb i itunes uopce ne prepoznaje iphone..molim vas pomoc jer sam novi u ovome
|
Ekipa, postoji li untethered JB za cetvorku, za Windows, iOS 4.2.1? Ima za Mac ali za Win nisam nasao, :chears:
|
Citiraj:
|
Ajoj, a doso mi je s tim firmwareom, kaj se isplati stavljat ovaj tethered JB?
|
A ovisi o tome koliko imas volje.
Najteze je dok ne podesis sve kako ti hoces i sta hoces. Tu ide par restarta iPhone-a pa moras svaki puta opet redsn0w-om buditi iPhone. A posli je lako, pod uvjetom da ne gasis mob bas cesto. |
kada iphone stavim u DFU mode itunes ga uopce ne prepoznaje plss helpp
|
ovaj personal hotspot radi odlicno! stavio sam 4.3 prekjucer i jucer jedno 6 sati imo taj hotspot upaljen i 4 kompa na njemu i radilo je sve odlicno. jedino kaj zdere bateriju cca 30% vise od bluetooth tetheringa.. al moze vise kompova bit spojeno.
|
Ja kad sa Mywi ukljucim tethering pocne se grijat mob i onda pocne nestajat baterije, doduse spajao sam se uvijek wlanom. Kakvo je stanje s tim personal hotspotom? Meni je baterija isla dolje i dok je bio na punjaču...
|
Hoce li biti jos iphonea u vipu?
Kaj je ovo,3 tjedna nema posiljke,smjesno,samo navlace ljude... |
Ako koristite defaultni Calendar app...
Pogledajte app Calvetica!!! http://calvetica.com/images/icon.png Preeedobar mi je, ima vise opcija od def. kalendara i jednostavnije je pregledavat unesene stvari. I koristi Helveticu. :care: Citiraj:
Jedini caseovi koji mi odgovaraju su tipa bumpera, ne volim one sa pozadinom, pa odo tražit nekog poštenog. Ovaj Neo mi je fora. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |