![]() |
Citiraj:
|
Zasad samo za OSX.
|
Citiraj:
Jeli netko probao? Da li mogu preko vec JB-anog, i da mi ostanu svi programi/podaci, ili treba fresh restore, pa tek onda |
Citiraj:
|
Prvo restore pa onda JB. I naravno to je samo za one kojima ne treba unlock.
|
Citiraj:
Pretpostavljam da moze ic i na iPad? |
Citiraj:
Radije pricekati jos dan dva da se dobiju povratne informacije. |
moze meni neko replyat?
|
Reci točno koji FW i koji BB imaš jer ja te gore nisam ništa skužio - 4.1.5. ne postoji.
|
Momci, jeli tko imao ovakvo iskustvo.
Imam tu jedan 3GS, sa 3.1.3 gore, i pokusavam ga dignuti na 4.0.1. Skinuh FW sa iclarifieda, no ne polazi mi za rukom restore na tu verziju. Itunesi daju gresku 3194. Itunesi su zadnji, u hosts file sam dodao Cydiin Apple clone server i u pravilu zaglavio sam tu jer ne znam kako dalje. :) Aparat zelim JBati i nakon toga otkljucati. Any solutions? |
|
@atha Probaj samo shift + restore bez da ga staviš u DFU mode.
|
Ja sam baš 3GS digao u DFU modu, odabrao firmware i sve je prošlo fino.
JB na http://www.jailbreakme.com/ i to je bilo sve za napravit. |
@Jelc
E, nisam dosao do tog koraka jer bih ga volio prvo dignuti na 4.0.1. @flajpan Ista stvar, u DFU ili bez, pocne otpakiravati FW, checkira FW i onda izbaci gresku. |
|
Jesi restartao komp nakon editiranja hosts filea? Možda zato ne ide...
|
Citiraj:
Ako nemas shsh fileove,jedino sto ti preostaje a da ne izgubis unlock je custom 4.2.1 firmware. |
|
|
|
|
Citiraj:
|
3gs radi bez problema na win7 32bit
|
ovaj itunes je tako glup program da je to nesto nevidjeno.Srusim winse i kako sam syncao kontakte s windows kontaktima , sad mi obrise CIJELI imenik i opet sve brojeve moram traziti .
|
Dali je neko probo staviti Winterboard na 4.2.1?
|
Jos jedno pitanje, dali vam radi instalus tj hackulo.us ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW. izasao je untethered JB za novi baseband 3GS-a http://www.techsliver.com/greenpois0...break-ios-421/ I alat za sačuvat 5.13.04 baseband kako bi mogli imat stalno untethered http://www.techsliver.com/preserve-i...red-jailbreak/ |
Ja nisam nikad snimao taj appsync i radio je na 4.1 sve normalno.Btw nece uopce dodati repo, izgleda da je stranica preopterecena.
|
Citiraj:
|
Proradilo je sve :) i nemorate snimati appsync odmah ga snimi uz instalus
|
Citiraj:
Takoder nikakvih probema s JBom, 7ica x64, iPhone 4, sve zasad sljaka ko podmazano, i bas je cool ona ikona od Greenpoisona pri paljenju/respringanju :D |
Jos samo da ovaj 3.10.01 skrekaju da mogu drugu karticu i super :P
|
@Jelc
Jesam, nije ni tako islo. Citiraj:
Hvala na odgovoru. :) |
Radi ovaj JB za 4.2.1 ko cager.
|
meni isto sve sljaka normalno.
al sam se zato nahebo sa kontaktima :D za 3GS koji je na 4.1 je isti postupak ko i za iP4? EDIT: Opce ne znam zakaj sam radil upgrade na 4.2.1. kada ne donosi nista novo :fuming: osim hebade sa backupom svih kontakata. Isao sam raditi upgrade radi onoga da mozes pratiti di ti je mob i onda me na kraju trazi broj kredtne kartice jer ta usluga dodje godisnje nekih 70ak dolara, a reklamiraju je kao besplatnu. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ujedno bi molio ako znate program koji bi bio najbolji za to,ako postoji,naravno. |
to je samo za kontakte (sto i ime kaze)
za mp3 - SharePod za slike - samo se prebace iz windows explorera kad se iphone spoji na usb. Ali se nece vise moci vratiti u Camera Roll nego se mogu staviti kao poseban folder ispod |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:50. |