![]() |
ne treba hamachi.
treba vam samo patch 1.2 idete multiplayer-online-play online-private session, ime je Kizo |
Dobra je bila, ali moram drugu drogu nabavit, izbacuje me iz drift eventova, ako sutra budemo igrali osmirglat cu vas na driftu :lol2:
P.S Kizo ima cop instinkt, voli okretat ljude po stazi da to nije normalno :lol2: ako ima netko da bi igrao popodne, ja sam slobodan, nemam skolu ni obaveza, nek se javi |
ja bih rado ali sutra ločem cijeli dan :D
|
Citiraj:
|
Je li se vozi? Sada ;)
|
jučer dobra partija bila,nisma dugo igro moram se uštimat.
|
Decki jeste za danas? znam puno ce vas se nalokavat i sve to, ali ako je netko ipak mirnija dusa.. nek se javi, ali ne prekasno
|
Pošto je Kizo zadužen za ove večernje (čitaj 22h+) event-ove :D ja kroz dan tu i tam napravim session, pa ako je netko u prolazu: --x64-- pass je poznat (pce).
|
mogo bi ja sad skocit na koju partiju, jesi online?
|
Eo i ja bi se pridruzio...samo recite verziju grida,hamachia i vrijeme :D
|
Poslah ti PM da nepotrebno ovdje ne pisem rijec-dvije...al nigdje nikog :D jesam online, tak do pol 10-10 maks.
@xulos Kako je Kizo gore napisao: multiplayer-online-play online-private session |
moj msn vam je do.mba@hotmail.com pa da se lakše dogovaramo
btw. igrao sada na netu, zaključio sam da vi jako dobro igrate xD |
Ja cu krenut igrat kad odem u os .Sad sam na lapu u vu pa nemrem... :D
|
papčić i ja čekamo, želi li nam se netko pridružiti?
|
ja di??
trosnuo van. |
Nabavio sam igru....opet. Kak se sad igra, Hamachi?? čisti online??
Može netko dat podatke za hamachi? |
igra se online, na private, samo ti treba 1.2 patch
|
OK, kad bude neko masovno igranje, stavite ovdje obavijest :D
|
ja bi se pridruzio pa kad bude samo napisite tu
|
Mene zanima zasto me izbacuje sa drift eventova, neki bug u igri ili u drogi? To je nesto sto najcesce igram, a sad nisam u mogucnosti
|
jel igra netko? sad :D
|
Citiraj:
|
A dali je potrebno imat jednake verzije igre (1.0 i 1.2) da bi se zajedno igralo online ili tako nesto?
|
Danas odjeba GRID :D nemogu složit DRIFT FPS pada ispod 25. Dolazi u pon 9800GT pa se vidimo ;)
BTW uskoro G25 :kafa: |
evo ja sam kreirao, ako netko želi na private-dombagoj-pass: pce
|
Ne vidim te u private sessions :stoopid:
|
Citiraj:
|
Ohoho... još malo treninga pa i ja dolazim.... :chears:
|
oce netko igrat sad?
|
pozdrav svim GRIDovcima, ponajviše Keyseru :)
http://www.imagesforme.com/show.php/...0711292559.jpg jedino mi nije jasno zašto mi nije izbrojao drift legend i king, jer napravio sam ih nekoliko... btw. šteta što combo ne ide iznad 99 xD |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |