![]() |
85.114.38.26:28960 zecovi
a sada svi ajmo gore na ovaj Španjolski, ja čekam |
Citiraj:
Ja i Ren smo odradili dvije partije čekajući tebe. Osjetio je snagu 12,7mm mitraljeza i čudi se kako kroz dva zida. :D Moram na posao. Pucamo se navečer. Da ponovimo server: 213.149.249.53:28960 Ping je malo veći. Oko 100, ali je igrivo. Server svaku partiju mjenja mapu i tip igre. |
Dodjem veceras, sad je zena na kompu, moram sutit :D
|
Citiraj:
:dobar: |
ljudi treba mi cd key nemogu ga nigdi nac...hvala
|
Citiraj:
. . . . . . . . . . . . . . .:lol2: :banned: |
|
@nino - fali ti crtica između, jer nije CDkey nego CD-key :D
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila |
Brane, poguglaj malo, nece ti skodit...Inace, RABBITS su zakon, kad krene klanje adrenalin raste do neba...
|
Jel zna netko kak da se makne lock za fpsove, stalno mi je na 75fpsa
|
upises u konzolu:
\com_maxfps XXX gdje je XXX broj na koji hoces ograniciti FPS =) |
COD 4 jednostavno je predobar.Tek sam ga igrao 2 puta a već sam se uživio.Igra je jednostavno predobra, grafika predobra, realnost vrhunska, multiplayer je predobar(singleplayer vise ni ne igram), uglavnom da skratim ovo nabrajanje dobrih strana,evo jedna slika koja sama za sebe govori sve.
|
Trebao sam isključit VSync samo, zato mi je štopalo fpsove, ali hvala na pomoći :chears:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
COD 4 jednostavno je predobar.Tek sam ga igrao 2 puta a već sam se uživio.Igra je jednostavno predobra, grafika predobra, realnost vrhunska, multiplayer je predobar(singleplayer vise ni ne igram), uglavnom da skratim ovo nabrajanje dobrih strana,evo jedna slika koja sama za sebe govori sve.
|
Vrhunska igra, samo mape za MP su dosta lošije u usporedbi s onima iz jedinice i dvojke.
|
Citiraj:
ova moja vuče oko 10 somova |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img114.imageshack.us/my.php?i...t2600xtcu2.jpg |
|
kako spremiti postavke igre, pošto moram formatirat aprticiju, kako spremiti rankinge da ih imam nakon reinstalacije?
|
imas pod profiles file "mpdata". mislim da samo to moras iskopirat
|
Citiraj:
|
Botlorn i tech-hvala na pomoći:chears:
Fora sa renejmanjem radi i COD4 se sad frendu veselo vrti na PIII 933 MHz/Coppermine, 2x256MB, ATI 9550:goood: I to sa driverima za grafu koje sam mu instalirao još u srpnju 2006... Istinabog u 800x600 sa smanjenim detaljima ali ide čist fino. Tek toliko za info vlasnicima starih krampića. |
najbolja misija mi je chernobyl... ko obozava sniper svidit ce mu se ta misija.
cod4 najbolja igra koju sam igro!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Frend je u demu locirao dva fajla probao je renejmatii jednog i ništa, probao je sa drugim, restartao i radi... Budem ga pitao navečer sa kojim mu je točno uspjelo. |
treba renejmat onaj "mssmp3.api" u "mssmp3.bak" ... i ja sam imal tih problema, renejmal i radi :) fajl se nalazi u "miles" foderu od igre
|
moras otic u cod4 folder--->mssmp3.asi rename u mssmp3.as znaci bez i na kraju 100% je to ;)
Facelessone :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |