![]() |
ne :)
|
Citiraj:
|
jel se moze to ikako utljucat.??
|
pozz ljudi!
eh ovako ja imam 4 pitanja 1.-znali tko dobru adresu/stranicu za ikone(ali po mogucnosti da ih ima mnogo),a moze i link odmah za skidanje:D 2.moze li mi netko napisati sa kojim programom i upute kako da promjenim skin walkmanu i da molio bih vas ako vam ni tesko da mi link ostavite gdje da ih skinem 3.kako da napravim da mi flash ikone budu fullscreen a da radi na bilo koju temu tj.da se ne vidi tema u meniju 4.treba mi link za patcheve i drivere,ako tko zna dobru neka ostavi link:fiju::fiju: nadam se da ne trazim puno,unaprijed vam se svima zahvaljujem na pomoci,gnjavim vas zato sto sam vidio da ste ljudi koji imaju pojma:banana::banana::roller::roller: |
molim pomoć!
pokušao sam dodati neke drivere ali mi je to zapelo na samom početku pa sa disconectirao svoj mobitel sa pc i sad ga više uopće ne mogu upalit! šta da radiim? |
Sljedio sam upute od CRnog, i ono 3 koraka, sada sam upalio mob, i pojavi mi se samo početni izobrnik, a na njemu mogu odabrati:
- Uklj. telefon - Samo glazba I kada uđem u uključi telefon ono mi se samo otvori Walkman i dalje samo mogu puštat mjuzu. Inače nisam zasada stvalja ništa osim maina i fs-a. Rješenje ??? |
ponovo flash
|
Citiraj:
Zašto mob ne starta sa ovim softwareom (CID49), radio sam sve prema vodiču. :hitthewal: :fuming: |
Citiraj:
ako da onda nisi napravio customizaciju kad spojiš mobb i xs,stavi kvačicu samo u "customize file system",izaberi EMEA2 i klikni flash |
Citiraj:
Malo mi je sve čudno jer mobač može jedino svirat.:fuming: :hitthewal: |
Imam problem sa kamerom nece da slika kako treba samo fokusira a kad treba da uslika nista ,vrati na pocetak... moram vise puta da stiskam da bi jedva uslikala. Koristim kriomag 21.93 ali i na ostalim driverima se desava isto. Probao sam da flesham sve iz pocetka par puta ali ne vredi,probao sam i master reset ali ne pomaze. Da li je mozda riknuo okidac za slikanje,mozda kontakt zeza? Mada nekad se desi da slika 20 puta bez problema i onda opet nece... Sta da radim?
|
Citiraj:
isprobo sam par drivera,od origigi do moddanih,bez uspjeha otvaro sam i kuciste,da vidim da se nije pocupala negdje,sve je oke tak da ostaje misterij u cem je problem,necu se ni zaebavat vise,uzet cu uskoro novi mobac |
Stvarno je misterija,al mislim da je u kontaktu problem negde zeza,nema sta drugo...nadam se. Kontam i ja uzimati new mob al ocu ovaj da sredim da radi hebena kamera. Nekad radi nekad ne...ljudi da li neko ima resenje ili da ga nosim na servis?
|
Jedno pitanje dali se ikako mogu zakljucat poruke - znaci kad idem na ikonicu od poruka da mi trazi šifru da mogu uc?
-Ako se moze - kako ??? -Hvala unapred |
Citiraj:
|
Original za k750 i w800
http://cheapfilehost.com/file.php?fi...598fc3fca286ba Upute na prvoj stranici su ok no iz neznam kojih razloga sam puno puta morao fleshati sljedećim postupkom: prvo main pa fs pa opet main. Također zna biti problem nakon početnog fleshanja main-a jer se tel prikaže kao w800 a te drivere nemaš instalirane jer si krenio fleshati mob sa k750 driverima pa se tu treba malo poigrati sa device managerom i nakon istalacije w800 drivera ponovit postupak iz početka. Uglavnom isti problem sam imao kad sam PRVI puta fleshao svoj mob i dok nisam natjerao komp da ga prepozna kao w800 nakon stavljanja prvog main-a pa fs-a isto mi je radio samo wokmen. Radi sve sa XS++ v1.0 - meni naljbolje baš ta verzija radi. |
Citiraj:
Kada idem na customizaciju FSa, piše mi activating FS i tako sam čeka 10min, tada sam ga prekinuo i onda iša na main. |
moje mišljenje u vezi maina je da je on provučen kroz gslide i zato je snjim toliko problema
|
Citiraj:
Nego, ponekad mi mob prilikom slusanja muzike podivlja, tj. kao zgasi se pa vibra pa bijeli ekran i stalno ukrug (prvi stadiji paljenja), ponekad se sam vrati u stanje cekanja bez pitanja za PIN. Uglavnom se ne normalizira sam nego moram izvaditi memory stick, zgasiti i upaliti mob i moliti se da mi opet ne ponovi isto. Stvar se dogadja sasvim randomly i pocelo je pred mjesec i pol. Memory stick je SanDisk 4GB, s 2GB ne radi probleme. Jel jos netko imao ovakvih problema? PS: Prezakon mi je poruka "Otvaranje informacija o klontaktu" koju mi mob ispisuje :roller: |
Citiraj:
to sam imao i u k750,w810 a i sad u k850 :lol2: |
Driveri
Davno sam vec stavio w800 u k750 medutim neznam kako staviti nove drivere na njega,ako bi mi mogao tko ukratko reci kako da to napravim...
|
A meni nitko da odgovori :care:
|
Imam jos jedno pitanje pored ovoga dali se nas mibitel (k750/w800) moze koristit ka webcamera preko bluetotha
-i ako moze kako -hvala unapred vidio sam da se sa Nokiom to moze sredit |
Jel se može stavit patch za unlock (dekodiranje) na SE K750i koji nije fleshan???
|
Citiraj:
|
Dali iko zna kako umjesto wlakmana na w800 metit winamp skinn ??
Ako neko zna molim nek objsni !! Tnxx Unaprijed !!!! Niko ocito ne gleda ovaj post?? |
u prvom postu ne radi link za onaj program XL++
|
Citiraj:
http://rapidshare.com/files/73526795/XS3.1__.rar |
zašto se ne updatea,tamo ne radi pola onih linkova,sve je sjebano
probao bih flashat ali nemogu jer nije uopće dobro objašnjeno i fali pola stvari |
Ne radi cid36 firmware i XS .. sve ostalo radi.
A za ostalo imaš :google: .... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08. |