![]() |
Mislim da za ovako male iznose nemožeš (više), osim toga napravio si prekršaj i jako si jeftino prošao u cjeloj priči, IMHO plati to i gotovo...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakve nebuloze neću ovdje sve pročitat. |
Citiraj:
Samo za tebe bi trebalo neki specijalni zakon uvest .. :dobartek: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ni jednom nisam spomenuo ukidanje policije i zakona, ili ostatak gluposti koje si nadrobio gore.
Uostalom, samo se ti nadaj i uvjeravaj šta god ti odgovara. Još sa prvim postom si zaradio EOD. Citiraj:
btw: A da nisi možda pripadnik mup-a? |
sada ste se sjetili prestati sa spamanjem xD
ajde smao da pitam, vidim da ima ljudi koji prate Kako Hyundai deklarira snagu, a kako Renault (ovo na kotaču i diferencijalu što ste pisali) ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slažem se s EOD, dapače, ideš na ignore listu. Citiraj:
|
Citiraj:
|
kad buden kupija auto necu nikog prestizat auto je sranje...
po meni auto je samo prevozno strestvo da ne pokisnes i da te ne bude zima ako ides od tamo do tamo... sve se mislin kupit peglu bis.... al zato cu kupit neki motor koji leti a kad nekog puknes sa njim onda i ti letis heheheheh |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e decki, dajte molim vas ak je ko imo iskusta sa gubitkom vozacke...
sad u utorak, sam vozio i zaustavili su me, napuhao sam 0.7....i uzeli su mi vozacku i 1100kn kazne one njihove papire nis ne kuzim. pise da mogu podic vozacku za 8dana, a na drugom pise da mi ju uzimaju na 6mjeseci... ugl, sad mi nije jasno kaj se dogada, dal ja idem prvo na sud, pa ak na sudu odrede da gubim vozacku onda gubim vozacku il odma gubim vozacku? posto mi je prvi put, i samo je 0.7 mislio sam neku zalbu napisat pa da ne izgubim vozacku na 6mjeseci nego na manje, ovo sa 1100kn mi nije tolko problem kolko pusenje vozacke, al ak mogu i tu kaznu smanjit bilo bi super, jer kao student sam pa ne radim i te fore, ajde molim vas da mi velite kaj da delam sad i kaj se desava? |
Citiraj:
Da se mene pita ja bi tu zapalio pred ocima i naplatio ti kaznu pljenidbom auta. |
Sad će ti vozačka bit u postaji tih 8 dana, onda je možeš uzet i vozit se ko da se ništa nije dogodilo. Za 2-3 miseca će ti stić poziv sa suda, tamo odeš i kažeš svoju verziju događaja, uglavnom budi ponizan i umiljat :D, smanjit će ti novčanu kaznu najvjerovatnije, ali za vozačku i kaznene bodove ti ne garantiram. :banned:
Ako ti "oduzmu" vozačku, onda se moraš u određenom terminu pojavit u policiji (a i to je obično nakon nekoliko miseci :D) i onda ti oni u vozačku upišu "Zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije od xx/xx/200x do xx/xx/200x" |
Citiraj:
neznam dal bi znacilo kaj kad bi reko da mislim da onaj uredaj nije pokazivao adekvatno stanje? Znaci da kaznu ne placam prije suda? i cuo sam da kad ti to napisu u vozacku da je onda najbolje dat radit novu vozacku, jer ti onda svaki put kad te zaustave vide da to pise. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da ionako od iduće godine idu nove vozačke, nalik na osobnu. |
Citiraj:
Citiraj:
Dakle 0.2, a ti si imao 0.7 I nemojmo zaboravit da si mladi vozač, tako da... Citiraj:
Kako god - sjebao si i sad snosi posljedice :smoke: |
Ovo je fakat nevjerojatno. Piješ, imaš hrabrosti sjest u auto i izać na cestu, zaustavi te murja i kazni te zbog toga i još na kraju imaš muda tražiti način kako da se iz toga izvučeš. Trebao bi se zavuć u mišju rupu i bit zahvalan nekome gore što nisi nikog ubio na cesti.
|
0.7 promila ... ako se dobro sjećam jedna piva je dosta za 0.5
Pa toliko neki imaju po defoltu u krvi :smoke: |
Citiraj:
|
Mene nije trebalo opravdavat nijednom u zadnjih 10g kojih vozim svaki dan.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |