![]() |
Tješi me ovo:
Citiraj:
|
uuuu kako će ovo biti epično :D
ot: popljuvat ću x6 prije njih, čekam da vidim kaj će oni reć... spodobna nakupina lima (čisto dizajnerska opaska, da ne idemo dublje). |
Već vidim Richarda u nekom door free roveru, i pre pre siguran sam da netko bude vozio Nivu :D
|
ali sto ce biti kazna ako zapnu?
:D |
vec vidim da ce biti smece epizoda,zato sto ce opako morati skresati taj sav silni materijal da bi to stalo u sat vremena ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moglo bi se desit da niva ide zanjima, kao buba kad su išli preko one pustinje :D |
Mislim da oni vole Nivu. Pa nebu išla za njima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ti nisi baš pogledao svih 14 sezona? generalno gledajući mislim da su britanski modeli (pogotovo stariji) pri vrhu pljuvanja.
|
pa neki od favoriziranih auta su land rover, range rover, aston martin, talijanski automobili, jaguari mislim, peel p50... Znam da na Morris Marinu imaju najveci pik(klavir). Ne vole korejske automobile, daciu i američkih bas nisu fanovi.
|
hammond voli amerikance :) al dobro
meni se isto cini malo previse toga za jednu epizodu... |
Citiraj:
pa specijal ;D ništa nije previše |
Citiraj:
|
nista od specijala? O.o
|
250 k funti je taj nobel..stajali su tam auti na stazi koji su te cijene . Gt2 mislim da je bio , ferrari , lamo gallardo , SLR , AM neki .
gt2 anytime , taj nobel je valjda za ljude koji zive na stazi . iako si sa ovima ostalima jos veca faca vjerovatno :) nije mi nesto bila ova zadnja ... nesto s tim muzejima su previse potrosili vremena. dajte nam one smjesne testove , putovanja i sl. fora mi je bila jedna emisija kad su s juga najjuznije tocke UK-a poslali pismo pa su sa nekim autom - mislim da CLS-om - isli do najjsjevernije tocke Uka i mislimda je pismo stiglo prije njih ... to je posta a ne ovo nase |
Citiraj:
Meni je bila odlična zadnja epizoda 12. sezone kad su bili u Vijetnamu. |
dobio svih 13 sezona + 5 ep 14-te i odmah sam se 'bacio' na gledanje :)
|
Brzo u kupovinu!
|
Ja kupio, gledam .............
|
nemam rijeci, osim mozda da je moglo biti duze.
od toga se mogla cijela sezona napravit. |
Dobra epizoda, jedna od boljih, pogotovo ona cesta smrti kad se jeremy mimoilazi sa onom bijelom toyotom
|
carevi!
epic kao i svi specijali do sada... hammond je presmiješan sa fobijom od kukaca :) |
Definitivno jedna od Top 5 TG epizoda... Zakon :D :goood::roller:
|
Izvrsna epizoda.
|
Koja je to bila po redu, ja sam malo izgubio korak.
|
Season #: 14
Episode #: 6 |
Počea sam gledat TG od početka, u vremenu kad je JK ima više kose :D
Mogu reći da mi se sviđaju ove prve epizode - ona šema sa dilerom auta i savjetima je bila baš zgodna.... Iako u novijim epizodama Stig bolji :) |
ja svake godine imam maraton top geara i JC filmića :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:47. |