![]() |
Citiraj:
hvala! |
Jel netko probao otključat tele2fon v5? Kolega ga je kupio u prepaid paketu ali ima bonbon broj pa bi ga koristio tako.
|
Jel ima nacina za otkljucavanje WP telefona na jeftin nacin (eBay kodovi i to)?
Radi se o Lumiji 520 iz VIP-a... |
Ja sam otključao svoj HTC Desire za 150 kn u Rijeci.
Tip je ok, dobio sam i račun...šalje kodove preko poruke/maila ako niste iz Ri. evo broja 051 615 620 Sretno! |
Citiraj:
|
Bio u t-centru i dao zahtjev za otključavanje mobitela, rekla je žena da će mi stići kod za 48h, međutim nije, onda sam zvao u tehničku službu i veli lik za 14 dana što je prošlo, radi se o nokiji 6220 classic. Kakva su vaša iskustva s otključavanjem u t-mobileu?
|
Citiraj:
|
A mene nisu tražili račun, samo su uzeli imei i koji je mobitel.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ne nalazim baš po ebayu ništa osim za neke UK mreže |
Unlock HTC One Tele 2? molim pomoč
Dal netko zna di mogu otključati navedeni mobitel? radi na tele 2 mrežu. Navodno je (bilo) problematično.Hvala
|
Moze se samo u servisu,i to ne svakom. Gubi se garancija,samo da se napomene.
|
jel se može otključati Samsung Galaxy Young preko ebaya? ako ne koja je najjeftinija opcija?
|
molim hitan odgovor jer ovisi kupnja, dolazi li galaxy note 3 iz vipa zakljucan na njihovu mrezu, i koliko je kompliciran/skup postupak otkljucavanja ako je zakljucan...?(i ponistava li to garanciju mozda ako se otljucava na svoju ruku)
|
VIP zaključava mobitele na svoju mrežu. Otključavanje poništava garanciju. Uzmi od VIP-a, prodaj i kupi otključanu verziju ili zamijeni s nekim 1:1 za drugu mrežu (zna biti i takvih ponuda po oglasniku).
|
ma onda cu prijeci na tomato jednostavno, ne isplati se inzistirati na otkljucanom mobitelu ili otkljucavati kasnije... trenutno sam na simpa prejakoj opciji i prilicno sam zadovoljan, kad pogledam kod tomata se dobije skoro isto za 50kn..
jos jedno pitanje, obzirom da sam flasher, planiram rootati stavljati druge romove/kernele/recoverye/bootloadere, utjece li ta zakljucanost na nesto, limitira li nesto, za sta je uopce vezana zakljucanost...? |
Sim lock ne utječe na niš drugo sem Sim kartice ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
2. Ako rootas note3 gubis garanciju jer se ukljuci KNOX zastita koja se ne moze resetirati 3. AKo izgubis garanciju rootanjem,onda je kod za iotkljucavanjem nepotreban mozes ga jeftinije rijesiti u nekom servisu preko opreme. Citiraj:
|
1.coconut, teta u vipovoj sluzbi za korisnike i teta u vip centru su rekli da otkljucavanje na svoju ruku ponistava garanciju. zasto ti kazes suprotno?
2. zar za note 3 nisu nikako nasli nacin za zaobici knox? znaci ako se roota, hoce staviti customrom ili kernel - sigurno ide knox na 1 i gubi se garancija? |
Sorry, ja sam mislio da on misli na SIM Lock i je li na on što utječe ;)
|
@trpi
1. Pročitaj malo bolje što sam napisao. c/p "Otključavanje poništava garanciju." 2. još nema načina za zaobilaženje Knox-a. Rootanjem gubiš garanciju. btw, sa 4.4 dolazi Knox 2, a onda su ti šanse da ga zaobiđeš još manje. |
Citiraj:
Generalno je pravilo da se otkljucavanjem sa strane gubi jamstvo,ali ubacivanjem koda ne cackas po firmware-u , i dosad nisam nikad cuo da je netko izgubio jamstvo ubacivanjem koda u mobitel. To je vise INAT operatera jer zelis promijeniti mrezu i koristiti neku drugu. Sto se roota tice,od sada pa nadalje nema sigurnog roota,dok ne izdaje rijesenje za reset ili zaobilazak knoxa. |
Trebao bih pomoć u otključavanju SE w20i il w20 mislim da može i od njega isto je to, uglavnom skinuo sam ove tool-ove, al nemam fw ni language za njega mi može netko pomoć ako zna.
|
Bi netko znao možda ?
|
Koliko znam zylo ide samo preko opreme za sony/sonyericsson
|
Citiraj:
|
Mislim na box kao setool i slicno
|
Tako sam i mislio napravit imam usb kabel i neki od tih programa sam planiro koristit samo ne znam koji mislim bilo bi dobro ako je netko možda već otključavao istog pa da mi kaže šta je napravio i fajlove ako ima itd.
|
Samsung s4 lockan na VIP, kako ga najjeftinije otkljucati?
|
Huawei Y300, kako ga najjeftinije otključati a da se pritom ne izgubi garancija?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |