PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Wolfblade 16.08.2008. 23:08

Citiraj:

Autor Skorn (Post 1112398)
slažem se

sad gledo hellboy 1 i 2 super film od 1 do 10 negdje 6/10 za jedinicu a 8/10 za dvojku

Skorn 16.08.2008. 23:26

is it because the elf? :D

Wolfblade 16.08.2008. 23:44

Citiraj:

Autor Skorn (Post 1112431)
is it because the elf? :D

da da al bi trebala malo na pag na sunčanje:D

AskThePro 17.08.2008. 00:01

Duh > sa P.Swayze i Demi Moore ponovno

Izvrstan film svako ko ga nije dosad pogledao neka ga pogleda prepouka svakome, naravno 18g star malo zastarjeli efekt ali nista strasno.

AskThePro 17.08.2008. 00:10

I da evo jos malo preporuka :D :

Povratak u Buducnos trilogija (Back to The Future)
R: Rob Zemeckis GL: Micheal J Fox

Izvrsni filmovi gledao sam ih 10ak puta svaki od njih, jednostavno odlicno, odlicna gluma, zabavno, malo filozofije, sve u svemu 10/10

Gospodar Prstenova (Lord of The Rings)
GL: Elijah Wood

Znam da ste skoro svi culi za ove filmove, naime svaki traje 3h vise manje, mozda sam minutu dvije fulao, nece vam dosaditi nonstopna je akcija iznimno zabavn odlicna gluma i prica, stoji u tri djela i preporucam ga svakome tko ga dosad nije pogledao

Jason Bourn trilogija (Bournov Identitet, Bournova Nadmoc i Bournov Ultimatum[Identity, Supremacy, Ultimatum])
GL: Matt Damon

Spijunski trileri o covjeku koji je izgubio pamcenje na CIAinom zadatku i shvaca da je ubijao drzavljane SADa u nadi da ce ih stititi te krece u osvetu, isto tako trilogija, doista napeti filmovi, odgledao ih vise puta, svi odlicni, tek drugi puta potpuno shvatio sve, fenomenalni Matt Damon i ocjena po meni 10/10 za nepredvidljivi film jednostavno preporucam onima koje to zanima i koji imaju zivaca to sve poloviti.

Lihto 17.08.2008. 09:37

Gledao jučer What happens in Vegas,onak solidna komedija za ubiti večer 6.4/10

ONeill 17.08.2008. 10:45

Citiraj:

Autor LAcy (Post 1111120)
Hellboy 2 The Golden Army meni je dobar i volim takve filmove.

Nesto bolji od prvog nastavka, ali nekako mi je cijela radnja filma kao uvod u glavnu priči. I taman kad mislis da ce sad pocet, ono kraj :s

Negativac, onaj princ, izgleda kao da je Wraithima nesto u rodu :D (Ako tko prati seriju Stargate Atlantis, zna o kome je rijec).

Wolfblade 17.08.2008. 12:21

Citiraj:

Autor ONeill (Post 1112561)
Nesto bolji od prvog nastavka, ali nekako mi je cijela radnja filma kao uvod u glavnu priči. I taman kad mislis da ce sad pocet, ono kraj :s
Negativac, onaj princ, izgleda kao da je Wraithima nesto u rodu :D (Ako tko prati seriju Stargate Atlantis, zna o kome je rijec).

malo mi je glup ono kad ubije kralja ovaj samo razmišlja dok ovaj sve kolje umjesto da se sakrije.
A ona cura se ubije zbog hell boja a ne zbog oca
ono mogla je nogu si slomit ili tako nešto

Lihto 17.08.2008. 12:47

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1112625)
malo mi je glup ono kad ubije kralja ovaj samo razmišlja dok ovaj sve kolje umjesto da se sakrije.
A ona cura se ubije zbog hell boja a ne zbog oca
ono mogla je nogu si slomit ili tako nešto

imaš onu malu ikonu zvanu spojler pa kad pišeš nešto o sadržaju filma onda stavi pod to,jer nitko ne voli kad netko priča šta se dogodi u filmu,ubije gledanje filma totalno;)

žile 17.08.2008. 13:01

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1112646)
imaš onu malu ikonu zvanu spojler pa kad pišeš nešto o sadržaju filma onda stavi pod to,jer nitko ne voli kad netko priča šta se dogodi u filmu,ubije gledanje filma totalno;)

Ima i gora stvar-kada netko klepeće za vrijeme filma bez prestanka :kafa:

danij3l 17.08.2008. 13:10

ili kad mladuncad dodju tokom kasnog termina i pocnu vristat na svaku scenu :fuming:

Fatal 17.08.2008. 18:51

Pogledo sinoć Amores Perros. Stvarno dobar film, topla preporuka :)

Lihto 17.08.2008. 19:58

Citiraj:

Autor žile (Post 1112659)

i to se da rješit,znaš onaj pištolj na metke one plastične:D jedna u vugla i mirna bosna:D
Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1112661)
ili kad mladuncad dodju tokom kasnog termina i pocnu vristat na svaku scenu :fuming:

to sam jednom sam ušutkao:)

A.J. 17.08.2008. 23:35

zato ja jos cuvam onaj pistolj condor sa gumenim metcima u ladici, nikad se nezna ;)

hammer_of_thor 17.08.2008. 23:52

Citiraj:

Autor žile (Post 1112659)

Da :D
Kad neko wine-a "Jao, jao, uništio si mi film, sad si idem rezati žile jer znam šta će biti." :roller:

Ja drugima ne volim spoilati, al sa druge strane isto mi je tako svejedno oće'l meni neko reći šta će biti i'l neće, boli me q govori brate niko ti ne brani, meni nemoš film pokvarit :D

Lihto 18.08.2008. 00:13

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1113163)
Kad neko wine-a "Jao, jao, uništio si mi film, sad si idem rezati žile jer znam šta će biti." :roller:

Ja drugima ne volim spoilati, al sa druge strane isto mi je tako svejedno oće'l meni neko reći šta će biti i'l neće, boli me q govori brate niko ti ne brani, meni nemoš film pokvarit :D

da G92 Fanovima nemoš pokvarit film,e sad da im uvali netko krivi driver to bi bio veći problem:D:p

Inače za danas idem iz šprdnje pogledat Batman forever di Jim Carrey glumi Upitnika:D hehehe,svakako bolji nego Batman and Robin(taj mi je još najlošiji nastavak)

Wolfblade 18.08.2008. 00:59

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1112646)

evo izmjeno samo što sam mogo nema nikakvih naprednijih opcija kad editaš ko smajlia

hammer_of_thor 18.08.2008. 01:14

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1113192)
da G92 Fanovima nemoš pokvarit film,e sad da im uvali netko krivi driver to bi bio veći problem:D:p

:roller: :care:
:goood:

AUuuu, to bi bio problem i pol :Machineg:
Hah kak sam se sad fino nasmijao :beer:

Idem pogledat Shoot 'Em Up :D

Ne očekujem ništa od filma po onome sto sam vidio al ajd, ono lik hebe žensku i istovremeno puca u likove koji mu provaljuju u stan :kafa:

žile 18.08.2008. 01:21

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1113163)

Govorim više o hi,joj,au,bježi,pazi i sličnim slaboumnim komentarima na radnju filma.Ili kada pridpo filma kada krene vrhunac radnje dođe pa počne ispitivat,a tko je ovaj,a tko je onaj itd.,za popizdit.Stara mi je neumorna u tome :fiju:

hammer_of_thor 18.08.2008. 01:31

:D Teško da se može naći stara koja nije takva
Sve je još i OKe dok cura nije/ne postane ista :|

Lihto 18.08.2008. 09:03

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1113227)
evo izmjeno samo što sam mogo nema nikakvih naprednijih opcija kad editaš ko smajlia

e bravo:):chears:
Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1113236)
:roller: :care:
:goood:

AUuuu, to bi bio problem i pol :Machineg:
Hah kak sam se sad fino nasmijao :beer:

bome i ja dok sam pisao:D
Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1113236)
Idem pogledat Shoot 'Em Up :D

Ne očekujem ništa od filma po onome sto sam vidio al ajd, ono lik hebe žensku i istovremeno puca u likove koji mu provaljuju u stan :kafa:

Shoot 'Em Up je predobar film,s obzirom da si ga već pogledao to i sam znaš:)

Skorn 18.08.2008. 13:15

evo pogledao Hancocka, jel neko takodjer promisljao o kojemu bi panteonu mogla biti rijec?

:D

meni su odmah pali na pamet Horus i Hathor

btw jos jedna preporuka ljubiteljima Criterion Collection filmova:

The Night Porter

SYNOPSIS:
Thirteen years after World War II, Aldorfer (a former Nazi SS officer) meets Lucia Atherton (a concentration camp survivor who has been tormented by Aldorfer) again; he is now the night porter at a Vienna hotel.
There, they fall back into their sadomasochistic relationship.

i jedna kultna scena iz filma

Cabaret

u istom sivo-zelenom tonu jos jedan kultni klasik, ovaj put iz bivseg CCCP-a

Idi i Smotri

BOGDO 18.08.2008. 23:59

jedva čekam da pogledam Pineapple express.u filmu glume ona dva murjaka iz superbada.film je dobil ocjenu 8/10 na imdb-u.

death race i tropic thunder-8.1/10-imdb bi isto mogli biti dobri filmovi.bumo vidili.

SniperWolf 19.08.2008. 00:41

Odgledao Dead Or Alive

Film je skroz ok, zanimljive borbe, malo priče, onom koji je igrao igru super, sad ja sam davno to igrao al znam otprilike likove i fora je film. Još jedan fajter movie.
8/10

Juggernaut 19.08.2008. 09:07

Takodjer gledam Generation kill, preporuka :goood:

Wolfblade 19.08.2008. 12:14

baš si napravio mega ekstra super sendvič i chappuchino (napiso u žderonjama) i idem gledat The Librarian: Return to King Solomon's Mines
prvi dio me oduševio jedva čekam da pogledam drugi dio

Skorn 19.08.2008. 15:47

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1114440)
baš si napravio mega ekstra super sendvič i chappuchino (napiso u žderonjama) i idem gledat The Librarian: Return to King Solomon's Mines
prvi dio me oduševio jedva čekam da pogledam drugi dio

hmmm :fiju:

aneznam 19.08.2008. 16:10

Prvi je bolji puno...

BladeRunner 20.08.2008. 02:19

Gledao The Happening..

WTF?!

Redatelj i glavna glumica bili pijani za vrijeme snimanja? 10godišnjak pisao dijaloge?

Wolfblade 20.08.2008. 12:28

Baš gledo star wars :the clone wars dobre animacije dobra priča dobar filmek nadam se a će ih biti još 9/10

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12.