![]() |
nisam, ali sam pitao revolut sta bi bilo kad bi bilo i rekli su mi da bez problema sjeda refund nazad
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hvala.. Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk |
Ikona kartice pa "+" gore desno.
|
Evo, dobio refund nazada na virtual disposable card, koja je obrisana u međuvremenu.
Tako da šljaka refund bez problema... |
Jel Revolut kaci sta ova drama sad oko UK FCA sto su freezali kartice za e-money (curve, payoneer i slicni)
|
Ne.
|
Citiraj:
|
Dosla mi obavijest o refundu sa aliexpresa prije par dana ali jos se nista nevidi na racunu....koliko treba da sjedne
|
Citiraj:
|
Nema pravila. Nedavno mi je jedan refund stigao nakon dva tjedna, a jedan u roku 48h
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Mogu li očekivati kakve probleme ako Revolut krenem koristiti kao mjenjačnicu? Znači, eure s deviznog prebacim na Revolut, tamo promijenim u kune i vratim na tekući račun u Zabi. Povoljniji mi je tečaj nego kada prebacujem unutar Zabe pa zato.
|
Da. Banka će ti naplatiti priliv iz inozemstva. Ne isplati se vraćati novac.
|
Banka obradu priljeva iz inozemstva u valuti koja nije EUR naplaćuje fiksno 7,5 kn, dakle *može* se isplatiti, ovisno o iznosu.
|
Ma to znam, ne bih prebacivao male iznose pa bi se naknada utopila i opet bi mi se isplatilo.
|
Pozdrav, da li se kome dogodilo da Revolut kao mene u zadnjih 5 dana tri puta traži potvrdjivanje da živim u Hrvatskoj i svaki put uredno pošaljem osobnu , i selfi kako traži app ....i opet nije oke....što napraviti... ( 2g nikakvog problema oko korištenja )
|
Pa jel živiš u HR? Našu osobnu možeš imati i vani, što nije potvrda da prebivaš u HR.
|
Dobro, oni traže osobnu ili putovnicu , to sam i slao i dalje nije logično što je potrebno, što je onda potvrda, ako nije osobna ili putovnica ( nisam svojevoljno slao to oni traže ).
|
Traže te osobnu/putovnicu ili neki dokument koji potvrđuje tvoje prebivalište? Na kraju krajeva, je li ti prebivalište van HR?
|
Traže osobnu/putovnicu slao danas treći put valjda sad bude oke nemam pojma, ko ono lud zbunjen....svi dokumenti HR, prebivalište HR....kartica/plačanja HR....vidit ćemo , pitao sam možda netko zna u čemu je fora :)
|
meni nije prolazilo, nakon mindfuckanja s botovima doso do agenta putem aplikacije , rucno provjerio i potvrdio
|
meni došao mail danas da je sve uredu...tko će znat što je bilo :(
|
Ugodno je kad ti nakon ovih wirecard shema revolut ne prolazi :D
|
Dokaz da netreba na tom drzat vece pare...super je revolut al jos to treba peglanja
|
Citiraj:
|
Da meni je issue bio you have reached concactless paymsnts limit you need to reset it... Mogli su prije to. javit...
|
To mi je bas "nezgodan" feature. Mislim da ga mozes zaobici placanjem preko google/samsung/apple paya, tada se ne dodaje pod contactless limit.
|
Citiraj:
Isto kao i kod naših banaka da nakon XY potrošeno moras opet pin unosit iako je račun 14kn. I da, kad plaćaš Apple/Google Payom neide prema limitu... Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
A meni nije bilo unesi pin nego direkt odbijeno je i onda stojiš i ništa ti nije jasno a znaš da imaš para, srećom imaš i druge kartice ali opet, revolut definitivno nije siguran za oslonit se na njih
|
Mene je revolut nazalost odbio jos prije godinu dana, nerijetko su imali ispade sustava i odbijene transakcije na pos-u... Dosta iritantno. Em ne salju email obavjesti o ispadu sustava, samo in-app info (cak ni push ne dobijes). Drugi problem je to sto me bilo frka gore prebaciti cijelu placu i koristiti ga lipo cijeli mjesec kao jedinu karticu - bilo kod nas, bilo u inozemstvu.
Tako sam proslo ljeto otkrio curve i to mi vise pase, nema top upa. A osobno mi jos nijednom nisu zakazali na pos-u da kucnem u drvo. Salju status update ako ima nekih sranja. Zasad se drzim njih i sasvim su mi ok. Revolut koristim za pretplate, ali, ebay i sl shopove. Makar mislim da cu radi jednostavnosti s vremenom sve prebaciti na curve i bok. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52. |