PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Mall.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=283683)

cane 08.10.2021. 10:05

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3552000)
Da li je taj artikal još uvijek na web stranici s natpisom dostupno?

Baš sad provjerio, promijenili su status sad je:
Citiraj:

Trenutno nedostupno
Jedino mi je bez veze što u ponudi imaju isti artikl druge boje i nisu se ponudili da probaju nabaviti u drugoj boji.

Pupo 01.11.2021. 12:56

Zatvara se poslovnica Istok i otvara se trgovina u King Crossu na Jankomiru.
Neznam koja je onda poanta pickup spota na Zagrebačkoj cesti no vidjet ćemo.

https://www.mall.hr/zagreb-istok

spiderhr 01.11.2021. 14:35

Odlično : mrmljasiubradu :

Sad znači da bum samo izbjegavao mall.hr za kupovinu jer ne mislim na Jankomir ići...

buljo 01.11.2021. 17:07

Citiraj:

Autor spiderhr (Post 3557734)

Sad znači da bum samo izbjegavao mall.hr za kupovinu jer ne mislim na Jankomir ići...

+1

A da ne pričam da čekam gume, 10ak dana kasne...

Pupo 01.11.2021. 17:12

Citiraj:

Autor spiderhr (Post 3557734)

Sve ovisi u kojem si dijelu grada :D Meni čak bolje paše Jankomir od Zagrebačke ceste na kojoj je uvijek gužva a parking nekada ima nekada nema slobodnoga.
Ali da, neznam kakav je to biznis plan bez pickup spota na istoku. Ili su tamo imali tak slabe rezultete, neznam.

spiderhr 01.11.2021. 18:50

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3557762)
Sve ovisi u kojem si dijelu grada :D Meni čak bolje paše Jankomir od Zagrebačke ceste na kojoj je uvijek gužva a parking nekada ima nekada nema slobodnoga.
Ali da, neznam kakav je to biznis plan bez pickup spota na istoku. Ili su tamo imali tak slabe rezultete, neznam.

Jbg... Ne isplati mi se iz Sesveta do Jankomira...

Noj 01.11.2021. 22:28

Također, otpisujem ih kao i većina s istoka grada. Neda mi se iz Dubrave do Jankomira. A znao sam od njih uzimat baš zbog blizine, koliko god da me živciralo 5kn ako sam dođem preuzet.:D

Mario92 02.11.2021. 08:33

Logičnije bi bilo da su se maknuli sa one ogavne Zagrebačke ceste i preselili taj dio na Jankomir

mamutarka 02.11.2021. 08:37

pa to vjerojatno i bude tako

Mario92 02.11.2021. 08:39

Al piše ti na njihovom site-u da se gasi poslovnica na Branimirovoj (Istok) i umjesto toga su na Đankomiru

Citiraj:

obavještavamo vas da će zadnji radni dan našeg mjesta za preuzimanje Zagreb Istok (Ulica kneza Branimira 28) biti subota, 30. listopada. Mjesto za preuzimanje će 2. studenog početi s radom na novoj lokaciji u shopping centru King Cross Jankomir, kod krajnjeg desnog ulaza

vuljanic989 20.12.2021. 17:27

pred godinu dana naručio neki mop i krpu rezervnu krpu, cisto da vidim kakvi su....rok isporuke 10 dana, plaćanje pouzećem....nakon mjesec dana stigla samo krpa od 20kn, bez ikakvog plaćanja...nakon desetka mailova i uvjeravanja da je paket poslan, a gls nema pojma o paketu, odustao....9 mjeseci kasnije mi šalju storno naruđbe....stravično, samo mi je drago što sam išao plaćanjem pouzećem jer prvi put uzimao kod njih pa ono, da vidimo kako će proč....jednom i nikad više

Roy 20.12.2021. 17:33

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 3557867)
Al piše ti na njihovom site-u da se gasi poslovnica na Branimirovoj (Istok) i umjesto toga su na Đankomiru

Već jesu u King crossu iza DMa, imaju i izložbeni prostor.

neumrli 06.01.2022. 18:20

Postoje li kuponi od 10% za mall.hr kao sto Sancta Domenica ima kupon od 10% za prijavu na newsletter?

adaksinjo 06.01.2022. 22:09

iskustva s reklamacijom logitech opreme kupljene s mall.hra?

krepao mi je miš g502 pa čisto da se pripremim na čekanje :D

robimarko-bug 06.01.2022. 22:18

Ja sam imao baš za G502 prošle godine.
Javio im se 11.06 da me zeza dvoklika itd, 14.06 mi javili da će DPD prikupiti miš, dan poslije su ga pokupili, 22.06 stigao mail da je zaprimljen artikl za jamstvo.

I onda tišina do 20.07 kada je poslan miš nazad s servisa, bio u nekom slovenskom servisu gdje su zamijenili mikroswitch, počistili sve i kao nov je stigao.
Dobiješ cijelu servisnu primku, šta su radili itd.

dadoremix 06.01.2022. 22:44

malo dučana ima da ti posalje kurira u vlastitom trošku da pokupi šta reklamiraš
pohvalno

adaksinjo 06.01.2022. 23:00

hvala za info. DPD taman neki dan preuzeo mis kod mene doma, također lijevi klik počeo zezati.

majči 07.01.2022. 16:00

S moje strane veliko NE za ovu trgovinu. Kupili hladnjak kod njih, isti stigao neispravan..na mailove ne odgovaraju po par dana, iako proizvod ima garanciju 2 godine i oni prodaju jako puno uređaja te marke, nemaju ovlaštenog servisera s kojim surađuju...:fuming: jedina opcija je vraćanje proizvoda, navlačanje s njima i čekanje sa figama da vrate novce...mislim da itekako ne rade po zakonu i ako imate jake živce i sreće da dobijete ispravan proizvod samo naprijed u kupnju s njima, s moje strane NIKAD VIŠE
p.s- ni ne čudim se da su na facebook stranici onemogućili stavljanje osvrta jer mislim da ima jako puno nezadovoljnih kupaca...

Ag008 07.01.2022. 18:47

Koji proizvod/brand?

majči 07.01.2022. 19:57

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3574682)
Koji proizvod/brand?

Kupili smo hladnjak BEKO..piše da ima garanciju 2 godine,a nemaju ovlaštenog servisera koji s njima surađuje...što bi značilo i rekli su nam da je jedino opcija da o svom trošku ga popravimo..
Isto tako ne daju zamjeniti proizvod za drugi.
Moja VELIKA greška što nisam slušala google recenzije i to što su ukinuli na facebook stranici.osvrte jer upravo ovakvi komentari su svugdje..
kao što sam napisala NIKAD VIŠE :hitthewal:

Ag008 07.01.2022. 20:01

Postoje ovlašteni Beko serviseri u HR (Frigomatic u Rijeci) itd.
Ne znam samo ako tko je uvoznik i kako je onda ugovoreno ali svaki grad ima Beko ovlašteni servis koji dolazi na lice mjesta.

Imaš i BT servis u Zagrebu
https://www.btservis.hr/ovlasteni-beko-servis/

abload 07.01.2022. 20:32

Citiraj:

Autor majči (Post 3574702)
Moja VELIKA greška što nisam slušala google recenzije i to što su ukinuli na facebook stranici.osvrte jer upravo ovakvi komentari su svugdje..

ne nego je tvoja greška što lupetaš umjesto da se informiraš.
I dobro je što su ukinuli komentare jer ljudi većinom pišu dezinformacije i nisu sposobni obaviti najobičniju reklamaciju niti su upućeni u bilo što.
Ne treba ti nikakvo jamstvo i ovlašteni servis, pozivaš se na materijalni nedostatak.
Jasno su stavili uputstva i obrazac za takve stvari gdje biraš jel želiš drugi takav artikl, povrat novca ili popravak:
https://www.mall.hr/materijalni-nedostatak

majči 07.01.2022. 23:08

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3574704)
Postoje ovlašteni Beko serviseri u HR (Frigomatic u Rijeci) itd.
Ne znam samo ako tko je uvoznik i kako je onda ugovoreno ali svaki grad ima Beko ovlašteni servis koji dolazi na lice mjesta.

Imaš i BT servis u Zagrebu
https://www.btservis.hr/ovlasteni-beko-servis/

Znam da postoje zvala sam i btservis i jos barem 5 njih.Niti jedan od njih nema "deal" sa mall.hr (kao niti jedan u Hrvatskoj) sto su mi i na mall.hr potvrdili i nitko ne priznaje garanciju za proizvode kupljene kod njih..to je problem pise im na stranici garancija 2 godine ali nigdje ne priznaju u niti jednom servisu garanciju za proizvod kupljen kod njih

majči 07.01.2022. 23:13

Citiraj:

Autor abload (Post 3574720)
ne nego je tvoja greška što lupetaš umjesto da se informiraš.
I dobro je što su ukinuli komentare jer ljudi većinom pišu dezinformacije i nisu sposobni obaviti najobičniju reklamaciju niti su upućeni u bilo što.
Ne treba ti nikakvo jamstvo i ovlašteni servis, pozivaš se na materijalni nedostatak.
Jasno su stavili uputstva i obrazac za takve stvari gdje biraš jel želiš drugi takav artikl, povrat novca ili popravak:
https://www.mall.hr/materijalni-nedostatak

Piše i kod babe na plotu svašta...Ne nude mogućnost drugog takvog artikla,popravak vec sam pisala nemaju sa niti jednim Beko servisom u Hrvatskoj dogovor i nigdje ne nude popravak za proizvod kupljen kod njih (osim o vlastizom trošku)...nude samo povrat novca i da vratim proizvod...samo se pitam gdje bi trebala drzati hranu dok mi ne vrate novce do 14 dana se ceka...
Ja sam iznijela svoje jako loše iskustvo s njima...ako pogledate po netu nisam jednina...
A ko voli nek izvoli i kupuje od njih ja vise nikad pa makar negdje dala i koju kunu vise ali za korektnu firmu koja posluje u skladu sa zakonima o potrosacima i ne mulja...to je to od mene...a vama ugodna kupnja kod njih :goood:

Tajl3r 07.01.2022. 23:50

mingo?

Sent from my M2012K11AC using Tapatalk

majči 07.01.2022. 23:56

Citiraj:

Autor Tajl3r (Post 3574758)
mingo?

Sent from my M2012K11AC using Tapatalk

Obavezno...jer sve sto im pise na stranici nicega se ne pridrzavaju...zaista nikome ne zelim ovakvo iskustvo iako vidim da ih jako puno ima...

elance 08.01.2022. 00:04

Ja imam odlična iskustva s mall.hr
2 puta reklamirao, šalju dostavnu službu, pokupe, poprave i vrate.
Od mene sve pohvale.
Sve je prilično automatizirano i nije potrebno nigdje sam slati i nositi.
5+

chief_wolfinjo 08.01.2022. 07:38

ovo me podsjeća na edigital koji isto za pojedine proizvode nema ovlašteni servis u HR jer robu nabavljaju negdje vani.

lowrider 08.01.2022. 09:47

Ovo ne kužim. Prodaju robu za koju POSTOJE ovlašteni serviseri u RH.
Dakle kupiš nešto, dobiš račun da si kupio, i ovlašteni servis ne prizna taj račun da bi ostvario garanciju.

quazar912 08.01.2022. 09:49

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 3574777)
ovo me podsjeća na edigital koji isto za pojedine proizvode nema ovlašteni servis u HR jer robu nabavljaju negdje vani.

mene ovo podsjeća na LG koji Mall uvozi paralelno sa ovlaštenim distibuterom HR pa se neke opcije jamstva ne priznaju...

http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=16999

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:55.