![]() |
Ajmo prvo probati HQ, večeras od 20h nadalje. Tko je za nek se izjasni.
|
1. nikad nisam igrao HQ nek mi netko ukratko opiše plz!
2. kada kažete cw na što mislite? 3. meni je isto tdm dosadio! |
Citiraj:
A da to nije neka foto montaža ??:rolleyes: |
A šta da vam kažem
Dođem na dozu vidim da nisu maknute dimne granate i kako da ih nebi koristio :rambo:
I mogli bi stvarno malo igrati neki drugi mod jer Team deth mach je koma juriš uokolo i reštaš, sve je u tom modu stvar u brzini. Shearch and destroy je legenda i capture the flag. Isprićavam se zbog gramatićkih greški ako ih ima :p |
u 40 minuta 103 killa, pa ti kaži da je čovjek normalan! :D
To znači da si skoro svakih 20 sekundi ubio nekoga i tako 40minuta!!! Na čemu ste vi i ja bih to rado koristio... :D Nego ajmo ostali izjasnite se da li ste za HQ večeras i ako jeste nek netko to sredi :) ? A vas dva lucky and ćiber, jeste vi u braku jer zvučite kao muž i žena koji su zajedno samo zbog djece... :p |
I ja sam za HQ ili CTF ili S&D. Recite kada i gdje:rambo: Jedino ne kužim kaj treba radit u HQ? Može objašnjenje? THX.
M |
Re: A šta da vam kažem
Citiraj:
|
Nema razloga za prepucavanje, ako ti smeta kako netko igra nemoj u to vrijeme igrati jer server je javni a ne privatni. Zna se zašto Lucky i drugi koriste dimne, jer se snajperisti poredaju po prozorima i samo skidaju, da nema dimnih onda bi bili laka meta.
Ja ne koristim dimne iz dva razloga a to je zato jer imam GeForce4600 koja zašteka na prvu naznaku dima i padne ispod 15fps-ova dok se dimne ne pogase. A drugi jer ne koristim oružje uz koje idu dimne :) . Inače bi ih i ja koristio ali samo kad se snajperisti ugnijezde a ne kao neki dan da je cijela mapa bila u dimu, to nije gušt... |
Procitaj mojih par postova ranije pa ces vidjeti sto mislim o Dimnima. 2-3 dimne su dovoljne da pokriju pola mape od snajpera - NA VELIKIM MAPAMA. A kad igramo neku malu mapu stvarno dimne nisu (toliko) potrebne. Pogotovo poludim kad cujem pššššš ,pššššš, pššššš i tako bace 3 dimne na par metara razmaka a meni fps padne na 10-15 ... KAKO DA JA ONDA IGRAM? Jos kazemo , ok ajmo bez dimnih ... pššššš pššššš .. cisti bezobrazluk koji zasluzuje ban.
|
Citiraj:
SD zvuči super, malo kvalitetnog igranja napokon :beer: A i kad će više taj punkbuster :fuming: |
Citiraj:
|
ma lucky i ostalim bombashima ako ih uopce ima, bi jednu cusku fino zdimio, i ban sa servera. ako nitko nije za dimne, i kaze se ne dimne, ti iskipash tri. i to u par metara razmaka. c c....
|
Brecourt, Moskva ok dimne. iako ih ja mrzim iz dna duše. vi zbilja mislite da se kroz rubna područja ne vidi? Pa neka vidim samo neku sjenu da se miče, pucam :D
Ili recimo jedna fora dobra. kada se gleda nadaleko bez snipea, igra ne renda svo raslinje, pa se vidi igrač, a recimo kada stavim scope, onda ga nevidim od raslinja, ali znam di je pa pucam napamet, često i skinem.... Lucky, sorry ali ja ne znam koji je tebi s tim dimnim, i onim porukama, pa ti nonstop samo poruke postaš ingame... Inače HQ imaš dvije pozicije na mapi gdje na jednu staviš radio i onda treba čuvati tu poziciju... Ja sam večeras in, za bilo kakav oblik napucavanja :) |
Kad cemo veceras???
Ja od 21:00 do 22:00 nemogu jer imamo war protiv HV al nema veze vidimo se kasnije na cw serveru! |
Citiraj:
Poznajem Ćibera iz razreda idemo u 3B u 1. Tehnićkoj školi Tesla i to je sve :fuming: Ok Ok !!! Znam pretjerujem s dimnim , ali nemogu si pomoći kad ju vidim dođe mi da ju bacim :smoke: I nešto u zadnje vrijeme gadno ne valja sa Dozom 1vs1 protiv ZED-a njemu ping 999 LOL :eek: I pogledajte ove slike i animirani guf (gif): što se događa kad je nekom ping 999 http://img206.imageshack.us/img206/7...00133wn.th.jpg LOL mon walk :eek: :confused: http://img206.imageshack.us/img206/2...ping2rp.th.gif |
Citiraj:
I kaj vas muči igrajte onda na serveru na kojem nema dimnih i tako je doza u zadnje vrijeme koma, evo vam IP od jednog našeg servera bez dimnih : 84.19.177.45:28965 |
Citiraj:
|
Citiraj:
ionako nije bitno, gledam preko oka kada te nema pa onda uletim malo zaigrati. :) da igram sa pravim igrachima. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2.mislimo na server od klana crazywarriors 3.I meni isto:beer: |
Citiraj:
|
Kak se uzima neprijateljska granata s poda??? Na dozi ??
|
Pređeš preko nje;)
Može cw hq večeras I pasword nedajte luckyu:fuming: Jel zbilja potrebno na carentanu i leningrad-u bacat dimne:rolleyes: |
Citiraj:
Ali bit će to sređeno patchom, ja mislim da su najavili tako:D |
Ajde dogovor-odgovorom na pitanja:
-sta se igra (HQ,TD,captur the flag)? -kada se igra? -di se igra(koja je adresa-crazywarriors servera)? Pa da nas dode sto vise... :beer: |
Citiraj:
Samo se šalim, nego cerentain ima 3 strojnice (potrebne su dimne) ,a u leningradu kad ti se rus zaleti s ppsh i tamo je potrebno. |
s&d je najkvalitetniji mod. Tu je čisto taktiziranje i timska igra, a ne bezglavo napucavanje. CTF sam igrao 2 puta, zgadio mi se život. Ko UT u ww2:smoke:
Ja sam za s&d, koji je defaultno stavljen na cw server. pass je cw, ja mislim :D |
IP od cw 84.19.177.45:28963
|
Citiraj:
i s&d je dosadan već , stalno se vrti na Face clan serveru- adresu sam dao gore u jednom postu, daj capture the flag i hq |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |