![]() |
Kakva utakmica...
Idemo u Brazil. :chears: Svaka čast! |
Uffff. Osijedio sam od muke. Bravo momci!!!
|
Koliko emocija u pizdu materinu i košarka i sve
|
Svaka cast!!
|
Pas mater... rekao sam 1997 da nikad više neću gledati HR reprezentaciju, i danas gledo. Toliko se nisam na nogomet naživicirao u zadnje 2 godine koliko danas uz ovu utakmicu :)
|
Ne pratim bas kosarku, ponekad pogledam nase i to je to. Sinoc pogledao cijelu utakmicu, nisam ni znao da turnir traje :D
Vidim da vise nema Tomica, jos da se rijese Ukica... Uff.. Cestitke momcima, neka im je sa srecom na OI :) |
preuzeto s fejsa s neke trol grupe, al najbolje od svega da nije trol, nego istina ziva :D
''Ljudi se prepiru ko je najzaslužniji za uspjeh Hrvatske, Bojan, Simon ili Šarić. A dobro znamo da je pravi junak Ante Tomić, da on nije otkazal teško da bi se ovo dogodilo. Hvala ti Ante!'' jos jednom hvala ti Ante, sisaj dijamante :D |
Saric je najzasluzniji, naravno :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Tog seronju Tomića treba zaboravit i nikad više ga se ne sjetiti.
Šarić je sad već zvijer. |
bit ce zanimljiv rio :)
možda zvuči malo ružno, ali trebali bi se riješit Bilana i Ukića... uzet neka druga dva igrača u Rio.
|
Riješili smo se Danka, najvećeg zla hrvatske košarke u zadnjih 25 godina, tako da bi sada neke stvari trebale biti puno bolje.
Igrači su tu bili najmanji problem. |
|
Nema se tu više što filozofirat, 5 utakmica imaš zagarantirano na turniru i što Aco kaže "sa nožem u zubima se potuć sa svima" :)
Aco je odlučio da ovih 12 igrača sa turnira u Italiji ide i u Rio, nikakve promjene neće raditi jer ne želi mijenjati homogenost ove ekipe. Inače Španjolci nisu više toliko nepobjedivi kao prije par godina, a pogotovo ne Argentinci. Litva uobičajeno neugodna, gledao sam ih prošle godine u Areni na prijateljskoj tekmi sa našima. Brazil i Nigerija su mi totalne nepoznanice. |
Ma nek se samo potuku sa svima, daju sve od sebe, i vidjet ćemo što će ispasti.
Ovo su sve solidne repke u grupi, neće biti lako ni s jednom. Rekao bih da je moguće sve od 3. do 6. mjesta. Osobno bih bio zadovoljan i s 4. mjestom i spektakularnim porazom od Amera. nakon svega, i to bi bio uspjeh. Ako ništa drugo, na ovom turniru su igrači pokazali da imaju muda. Što se kvalitete tiče, turnir bio preloš, sve repke koma igrale, vidi se da je sezona netom završena, da su igrači umorni i izvan forme. Trebalo bi to bolje izgledati. Logična odluka Ace oko sastava za OI. |
umirovio se doktor košarke.
http://www.nba.com/spurs/tim-duncan-...ces-retirement ''Spurs forward finishes his career in San Antonio as one of just three players in NBA history, along with John Stockton and Kobe Bryant, to spend 19 seasons with one franchise.'' |
Sullinger u Torontu, ugovor na jednu godinu za 6 milijuna. Dobro za njega jer će sigurno igrat i to u dobroj ekipi, dobro za Toronto jer je normalna cifra za poziciju koju trebaju. Šta ti je imati normalnog GM-a.
S druge strane, potpisat Tylera Johnsona za 12,5 milijuna po sezoni, a igrača koji je od Miamia napravio respektabilnu franšizu niti ne kontaktirat.:nono: Stvarno epski potez Rileya, nadam se da će guštat na dnu istoka sa Whitesideom za kojeg je Larry Sanders oličenje mentalne stabilnosti. |
Citiraj:
Fantastican igrac, za Spurse nisam navijao ali sam ih zbog njega simpatizirao. Nevjerojatne uspjege je ostvario. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Roberto,da čitamo Kari umjesto Dankan? :D
|
Pa da, tak svejedno, sve su to prevare od igrača :D
|
duncan nije prevara. duncan je najjaci igrac bio do pojave lebrona...
Westbrook vrlo lako put Bostona, naravno ako Boston bude imao garanciju o produženju ugovora.
Boston ima šta ponuditi od Jaylen Browna, Marcusa Smarta do budućih pickova...Ne bi me čudilo da Thomasa ostave, njemu uloga šestog čovjeka nije bila strana u Sacramentu. |
Citiraj:
|
tako je. lebron je klasa iznad. mozda da spojis ovu dvojicu zajedno bi imali vodecu statistiku u NBA finalu protiv najbolje momcadi svih vremena u, pazi sad, kosevima, skokovima, blokadama, ukradenim(ima jos) i asistenicjama
resistance is futile :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |