![]() |
Citiraj:
Ne moraš se ti nikome opravdavati, samo me zanima zašto je smrad i nesreća. Nema ovo veze sa Hajdukom, dotični je i tako ispao prolaznik, tako da me nije previše briga za njega osobno. edit: meni je žao što je Olić otpao jer mi je jedan od dražih igrača |
Citiraj:
|
Kako loše ovo s Olom, sigurno naš najbolji napadač u ovom trenutku bez obzira na Jelavićevu sezonu. Šteta, ja bi isto umjesto Kalinića na tom mjestu radije vidio Klasnića al šta ćeš.
|
Citiraj:
|
Njega jedino vadi srčanost i vrijednost (čitaj trčanje). :)
|
I to je ono šta nam fali...šteta za njega :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo šta kaže Gračan, prenosim sa SN,čini se logično
NENAD GRAČAN - Zapravo ne znam zašto Slaven Bilić forsira igru s četiri u zadnjoj liniji. Protiv Norveške smo vidjeli da ima dosta problema i nisam siguran hoće li to dobro izgledati na Euru. S obzirom da izbornik igra s četvoricom, onda bi ta linija trebala izgledati ovako: Srna – Ćorluka – Šimunić - Pranjić. Dao sam malu prednost Šimuniću nad Schildenfeldom jer držim da je iskusniji te za reprezentaciju uglavnom igra dobre utakmice. Također, malu prednost dajem Pranjiću u odnosu na Strinića. Međutim, ja bih igrao u sustavu 3-5-2. Igrao bih s tri stopera, Ćorlukom, Schildenfeldom i Šimunićem, a široko bi stajali Srna s jedne i Pranjić s druge strane. Srna je stvoren za tu poziciju, a Pranjić je također tako igrao u Bayernu. U igri s tri stopera uvijek može pomoći defenzivni vezni. Mislim da bi s takvom taktičkom formacijom naša obrana djelovala sigurnije, da se ne bi događale greške koje smo imali prilike vidjeti protiv Norvežana. Ne treba inzistirati na nekom sustavu ako drugi može biti bolji. Uostalom, zašto bi se moralo igrati 4-4-2? |
|
Citiraj:
|
Tek danas saznao da će prijenosi ići u 4:3 formatu :(
Mislim, Hrt šta sam mogao i bolje očekivati. :fuming: |
kreteni
|
Navodno i Ćorluka osjeti zatezanje :stoopid:
A ništ, Jelavića na stopera, Strinu u napad, kapetana Srnu na gol, a ostali na par-nepar za poziciju :lol2: |
Citiraj:
|
Ovi poljaci vrhunski igraju. :)
|
Je**š prvenstvo ako će se svaka utakmica ovako suditi domaćinima.
|
Ubio sudac utakmicu....doslovce. :) Ovo nije fer.
|
Citiraj:
Ovo je 4:3 format sa 16:9 slikom u njemu i uvijek je tako sa HRT-om. Sreća pa zoom opcija na STB-u popuni ekran kako treba. |
A jesu ga ucackali grci....
|
Citiraj:
ali grci :suicide: |
Danas kazem ispisem listic x poljaci i pobjeda rusa, izadjem van pricam sa starim kaze on poljaci ce dobiti, odem u kladionicu i uplatim na pobjedu poljaka.... e popizdio sam :D
Doduse nisam puno ni uplatio 20kn al ajde .... |
Nemoj reć da ti se stari zove Ivan :D
Inače dobra predstava boljševika, i tipično grčko izvlačenje iz krizne situacije :) Večeras radin do 21h pasmat.. |
Citiraj:
Jesi i na njih apelirao? A rusi jučer trpaju, čeh ko da nije branio... Jako mi se sviđa ovaj nogomet od rusa, mogli bi oni daleko doć. |
Citiraj:
Rusi su baš dobro odigrali, nadam se da budu tak i Švabe danas :goood: |
ja ću danas i sutra :
Nizozemska pobjeda , Hrvatska pobjeda + Njemačka pobjeda. |
Jebemu mater ivane upravo si usrao vecerasnju noc nogometa + jinxao nas za sutra :D
|
Sad mozda izvucemo x :D
|
Nemamo mi šanse proć grupu. Izgubit ćemo i od Irske.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |