![]() |
ja sam si uzeo onu jednu jedinu igru sta ima... i jos imam 6 ticketa za potrosit :(
a nis, uzecu naocale za TF2 :D |
kako bi bilo super kad bi zadnji dan dali sve popuste ove sto su bili do sad :)))
i jos pokoji novi, fkors :))) |
Citiraj:
|
Al se vuce download na Steamu. Ima neko preporucit server na kojem ce ici brze? Trenutno na frankfurt serveru.
|
Citiraj:
|
Pa bit će encore sale, tj. one igre koje su bile najprodavanije u svakom danu summer sale-a.
|
Citiraj:
|
mnogo dobri diloviiiiiiiiiiiiiiii :D
|
jel mi moze netko kupiti samo mape i stvari ... cca 6E
-66% 4,99€ 1,69€ Magicka: Vietnam -67% 0,99€ 0,33€ Magicka: Wizard's Survival Kit -66% 1,99€ 0,67€ Magicka: Marshlands -67% 0,99€ 0,33€ Magicka: Nippon -67% 2,99€ 1,--€ Magicka: Final Frontier -66% 1,99€ 0,67€ Magicka: The Watchtower -66% 1,99€ 0,67€ Magicka: Frozen Lake -66% 1,99€ 0,67€ Magicka: Party Robes http://store.steampowered.com/app/42910/ dole ima see all i "add to cart" da mi netko posalje kao gift, novce uplatim najkasnije do 15...jel sam u guzvi ovih dana...imate me u postenim trgovcima...ako netko moze nek mi se javi na pm :) hvala unprijed |
:( nema TDU 2... kada je bilo 5 eura nisam ni znao da su daily dealovi poceli. Ajd barem mogu uzeti Magicku koju sam zaboravio.
|
Mene malo žulja New Vegas al previše je 15€ kad sam sad navikao za ove kikiriki igre od 4€ :D
A ionak trenutno nemam para na kartici, vidjet čemo ujutro. |
jel se isplati za medžiku dat tih par eura?? uzimam gta iv i just cause 2, pa neznam dal mi je nužno jos pljunut za medžiku :D
|
Isplati se :)
Ako nista drugo, malo se odmaknes od jedno te istih igara :) |
mama upiknjula gta iv, cura just cause 2. :)))))))))))))
blago meni sa super ženama :D:D:D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
oke, kupit cu ju sutra onda. nego jel vam radi sada steam?! ja kupio gta iv i just cause 2 i sad mi se nece ulogirat. pa neznam dal je samo do mene il je opcenito svima tako?!
|
znači , ako imamo 10 ticketa minimalno , danas se sudjeluje u izvlačenju za wishlistu?:goood:
|
Ako imas 10 igara u wish listi ulazis u izvlacenje. Mislim da ticketi nisu bitni.
|
"For every Prize Ticket you earn, you will be entered into the Grand Prize Giveaway."
|
moras imat 10 igara u wishu, minimalno jedan tiket. ja mislim da necu ni trosit te tickete... nek propadnu kad vec nece dat nesto sto valja da se s njima uzme :S
e i jedno pitanje. dali ako igram neku igru u sp na steamu i formatiram komp i ponovo stavim steam i igre mi ostaje sejvana pozicija na koju sam dosao. tj dal sam steam na mom usernameu sejva sp? |
Citiraj:
ako se ne varam, jedino u slučaju da igra podržava Steam Cloud. no uvijek možeš napraviti backup save filea, i nemaš brige poslije - samo ga ubaciš gdje treba. |
|
a cloud je ona mala ikonica pokraj imena igre jelda? oblak onaj?
Citiraj:
|
@perich
Da @Matth€w Thx, nisam znao da takvo sto postoji :) |
|
Citiraj:
makar neki izgledaju dosta dobro :D |
Ja si na wallet prebacio 10€, uzeo par itema za TF2 da si unlockam premium account, Poker night at the inventory i jos mi ostalo par eura za ulupati dok bude dobar daily deal nekvi :D
|
meni jedino steta sto nisam upecao BC2, jbg nisam stigo...ostalo sam uzeo magicku i DLC-ove sve skupa oko 9-10E
samo mi je glupo sto ne mogu naci nigdje malo "rvata" da igraju PVP jer je prebolesno :D |
Ja prije 10 dana kupio BC2 po redovnoj cijeni :/
|
Zato si kupovao ako si znao da ce sale biti?
Ne kuzim vas, takve ljude :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52. |