PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Red Dead Redemption 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=147207)

spawn 31.01.2021. 15:02

Citiraj:

Autor Omerta (Post 3488152)
Kakve veze godine imaju sa igrama?
Nebi rekao da je to direktno zbog godina nego sila prilika, život, djeca, žena, cura i slično. Jer tada imate manje vremena za sebe i u to malo vremena što uhvatite želite brzo odigrati nešto jer ste navikli na igranje. I zato vam se "neda" igrati velike, otvorene igretine već nešto kratko i linearno tek tako da odigrate. Mislim da je do toga.
Ja nisam u 5 godina puno odigrao i evo sad opet krenuo. Završio Fallout 4 nakon 5 godina igranja istog i odmah se prebacio na RDR2 dok me drži i dok mogu.

Zato mislim da se nebi trebali silit igrat već kad vam dođe uhvatite se toga, izdvojite svaki dan barem sat vremena i šibajte..

Npr. CS igram 2 sata bez problema. Rdr1 sam odigrao. Rdr2 ne mogu. Previše mi je. Dugo mi traju radnje koje me smaraju. Kao i farcry recimo na onom otoku. Mislim da s godinama se traže manje komplicirane igre,manje mape, manje "jahanja" ,više konkretne radnje ili možda se mijenja gušt u žanrovima. I GOW na PS4 novi me smara,starog sam odigrao. Ista stvar,previše šetanja :D .Možda me "opali" opet nešto jedno odigram RDR2 jer mi je grafika i vjerujem radnja odlična. Tko ce ga znat :D .
Ali da ne spamamo ovdje bezveze , neka ljudi uživaju u igri :D .

sniperxtt 01.02.2021. 14:21

Citiraj:

Autor Omerta (Post 3488152)
Kakve veze godine imaju sa igrama?
Nebi rekao da je to direktno zbog godina nego sila prilika, život, djeca, žena, cura i slično. Jer tada imate manje vremena za sebe i u to malo vremena što uhvatite želite brzo odigrati nešto jer ste navikli na igranje. I zato vam se "neda" igrati velike, otvorene igretine već nešto kratko i linearno tek tako da odigrate. Mislim da je do toga.
Ja nisam u 5 godina puno odigrao i evo sad opet krenuo. Završio Fallout 4 nakon 5 godina igranja istog i odmah se prebacio na RDR2 dok me drži i dok mogu.

Zato mislim da se nebi trebali silit igrat već kad vam dođe uhvatite se toga, izdvojite svaki dan barem sat vremena i šibajte..

Ovo je totalno točno, sve što čovjek veli, stoji.

Mommistake 01.02.2021. 14:58

Tema ekipa, tema. :D

microsoft66 05.02.2021. 21:13

Kad idem na onaj dio mape zapadno od blackwatera.vidio sam na neth otkljucanu mapu kako izgleda a ja sam chapter 6 i jos nisam kročio tamo

Omerta 05.02.2021. 21:19

Ako se ne varam tebi je to sad ubrzo, jer nakon Čeptera 6 ide Epilog 1 i onda se ide tamo..
Nakon njega je još Epilog 2 i to je to..

Sent from my iPhone using Tapatalk

microsoft66 05.02.2021. 21:36

Aha tnx

Potero sam taman štrausa, govno od covjeka.i sad sam skroz dobričina.i ja i arthur osjecamo kakav ce mu biti kraj pa svima pomazemo.nemogu se jedino sjetit gdje sam upoznao onu zenu lahkog morala iz annesburga sto stalno bjezi od mene

MOD: NE SPOILATI!
Stavljen spoiler!

Omerta 05.02.2021. 21:45

Nikad mi nije jasno zašto netko ima potrebu iznositi djelove iz priče, odnosno spojlati..
Ako misliš govorit o priči stavi to u spojler 🙄🙄

R3nchi 06.02.2021. 19:27

Citiraj:

Autor Omerta (Post 3490025)
Nikad mi nije jasno zašto netko ima potrebu iznositi djelove iz priče, odnosno spojlati..
Ako misliš govorit o priči stavi to u spojler 🙄🙄

A po samoj igri / dogadjajima, vec osjetis da si blizu kraju...

Omerta 06.02.2021. 22:13

Da, ali dali vi znate da je ova igra zapravo smještena u vrijeme prije jedinice? Tako mi je rekao prijatelj

Mommistake 06.02.2021. 22:17

Citiraj:

Autor Omerta (Post 3490354)
Da, ali dali vi znate da je ova igra zapravo smještena u vrijeme prije jedinice? Tako mi je rekao prijatelj

Pa naravno. :)

Cijela priča dvojke priča nešto što će se tek dogoditi u jedinici. ;)

RDR se događa u 1911., a RDR2 u 1899. ;)

microsoft66 09.02.2021. 18:54

jel ima tako pop in texture u saint denisu?bas ono lose...okrenes se na jednu stranu potom na drugu i odmah ucitava texture na zgradama

inace igram na ultra i nema problema

Problem 09.03.2021. 13:14

Jel se isplati kupiti rdr2 ultimate? Vidim da ima neke ekstra misije i dodatke.

Di pratiti najjeftinije cijene, a da je provjereno?

Hvala :)

panda505 09.03.2021. 15:25

Citiraj:

Autor Problem (Post 3500155)
Jel se isplati kupiti rdr2 ultimate? Vidim da ima neke ekstra misije i dodatke.

Di pratiti najjeftinije cijene, a da je provjereno?

Hvala :)

Dobiješ Gang robbery misiju, popuste u dućanima, par oružja odmah u startu i jedan outfit ako se ne varam...

Više bonusa imaš online...

Sve u svemu, ako uspiješ jeftino ugrabiti, zas ne...

Mirkopoter 09.03.2021. 18:59

Uglavnom, ne isplati se :D

Za jeftine cijene: https://gg.deals/

panda505 09.03.2021. 19:44

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3500239)
Uglavnom, ne isplati se :D

Generalno se slažem, ali ako ulovi po nekoj smješnoj cijeni, onda nije na odmet uzeti, posebice ako misli igrati online.

Koliko je ultimate važan za singleplayer evo kratka priča - da bi otključao bonuse koje dobiješ, moraš ih prvo uključiti u postavkama.
Ja to skužio tek na sredini drugog prolaza kroz igru :D:D

sniperxtt 10.03.2021. 15:35

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3490358)
Pa naravno. :)

Cijela priča dvojke priča nešto što će se tek dogoditi u jedinici. ;)

RDR se događa u 1911., a RDR2 u 1899. ;)

To ne volim u igrama.
Kad znam gdje priča vodi, onda sve nekako gubi draž.

Mommistake 10.03.2021. 15:45

Ništa ne znaš.

Nije povezano gotovo nikako osim samom pozadinom u priči i par likova koji se pojave u oba nastavka. Ostalo je sve različito, ništa ne znaš, ne znaš tko si itd.

Pogotovo ako nisi odigrao RDR1, sve je novo.

Odinarius 10.03.2021. 15:46

Citiraj:

Autor sniperxtt (Post 3500437)
To ne volim u igrama.
Kad znam gdje priča vodi, onda sve nekako gubi draž.

Nemoj suditi dok ne odigraš... Priča ima twistova, turnova i emocija, ovaj koncept su fenomenalno izvukli.

Reći ću samo jednu stvar, ovaj Redemption u naslovu je dobio dosta više smisla nakon što je izašla dvojka.

IGoR_2803 10.03.2021. 19:32

Mene najviše ždere to kaj mi je dvojka bila odlična, jedna od top 10-15 igara koje sam odigrao u zadnjih 25-30 godina, a ne da mi se nabavljati plejku da odigram jedinicu. A taman da i nabavim PS, mislim da bi mi bio major let down jer ipak igra ima godina... upravo to me ždere i u vezi nekih drugih, ajmo reći "must play" naslova koje nikad nisam odigrao jer nisam stigao... kao što je Dragon Age serijal recimo... a bojim se da sam malo spoilani modernom tehnologijom i da bi mi sad bio let down, ako ništa drugo, s tehnološke strane

blackened 10.03.2021. 21:03

Citiraj:

Autor IGoR_2803 (Post 3500527)
Mene najviše ždere to kaj mi je dvojka bila odlična, jedna od top 10-15 igara koje sam odigrao u zadnjih 25-30 godina, a ne da mi se nabavljati plejku da odigram jedinicu. A taman da i nabavim PS, mislim da bi mi bio major let down jer ipak igra ima godina... upravo to me ždere i u vezi nekih drugih, ajmo reći "must play" naslova koje nikad nisam odigrao jer nisam stigao... kao što je Dragon Age serijal recimo... a bojim se da sam malo spoilani modernom tehnologijom i da bi mi sad bio let down, ako ništa drugo, s tehnološke strane

Ooo razumijem te kolega, ja u istoj situaciji, odigrao dvojku i onaj feeling - a šta sad pobogu igrat nakon ovoga. Na kraju sam posudio od frenda Xbox 360 koji mu stajao u špajzi pa igram jedinicu. Prvo te lupi grafički šok, pa zatim animacije, ali i dalje ima ono nešto kao i dvojka pa te tjera igrati dalje, unatoč očitim godinama.

microsoft66 10.03.2021. 21:40

Govori se da vrlo vjerovatno izlazi remaaster prvog dijela

blackened 11.03.2021. 05:37

Citiraj:

Autor microsoft66 (Post 3500559)
Govori se da vrlo vjerovatno izlazi remaaster prvog dijela

Za pc ili samo konzole?

Mommistake 11.03.2021. 08:04

Citiraj:

Autor blackened (Post 3500591)
Za pc ili samo konzole?

Nitko to još ne zna. Sve su to leakovi i rumors.

denied 02.09.2021. 20:52

Pitanjce.....Počeo sam igrat igricu, al mi smeta što puno stvari moram guglati da neš shvatim jer je tutorial u igrici prilično mršav........

Da li kada ulovim "perfect" krzno moram cijelo vrijeme nositi na guzici konja dok ne nađem sve dijelove da nešto napravim ili mogu još negdje spremit ili moram ići loviti kad ulovim legendarno pa mi treba još "samo" perfect krzno.....

Naravno da bi mi najlakše bilo loviti razna "perfect" krzna usput pa kad ulovim legendarno onda da napravim što god se da iz njega, ne da moram satima opet tražit okolo nakon njega ta savršena krzna....

Tnx :fala:

geronimo_2 02.09.2021. 21:00

perfect krzna dajes onom kuharu u kampu jer od njih craftaš razno razne stvari (pogledaj listu kod njega). a legendary nosis traperu i/ili fencer-u (pogledaj isto liste) kolko se sjecam jer snjima poslje isto neke stvari craftas.
a ostale perfecte lagano prodaj dok ti trebas lova. meni je osobno lov bio najbolji dio igre.
def jedna od 5 najboljih igara koju sam ikada igrao.

mozes i na guzici konja nosit perfecte kolko oces (ne corpse cijeli!), al pazi ako te koknu ostajes bez njih kolko se sjecam.

panda505 03.09.2021. 13:47

Citiraj:

Autor denied (Post 3543094)
Pitanjce.....Počeo sam igrat igricu, al mi smeta što puno stvari moram guglati da neš shvatim jer je tutorial u igrici prilično mršav........

Ja sam igru prešao 7 puta već, trenutno na 8mom, pa ak šta trebaš - pucaj, fakat sam već sve prošao 😁

Citiraj:

Da li kada ulovim "perfect" krzno moram cijelo vrijeme nositi na guzici konja dok ne nađem sve dijelove da nešto napravim ili mogu još negdje spremit ili moram ići loviti kad ulovim legendarno pa mi treba još "samo" perfect krzno.....

Samo "velika" '(bear, elk i slično) perfect krzna su ti sranje jer njih možeš samo po jedno nositi na konju.
Tu ti je neko parcijalno riješnje da nađeš nečiji tuđi konj i ukradeš ga (ili tameaš divljeg) i onda putuješ okolo sa 2 konja (ukradeni/tameani + "tvoj" konj) pa možeš 2 velika krzna nositi uokolo.
Od ostalih, manjih, krzna (npr. cougar, deer i slično), njih odjednom možeš na konja staviti beskonačno - s tim da, ako krepaš, nestadoše sva krzna pa na to pazi...

A ne moraš ih ni stalno nositi sa sobom. Ti uvijek možeš u kampu kod Pearsona doći - i imaš opciju "Donate for crafting" (što možeš direkt sa konja napraviti), i možeš jednu po jednu stvar donirati, ne moraš sve odjednom...

Citiraj:

Naravno da bi mi najlakše bilo loviti razna "perfect" krzna usput pa kad ulovim legendarno onda da napravim što god se da iz njega, ne da moram satima opet tražit okolo nakon njega ta savršena krzna....

Tnx :fala:

Najidealnije ti je sva "manja" krzna poloviti odjednom - jer ih sve možeš posremiti na konju.
Kad počneš loviti veća (spomenuto - bear / elk), uzmeš 2 konja i loviš ih 2 po dva.

u svakom slučaju, koristi fast travel i rokaj polagano...

Mommistake 03.09.2021. 14:51

I dobra stvar je, samo da dodam, ako te netko ubije s Legendary krznom, ne gubiš ga, ode do Trapera automatski.

Zé. 27.09.2021. 01:45

Nisam igrao RDR nikada i htio bih odigrati tu igru.

Planiram prvo odigrati RDR pa RDR2.

Hvala unaprijed.

MOD: Bez upita o piratizaciji na ovom forumu.

exzzy 27.09.2021. 03:03

Kronološki idu RDR2 onda RDR, a RDR je konzolaska ekskluziva.

Sent from my RMX2001 using Tapatalk

microsoft66 27.09.2021. 07:47

Eventualno odigrat xbox verziju sa emulatorom...moguce zavrsiti uz manje trzavice

https://www.hcl.hr/vijest/prvi-red-d...ox-360-176538/

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:25.