![]() |
[QUOTE=zippo;1895022]To ti je barem lako rijesiti, odi na spavanje :)
Ne mogu na spavanje kad me ne puštaju u brod jer su u stanju uzbune. |
Citiraj:
meni se uzbuna dogodila samo jednom kada sam porokao neke bandite suviše blizu broda. Naravno peljesio sam im opremu za prodaju :D |
Na koje sve načine mogu nabavit Exoskeleton u COP-u?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:nuts: :nuts: :nuts: KOnačno Pripyat sa poštenim mapama! SMRTER v0.41 je bio fenomenalan sa puškama i gadgetima, v0.45 će biti sprektakularan! Agroprom, Red Fores Military WH, Cordon... :nuts: Cant wait! |
Imam COP na steam kupljen, ali kad pokrenem ništa se nedogađa. Proces stoji u memorij, ali igra se neukazuje na ekranu.
Tako mi onda upali tek iz 20-tog pokušaja pokretanje (Task Manager - End Proces - I onda ponovno dvoklik u steamu, pa ako bude srece nakon 20-ak puta pokrene). Takoder, texture quality u igri nemogu staviti na najvisu opciju, automatski mi ga vraca na stepenicu nize, iako sam spremio postavke. Win7, x64, konfa u potpisu. |
Citiraj:
|
Antiša, probaj verificirati fileove CoP-a u STEAM-u. (Desni klik na igru u Steamu pa verify integrity...)
Citiraj:
Not soon enough :nuts: Izgleda prefakin'uber odlično :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat |
|
|
:D skida se, opet će se grafa malo pržiti:), evo nešto zanimljivo opet.....
|
skida se?
jel gotov ili igraš verziju od 57% daj link |
Citiraj:
|
Budem pričekal 100% :D Trenutno mi je pun klinac modova za COP koji ne mjenjaju gameplay, nego samo poboljšavaju teksture, kure jače grafu i imaju neke nove pljuce. Ovaj možda bude nekaj bolje.
Čeka se isključivo novi SMRTER, za koji BTW, nikakvih novosti nema već tjednima. Navodno ga finiširaju tj. peglaju. Bit će mapa iz SoC-a tako da me to iznimno veseli :D SMRTER Pripyat čekirajte video obavezno |
|
@Jelc
Ne svidjaju mi se takvi modovi, hebalo ih cvijece u chernobylu, izgubi se sva ona atmosfera, a stalker bez toga je nitko i nista. To mi kod velike vecine modova smeta, kao pokusaju realnije teksture i opcenito grafiku dobiti i onda naprave sve previse colorful :( |
Citiraj:
Sigerous je nešto što je super, samo da ga ispeglaju i onda je to to. Ovi ostali su kita marjanova. niš posebno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je mod za SoC, nakakav Priboi Story Overhaul Version 2
|
Priboi je OK pričica i nije loš mod, ali brate, isto bugova za popizdit.
Možda ovaj drugi Priboi bude bolji. nadamo se. |
Citiraj:
njiiiii-haaaaa :D i film se snima :D možda je serija ipak bilo bolje rješenje. ovdje ima više priče nego za Lord of the Cockrings :D također jedan formi uradak :D jelda da sam vas malo razje... :D ? znam, i sebe sam :) P.S. - lokacija: trokut CNPP-Chernobyl-Chernobyl 2 :D |
sav sam se naježio
|
Valjda ce gtx280 moc ganjat to cudo da izbijem iz cipela jos puno, puno mutanata :D
|
Citiraj:
|
Meni baš odgovara da je šarenije,suncokreti i lepiri isl.Barem možeš po livadi trčat. CoP mi več izgleda koda se odvija po nekoj baušteli u Zagrebu u magli,kasna jesen,sve blato,a još i ranac pun pa s noge na nogu klipsat preko mape.
http://tinyurl.com/3quy5es "tuda do Jupitera" Fala bogu na modovima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08. |