![]() |
da postoji, mislim da ga moras poslat u roku tjedan dana al nis siguran
|
neće bit tjedan...možda ovisi o paketu....jedan mi je komp poslao normalno 10.dan i sve ok...(al je bia veći paket).........
|
khm...evo ja sam tek sada ovo otkirio..i kolje mi proc na 100% damn...sve radi..ali temperatura mi se digla za 4 stupnja :(
|
ok ovo je sve lijepo ali ja bi sada to malo htio ubiti..imam neke malo vaznije poslove s procom raditi..na kojih 30min..a ne znam kak da ga ubijem..tj.nemam opcije nego ga end taskat..ali to mi je brut force..to bas i nebi..anybody?
|
ak se to nije promenilo od kad sam ja to zadnji put rabil .. imaš opciju za pauzu , hibernaciju ili kak se vec to zoce ... mozes namestiti kak dugo da ti traje i sve ... uglavnom klikneš u tray-u desni klik na ikonicu i tam bi ti trebala biti ta opcija ... ... ali nisam siguran
uglavnom ... postoji takva opcija sam se ne zmislim tocno gde je |
Desni miš na ikonu u trayu, klik na kvačicu dolje desno ( preferences) , postavi vrijednost snooze na 5 do 120 minuta ( po potrebi), apply i to je to.
|
a mozes ga i izgasit, pa opet pokrenut. Zapamti ti sve i nastavi di je stao.
Ja jucer opet poceo :) Steta kaj se nemreju dve instance od jednom vrtit :) |
...a još je veća šteta šta se ne može vrtit na linuxu....(moga bi upogonit cili jedan internet caffe-12 kompova).........
|
ma vec sam jucer skuzio za hibernaciju :)
|
Muči me sljedeće : uvidom u task manager vidim da se za ovaj task troši 95 - 97 % procesorskog vremena ali je vrijednost mem usage na bijednih 4.932 K. Prije je znalo biti i do 20.000 K pa ne kužim kako se je to smanjilo. prošlih dana sam vrtio jedan Ligandfit punih 12 dana. Gdje podesiti da se rabi više memorije ? U device info stoji : memmory = 896 Mb a disk = 9,77 Gb.
|
Citiraj:
možeš. Mislim da je gpremec objasnio negdje u threadu..moraš kreirati dva usera... ed. našao: http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=13724&page=4 |
Citiraj:
|
ja na 125 000 bodova :)
|
evo mene u klub 100000 bodova:burn:
|
Stanje krunčerske nacije:
Members ---- 113 (# 309) Current Members 109 Total CPU Time(y:d:h:m:s) ---- 29:169:05:54:23 (# 916) Points Generated ---- 6,436,669 (# 569) Results Returned ---- 22,666 (# 979) dakle kako stvari stoje u svemo smo među top 1000 na planetu :D ... bodovno se približavamo brzo broj ispod 500 :) ja malo koćim ... sada sam samo povremen sa dva proca tu ali sada će uskoro hladniji dani pa će 2 proca u kvartovskom serveru se ubaciti u igru da se u "server roomu" koiji nema grijanje ne bi komp smrzao :D ... |
evo siroče iz siga vrti dve instance...15 dana, cca 12000 bodova :)
|
moze li mi neko pomoci, htio bih se uclaniti u grid, ali kako se podese oni proxy parametri? nece da me konektuje na server da se logujem prvi put, mislim da je do toga. Koristim Sygate Personal Firewall, i uzeo sam opciju Allow za UD Agent? U cemu je kvaka?
i gdje mogu vidjeti svoje poene? |
aha, uclanih se, nesto nije htjelo, pa sad hoce...
e sad vidim i gdje su poeni. ali nije mi jasno jel ja trebam sta da radim tu, ili? moze li mi neko objasnit ukratko... |
nisam nista radio, izgleda to sve ide samo... radi vec pola sata, i obradio je 2%. nego, moze li se ovaj program kako pauzirati? ili stop? sta ako zavrsi, a nema konekcije ukljucene? moze li se prekinuti u pola, pa nastaviti?
EDIT: skontah snooze opciju... |
program sve radi sam.......možeš pauzirat na tipku snooze, po defaultu je namješteno na 5 minuta i to možeš u opcijama promjenit...ali nemaš potrebe jer program radi u low priority-ju pa kad pokreneš nešto drugo to ima prioritet.....ja tu opciju pauze nisam nikad koristio.............ako završi a nema veze u traju ti poviše plave ikone bude žuti upitnik....nema veze program će se sam spojit kad se ti spojiš na net i poslat rezultat.......jedino ako je period čekanja duži od 15-tak dana nećeš dobit bodove.......
|
aha, super. a sto se tice team-ova? kako se oni osnivaju?
|
odeš na njihovu stranicu i osnuješ team........ali bolja ti je varijanta pridružit se nekom timu npr. PC Expert timu........
|
Citiraj:
Samo čitaj prvih par stranica threada i naći ćeš sve potrebne informacije. |
ok, hvala, najvjerovatnije cu se prikljuciti. upravo sam odradio jedan posao, 50 liganada, za 12h, i dobio 408 poena... :)
|
..uclanio se i vrtim ;) vrtim ;)
..hvala black dragon na pomoci ;) |
pozdrav decki!!
moze li me netko od vas koji imate adsl napisati koliko bodova dobijete pod network za doticni... hvala puno... |
Citiraj:
a na drugom kompu iman bežičnu mrežnu i skystar2 i on to zbroji blizu 100..ne znan sad točno......... |
..kod mene se to mijenja od dana do dana ;)
..u cemu je stos neznam.. |
ja se ugnijezdio u prvih 10 pc-ex tima ;)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |