PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

D1viry 17.04.2012. 09:51

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2145150)
Ne znam, ja sam se bio zeznuo malo žešće dok sam igrao na Hell težini sa Paladinom, zaglavio u Arcane Sanctuary-ju jer nisam mogao ništa čistom fizikalijom protiv onih Wraithsa (mač mi je imao magic damage naravno ali ni to nije pomagalo) i onda sam se lagano vraćao ubiti Mephista zilijun puta da nakupim experience i napumpam spellove i manu :D

Nemoj me krivo shvatiti, nisam mislio da sam možeš sa fizikalijama. Ja sam imao dosta magic damage-a jer sam skupio cijeli IK. To je bilo na battle.net, ne SP. Naravno, da sam igrao sam, bilo bi gadno jer mi je kum imao sorcu sa jako brzim mana replenish-om za party-membere. Ja se malo "izderem" na početku borbe i onda "provjetravam" monstere dok ih on smrzava :D
Jedino su nam überi bili problem. Da nam nije došao smyther u pomoć, otišlo bi u mp3 svih 12 ključeva, teško skupljenih.

Mislim da je ovo previše OT sada.
On-Topic: Jedva čekam zaigrat trojku. Još manje od mjesec dana :D

klem 17.04.2012. 10:02

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2145150)
Ne znam, ja sam se bio zeznuo malo žešće dok sam igrao na Hell težini sa Paladinom, zaglavio u Arcane Sanctuary-ju jer nisam mogao ništa čistom fizikalijom protiv onih Wraithsa (mač mi je imao magic damage naravno ali ni to nije pomagalo) i onda sam se lagano vraćao ubiti Mephista zilijun puta da nakupim experience i napumpam spellove i manu :D

u pa bar ti je s njim trebalo bit lagano :D. On je bio katica za sve :D. Zeal fanaticism i neko oružje koje ima dosta elemental dmg ili magic. Ha sam preferirao onu malu sjekiricu Gimmershred s bolesnim elemental dmg :). Nema tog immune to physical koji je mogo proć :). A za bossove lupanje štitom :)...a bio je dovoljan samo 1 lvl u smite :D. S njim mi je hell bio najlakši a da kažem koji smijeh je bio ubijat onu trojicu u uber tristramu s tim likom :D :D :D . Jeftino se moglo nabavit opremu za uber tristram a od skillova je bilo dovoljno 1 na smite jer je cruushing blow bio taj koji ih je uništavao i nije se trebalo 20 lvl na smite stavljat zbog dmg. I bio je pravi dasa :).

D1viry 17.04.2012. 10:26

Koju opremu kad imaš samo ringove i amulet slobodne za IK? Btw, barbar nema smite, samo paladin, kao i zeal. Sa postojećim ringovima/amuletom/charmovima/gemovima/skilovima sam bio slab sbog silnih "minjona" mefistovih. Sa čestim resetom laddera baš i nije ekstra-lagano nabaviti dobru opremu. Morao sam razbiti jedan ist da bi mogao trgovati :D. Ne moram ni naglašavati koja je to sreća bila kad je pao ist.

klem 17.04.2012. 11:45

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2145223)
Koju opremu kad imaš samo ringove i amulet slobodne za IK? Btw, barbar nema smite, samo paladin, kao i zeal. Sa postojećim ringovima/amuletom/charmovima/gemovima/skilovima sam bio slab sbog silnih "minjona" mefistovih. Sa čestim resetom laddera baš i nije ekstra-lagano nabaviti dobru opremu. Morao sam razbiti jedan ist da bi mogao trgovati :D. Ne moram ni naglašavati koja je to sreća bila kad je pao ist.

nisam ni pričao o barbaru jer oni ni nije baš nešto za uber tristram :). Kad bi resetriali ladder odmah bi paladina napravio i bez problema u trk po iteme :). Kroz vrlo kratko vrijeme bi bio spreman za uber tirstram :)....naravno s jeftinom verzijom opreme za onu uber trojicu :D ali nimalo neuspješnijom :). Malo craftanja, nešto baalrunova, malo sreće :). Kasnije sam ga opremio s adekvatnom opremom jer se zaradi na ubertristram runovima itekak.. a sam ih moš rješavat bez problema :D. Niti jedan torch nisam zadržao :D

U single playeru sam isto imao paladina za traženje itema jer uništava bossove i najlakše mi je bilo s njim tražit opremu za ostale likove :). Immortal king barbar je ok, ali ima puno bolje opreme za njega da bude uspješniji ako se već ide na whirlwind :). Draži mi je i efikasniji bio frenzy double swing baraba :). S frenzyem se ubrzaš i onda prebaciš na double swing :D :D :D. E to je smijeh za gledat kako brzo udara i uništava sve pred sobom :D :D :D. Iteme za njega sam lako skupio ili na baalrunovima/mephisto s paladinom ili na uber tristramu :D

D1viry 17.04.2012. 12:03

OT: jel ti koristiš smiley umjesto točke?
On-Topic:
Nadam se samo da neće do 15.5 još srezat mogućnosti izbora u buildu lika. Stvarno su već previše srezali.
Bilo bi zgodno kad bi izdali verziju i za one koji žele i znaju igrat (koliko god uspješno/neuspješno) hack 'n' slash rpg, a ne samo za konzola-balavurdiju kojima moraš napisat da lupe enter :D.
Do sada nije niti jedna igra izašla a da ja nisam lupao enter/esc/space ili klikao mišem dok god se ne pojavi meni. Nije baš da mi moraju reč to. :D

klem 17.04.2012. 12:10

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2145278)
OT: jel ti koristiš smiley umjesto točke?
On-Topic:
Nadam se samo da neće do 15.5 još srezat mogućnosti izbora u buildu lika. Stvarno su već previše srezali.
Bilo bi zgodno kad bi izdali verziju i za one koji žele i znaju igrat (koliko god uspješno/neuspješno) hack 'n' slash rpg, a ne samo za konzola-balavurdiju kojima moraš napisat da lupe enter :D.
Do sada nije niti jedna igra izašla a da ja nisam lupao enter/esc/space ili klikao mišem dok god se ne pojavi meni. Nije baš da mi moraju reč to. :D

Jebiga to mi je fetiš :D :D

Ni meni se ne sviđa što su maksimalno srezali customizaciju likova :(. Zato ne znam kud se svi žure da kupe unaprijed diablo 3 jer meni osobno puno stvari ovak na izgled smeta u odnosu na diablo 2 :D. Nek prvo izađe pa ako bude na tragu dvojke kupit će se ...ako ne nek gori u paklu :D.

Čim su rekli da ga i pnaliraju za konzole radit kad su ga najavljivali...imao sam loš osjećaj za filing :D

dadojaksa 17.04.2012. 21:26

Evo ako kome pomogne.. imate diablo 3 key za naručit za 45 Eura na ibay24.net

Ja sam tamo kupovo starcraft 2 i settlerse..itd.. i bilo uvik sve u redu.. plača se preko PayPala i ne treba nikakav scan osobne ili tak nest. Tako je bilo bar kad sam se ja tammo reggo.
I dobite jos 5% rabata ako se upise kod prilikom naručivanja Kod: IBAY24DE24775
to bi bilo onda 42,75 eura.

Jel ima mozda di jos jeftinije ?

warlock25 18.04.2012. 16:10

neznam jel ima gdje jeftinije ali ja upravo ubo D3 EU cdkey za 54$ na http://www.buygamecdkeys.com/

ivan77 18.04.2012. 16:19

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2144850)
I što kad naletiš na bossa koji je immune to physical? Baš znaš biser izvaliti :lol2:

Samo barbarian i gola sila :goood: rune u sockete i da vidiš

hammer_of_thor 19.04.2012. 14:58

Steelserises će danas dati (vjerovatno zadnjih koji se uopće dijele) 45 beta invite-a.
Fingers crossed! Kad mi Blizzard neće dati invite ni na konto SC2 koji sam kupio.

1.5. Blizzard gasi Diablo 3 beta servere zbog pripreme za release day.

d4rk_ch1ld 20.04.2012. 07:31

OPEN BETA!!! :eek::beer:

Doink the Clown 20.04.2012. 08:06

Citiraj:

Autor d4rk_ch1ld (Post 2147362)

Navali narode! :D

Deathclaw13 20.04.2012. 09:01

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2147375)

:nuts:
Gentlemen, start your engines.

Mejzlik 20.04.2012. 09:21

Downloading!

Odlican potez Blizzarda, taman sad za vikend malo isprobati Betu, odmah je lakse razmisljati o kupnji :)

De5tr0yer 20.04.2012. 09:26

Skinuo sam njemački klijent, zna li netko kako promijeniti jezik?

potemkin.hr 20.04.2012. 10:09

Citiraj:

Autor d4rk_ch1ld (Post 2147362)

Skida se već punom parom, možete me dodati kroz vikend u friends listu, battletag mi je u sigu :D

pilotbabo 20.04.2012. 10:19

skida se.....

potemkin.hr 20.04.2012. 12:06

Skinite samo, ali možemo ovo zaigrati tek u 9 navečer po našem vremenu...

Code:

Los Angeles (U.S.A. - California)
petak, 20. travanj 2012, 12:00:00        PDT        UTC-7 hours

Zagreb (Croatia)
petak, 20. travanj 2012, 21:00:00        CEST        UTC+2 hours

domina 20.04.2012. 12:15

Da je full igrica vikend bi bio dovoljan da se prođe normal i nightmare :D.

D1viry 20.04.2012. 12:44

Kako ja igram, ne bi bilo moguće.
Ja ne ostavim ni kamen nedirnut :D.

domina 20.04.2012. 12:45

ja sam mislio na barem 32h playtime :D

veve 20.04.2012. 13:52

Se moze ovo nekak skidati preko torrenta ili negdje drugdje, a da nije od blizzarda downloader? Skida mi po kojih 15-30KB i zdere sav upload... :P

@fler
Hvala, sad brzo skida :)

fler 20.04.2012. 14:04

Ugasi u opcijama "Peer to peer transfer"

D1viry 20.04.2012. 14:06

Citiraj:

Autor domina (Post 2147567)
ja sam mislio na barem 32h playtime :D

To je nešto drugo. Pretpostavio sam da si normalan čovjek, a ne kao i ja :D
Al budimo iskreni. Ipak ćemo spavat par sati u subotu i par sati u nedjelju, onda treba i jesti par puta (ne možeš koristiti obje ruke za igranje dok jedeš), treba nekad i u wc navratit (barem za broj 2 :D), a ima toga još.

Budući da mi sporo skida, možda danas ipak budem na bf3, al sutra je diablo dan. A i preksutra.

mamutarka 20.04.2012. 14:21

za sve one koji misla da će samo tako proći kroz nightmare (inferno neću ni spominjat :D ) evo mali podsjetnik

Brlja 20.04.2012. 14:35

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2147375)

Nema veze što je US jel tak?

mamutarka 20.04.2012. 14:46

nema, u d3 je svejedno

Interpol 20.04.2012. 15:03

Ma super, taman vikend kad sam dežurni na poslu + prvi fuš u misec dana :fuming:

hammer_of_thor 20.04.2012. 15:43

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2147543)
Skinite samo, ali možemo ovo zaigrati tek u 9 navečer po našem vremenu...

Code:

Los Angeles (U.S.A. - California)
petak, 20. travanj 2012, 12:00:00        PDT        UTC-7 hours

Zagreb (Croatia)
petak, 20. travanj 2012, 21:00:00        CEST        UTC+2 hours

Stavio skidat, otišao na posao na sastanak, vratio se i dođekao skinuto, trljam ruke i pokrečem, upisujem podatke kad me dočeka da taj račun nema na sebi DIablo 3 :fuming:

Sad treba još 5 i pol sati čekat do puštanja.

A i nabijem Blizzard na onu stvar. Onu puste open betu preko vikenda, a ja ću preko vikenda 24 sata biti na poslu.

SUtra cijeli dan i prekosutra cijelu noć :hitthewal:
Pa da ne povjeruješ.

mamutarka 20.04.2012. 15:47

da, stvarno, mislim da bi se Blizzard trebao ravnati po tebi..kako im se samo to moglo desiti da te nisi nazvali kad radiš prije nego su puštali open betu

:fiju:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39.