![]() |
Citiraj:
Jedino su nam überi bili problem. Da nam nije došao smyther u pomoć, otišlo bi u mp3 svih 12 ključeva, teško skupljenih. Mislim da je ovo previše OT sada. On-Topic: Jedva čekam zaigrat trojku. Još manje od mjesec dana :D |
Citiraj:
u pa bar ti je s njim trebalo bit lagano :D. On je bio katica za sve :D. Zeal fanaticism i neko oružje koje ima dosta elemental dmg ili magic. Ha sam preferirao onu malu sjekiricu Gimmershred s bolesnim elemental dmg :). Nema tog immune to physical koji je mogo proć :). A za bossove lupanje štitom :)...a bio je dovoljan samo 1 lvl u smite :D. S njim mi je hell bio najlakši a da kažem koji smijeh je bio ubijat onu trojicu u uber tristramu s tim likom :D :D :D . Jeftino se moglo nabavit opremu za uber tristram a od skillova je bilo dovoljno 1 na smite jer je cruushing blow bio taj koji ih je uništavao i nije se trebalo 20 lvl na smite stavljat zbog dmg. I bio je pravi dasa :). |
Koju opremu kad imaš samo ringove i amulet slobodne za IK? Btw, barbar nema smite, samo paladin, kao i zeal. Sa postojećim ringovima/amuletom/charmovima/gemovima/skilovima sam bio slab sbog silnih "minjona" mefistovih. Sa čestim resetom laddera baš i nije ekstra-lagano nabaviti dobru opremu. Morao sam razbiti jedan ist da bi mogao trgovati :D. Ne moram ni naglašavati koja je to sreća bila kad je pao ist.
|
Citiraj:
nisam ni pričao o barbaru jer oni ni nije baš nešto za uber tristram :). Kad bi resetriali ladder odmah bi paladina napravio i bez problema u trk po iteme :). Kroz vrlo kratko vrijeme bi bio spreman za uber tirstram :)....naravno s jeftinom verzijom opreme za onu uber trojicu :D ali nimalo neuspješnijom :). Malo craftanja, nešto baalrunova, malo sreće :). Kasnije sam ga opremio s adekvatnom opremom jer se zaradi na ubertristram runovima itekak.. a sam ih moš rješavat bez problema :D. Niti jedan torch nisam zadržao :D U single playeru sam isto imao paladina za traženje itema jer uništava bossove i najlakše mi je bilo s njim tražit opremu za ostale likove :). Immortal king barbar je ok, ali ima puno bolje opreme za njega da bude uspješniji ako se već ide na whirlwind :). Draži mi je i efikasniji bio frenzy double swing baraba :). S frenzyem se ubrzaš i onda prebaciš na double swing :D :D :D. E to je smijeh za gledat kako brzo udara i uništava sve pred sobom :D :D :D. Iteme za njega sam lako skupio ili na baalrunovima/mephisto s paladinom ili na uber tristramu :D |
OT: jel ti koristiš smiley umjesto točke?
On-Topic: Nadam se samo da neće do 15.5 još srezat mogućnosti izbora u buildu lika. Stvarno su već previše srezali. Bilo bi zgodno kad bi izdali verziju i za one koji žele i znaju igrat (koliko god uspješno/neuspješno) hack 'n' slash rpg, a ne samo za konzola-balavurdiju kojima moraš napisat da lupe enter :D. Do sada nije niti jedna igra izašla a da ja nisam lupao enter/esc/space ili klikao mišem dok god se ne pojavi meni. Nije baš da mi moraju reč to. :D |
Citiraj:
Ni meni se ne sviđa što su maksimalno srezali customizaciju likova :(. Zato ne znam kud se svi žure da kupe unaprijed diablo 3 jer meni osobno puno stvari ovak na izgled smeta u odnosu na diablo 2 :D. Nek prvo izađe pa ako bude na tragu dvojke kupit će se ...ako ne nek gori u paklu :D. Čim su rekli da ga i pnaliraju za konzole radit kad su ga najavljivali...imao sam loš osjećaj za filing :D |
Evo ako kome pomogne.. imate diablo 3 key za naručit za 45 Eura na ibay24.net
Ja sam tamo kupovo starcraft 2 i settlerse..itd.. i bilo uvik sve u redu.. plača se preko PayPala i ne treba nikakav scan osobne ili tak nest. Tako je bilo bar kad sam se ja tammo reggo. I dobite jos 5% rabata ako se upise kod prilikom naručivanja Kod: IBAY24DE24775 to bi bilo onda 42,75 eura. Jel ima mozda di jos jeftinije ? |
neznam jel ima gdje jeftinije ali ja upravo ubo D3 EU cdkey za 54$ na http://www.buygamecdkeys.com/
|
Citiraj:
|
Steelserises će danas dati (vjerovatno zadnjih koji se uopće dijele) 45 beta invite-a.
Fingers crossed! Kad mi Blizzard neće dati invite ni na konto SC2 koji sam kupio. 1.5. Blizzard gasi Diablo 3 beta servere zbog pripreme za release day. |
OPEN BETA!!! :eek::beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gentlemen, start your engines. |
Downloading!
Odlican potez Blizzarda, taman sad za vikend malo isprobati Betu, odmah je lakse razmisljati o kupnji :) |
Skinuo sam njemački klijent, zna li netko kako promijeniti jezik?
|
Citiraj:
|
skida se.....
|
Skinite samo, ali možemo ovo zaigrati tek u 9 navečer po našem vremenu...
Code:
Los Angeles (U.S.A. - California) |
Da je full igrica vikend bi bio dovoljan da se prođe normal i nightmare :D.
|
Kako ja igram, ne bi bilo moguće.
Ja ne ostavim ni kamen nedirnut :D. |
ja sam mislio na barem 32h playtime :D
|
Se moze ovo nekak skidati preko torrenta ili negdje drugdje, a da nije od blizzarda downloader? Skida mi po kojih 15-30KB i zdere sav upload... :P
@fler Hvala, sad brzo skida :) |
Ugasi u opcijama "Peer to peer transfer"
|
Citiraj:
Al budimo iskreni. Ipak ćemo spavat par sati u subotu i par sati u nedjelju, onda treba i jesti par puta (ne možeš koristiti obje ruke za igranje dok jedeš), treba nekad i u wc navratit (barem za broj 2 :D), a ima toga još. Budući da mi sporo skida, možda danas ipak budem na bf3, al sutra je diablo dan. A i preksutra. |
za sve one koji misla da će samo tako proći kroz nightmare (inferno neću ni spominjat :D ) evo mali podsjetnik
|
Citiraj:
|
nema, u d3 je svejedno
|
Ma super, taman vikend kad sam dežurni na poslu + prvi fuš u misec dana :fuming:
|
Citiraj:
Stavio skidat, otišao na posao na sastanak, vratio se i dođekao skinuto, trljam ruke i pokrečem, upisujem podatke kad me dočeka da taj račun nema na sebi DIablo 3 :fuming: Sad treba još 5 i pol sati čekat do puštanja. A i nabijem Blizzard na onu stvar. Onu puste open betu preko vikenda, a ja ću preko vikenda 24 sata biti na poslu. SUtra cijeli dan i prekosutra cijelu noć :hitthewal: Pa da ne povjeruješ. |
da, stvarno, mislim da bi se Blizzard trebao ravnati po tebi..kako im se samo to moglo desiti da te nisi nazvali kad radiš prije nego su puštali open betu
:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |