![]() |
ako ste tako jaki necu ja doc:p
|
Dosta svađe da nebi ja moral na serveru davat po ušima. :D
|
atha u xeQte???
|
Citiraj:
by:sh4ggy : hello2 : Brijem da bi ih pwnali da dodemo na server njihov ;) E i btw origigi mi stize za 3 dana sardax mi je narucio ! : CoolRamb |
Citiraj:
|
Zakaj vi ne napravite neki klan pa se skupi vas 5 najjacih i prijavite se na BCB ili pocnete igrat CB / Slo Leader il neku ligu?!
A i poneki fw zna bit cist zabavan! |
Ako mislis na C2Y zapoceli su nesto...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto je izopaceni, sto se ceris? Btw, C2Y ima klan i zove se C2Y-Rs, pripreme i treninzi su im jos u tijeku. |
Citiraj:
uhuh sexy : goood : ma ja imam pristup serveru samo većinom su ti se igraju custom mape. niš budemo odigrali protiv c2y-rs war kad budu spremni a? |
noobs go away: finger :
|
Citiraj:
|
Ne igram za njih, nego za NOB.
|
pozdrav cod2you ekipi, nice playing with you : hello2 :
nego rak daj mi samo reci koji te post, koji dio posta najviše grčio da si me banao? samo mi to reci. ak se ne varam 108. stranica one teme. |
dečki kaj se zajee****** sa athom (bude vama baka pokazala;))
btw. atha iz avatara ti je izviril frajer iz A JE TO :D |
hahah athi je to fetish ;)
nego atha cujem ili da ce i ostala ekipa uskoro s noba znam da je buljo i jos neko otiso |
Citiraj:
|
Hmm... mene je Andeo nonstop podsjecao da vise nisam u NOB-u : roller :
|
Krivo cujes Metallica. Dvoje ih je samo otislo, Fata, Djemo, Zule i ja se izjasnili za ostanak.
Btw, osim sto meni "frajer" izlazi iz avatara, virus i mad imaju iste avatare. http://cosgan.de/images/midi/konfus/g025.gif |
Citiraj:
|
meni s radeonkom 9250 128 mb sa high dealjima i AA 4x directx 7 sve ide ko po loju
|
Citiraj:
|
Vjerojatno mu radi na nekih 30-50fps-a, jer ta kartica niti ne moze gurati sve didje koje igra koristi pa je jos plus reducirano.
Btw, MadBoy (NOB Mirko) je do nedavno igrao na 8500LE. :) |
Citiraj:
|
ja sam cod2 cist normalno igral 1024x768 , dx7 na radeon 7500
|
gle ja sam navikao igrat s manje od 30 FPS-a i meni je ok
|
Citiraj:
A što ti ovo znači "2x 512 MB (600 MHz),200 MHz + 400 MHz": lol2 : |
Citiraj:
|
M@t7e0, smanji si sig - dopušteno je 5 redaka.
Ili si napravi gumbić kao i pola ekipe ovdje. Za informacije o gumbiću, pogledaj topic "Sig" od Jelca (nađi ga preko tražilice) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |