![]() |
1 privitaka
Citiraj:
Znači da mu efikasnost opet nije na nivou, vjerojatno proizvodni proces... Realno, o efikasnosti i zagrijavanju je još rano pričati, al evo prve GB6 usporedbe. |
Citiraj:
|
@goran1985 Koliko sam razumija samsung members app ja jos prekjucer dobio povratni mail
"Poštovani, Uspješno ste se registrirali za sudjelovanje u promociji. Po provjeri Vaše priložene dokumentacije zaprimit ćete e-mail poruku s više informacija o statusu Vaše registracije. Lijepi pozdrav, Vaš Samsung" I sad valjda cekam potvrdu sad koliko to traje neznam.... Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Pazi ima i tajnih uvjeta!
Mobitel mora biti na hrvatskom, i moras umetnit SIM u njega. Nego jel iko dobio s21fe, ja kad sam ih pita kad misle slat odbrusili su mi prakticki sa "Rok isporuke je 24.2,2024, kontaktirat ce vas dostavna služba " |
Ne sekiraj se. I na prijašnjim akcijama je poklon dolazio kasnije.
|
Citiraj:
Mora li se aktivirati, upaliti uopće kupljeni uređaj ili se promocija može ostvariti "samo" sa računima? |
U uvjetima sve pise, mora biti s moba kroz members app
|
Ma pitam zato što sam gledao neke oglase na njuškalu, na nekima je navedeno da je otvoren zbog ostvarivanja promocije.
Po tome bi onda svaki ako je tvornički zapakiran sa "podobnim" datumom i sa njuškala bio ok za ostvarivanje promocije zar ne? (Pričam o onima kupljenim na pretplatu kod operatera). |
1 privitaka
:cool:
|
Skidam. Javim dojmove :)
|
Citiraj:
Ali necu bit early adopter... pricekat cu koji dan da vidim sta kazu ovi koji vole riskirat :D |
fresh design for emojis, to je to, to smo čekali
|
Skoro 3GB ikona i fontova. Update je odličan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tako je, delavi i ja se napokon možemo adekvatno izraziti sad. :D
|
Nadam se da sad napokon imaju emoji za non-binary palac gore u islamic beige boji
|
mene zanima da li to ljudi zaista koriste?
Znači da netko zaista prođe kroz sve te emojije i napravi selekciju onog šta mu treba. |
meni cak u nekim porukama dođu neki ofarbani emoji i onda se pitam, kom se to da...
a valjda kad ga koristis par puta pređe u favoritse pa je uvijek "in use". Jel to znači da kinezi koriste žuti ili? |
Simpsoni koriste zute, a kinezi se jos trebaju izboriti za svoju nijansu. Koliko sam cuo u planu je yangtze zuta bas za njih :)
|
Skinuo i ja. Di vi vidite te emojie?
|
Nema za S23, najmanji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Nigdje ne grijesis jer to netriba nikome
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa to i je pitanje, kako prebaciti na nativne emojie?
Poslano sa mog S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Na tipkovnici, iznad numeričkog dijela?
|
1 privitaka
Citiraj:
Tap na 3 točkice i odabereš ikone koje želiš imati u gornjem redu iznad numeričke... Generalno, meni su dosad Samsungovi smajlići izgledali loše, ovaj update je donekle popravio stvari... |
Koristite li zaštitu baterije, tj. limit punjenja do 85%?
|
ne.
ionako baterija ima zaštitu punjenja. 100% nije zaista puna baterija. |
Citiraj:
Ne, zašto bi to radio? |
Sad je ta opcija naglašenija, tj. nije zakopana dublje u izborniku, a prema hintu, ta opcija bi trebala produljiti vijek baterije. Nisam čitao nikakva testiranja i istraživanja, konkretno me zanimalo koristi li itko i ima li smisla kad već ionako postoji overcharge protection.
EDIT: možda je to korisno za ljude koji stalno imaju priljučen telefon na neki izvor napajanja? |
Citiraj:
Ovako punim do 85%, mob bez problema izdrži cijeli dan, ostane mi 15-20% do kasno u večer + usput čuvam bateriju. Win-win IMO. |
Ja to koristim na S20 i S22. Navodno bi baterija trebala više trajati. Doduše, trebalo bi paziti i da se ne isprazni u potpunosti (0%).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa da, zašto bi dao 600€ za mjesec-dva star mob kad mogu kupiti novi za 900€....
|
Citiraj:
|
Avanturist su ovi sa punjenje do 85% zivot je prekratak a za dvi g. uzimam drugi mob tako da me cisto zaboli za bateriju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |