![]() |
Nema ni na stock 12T Pro, standardna tema i launcher. Samo se može probuditi, lockati neće.
|
To je Xiaomi retardacija. Na bivšem mobitelu (Mi 9T) sam imao miui.eu rom i ta opcija je postojala u launcheru. Na trenutnom Mi 11 Lite 5G NE ta opcija uopće ne postoji u postavkama launchera, znači trebao bih promijeniti launcher da dobijem tu opciju...
|
zenici planiram uzeti 12t pro kao upgrade sa 9t kojeg obozava.
Preporuka za shop? moze i EU |
Pričekaj sad dolazi 13ica
A sa alia imas goldway ili ako naleti na amazonu |
bok,
imam Xiaomi mi 10T PRO 5G, i želim instalirati poco launcher ali kada krene instalacija javlja sljedeću poruku: app not installed as package conflicts with an existing package zašto ? kako to zaobići ? tnx |
Došao Miui 14, Android 13 na moj Mi 11 Lite 5G.
Za sada zadovoljan |
kojink će ti poco launcer? ja imam f3 i ovo mi zadnji xiaomi u zivotu .
|
Citiraj:
Citiraj:
|
@R3nchi kako to ?men baš dobar
eu rom Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
pola toga ne mogu i ne znam namjestit,budali finger recognition tipka, WiFi hebe . za xiaomi je huawei avion . a imo samo novu 5t,osim nje od Redmi1 samo xiaomi imo..
|
jbg nez men ok problema nemam ,probaj eu rom a ako ti se neda lagano na njuskalo
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Lawnchair ima tu opciju.
Nova Launcher takodjer |
Citiraj:
|
sad su hybrid ROM-ovi
flešaš ga ili s twrp ili fastboot, tvoj izbor kaj se tiče double tap za isključivanje zaslona, na lockscreenu ili launcheru meni radi xiaomi 12, miui 14 zadnji dev rom |
JA sve čekam Xiaomi 13 da dođe.
Valjda će biti donekle dostojna zamjena Huawei P30 Pro (on ide ženi). Sa njim sam prezadovoljan, ali dolazi vrijeme za mjenjanje telefona pa nemam šta pametnije uzeti. |
Updateao 11T na Miui 14.
Prvi put nakon updatea da dozivim da se baterija poboljsala,sigurno nekih 10-15 %. |
Citiraj:
A imao sam nekoliko Šaomija. |
Citiraj:
|
Hm, Samsung nikad nisam volio, neznaci da nevalja. A Xiaomi nisam imao al po recenzijama ce biti odlican uredjaj.
S22 ima kolega, 2-3 put bio na servisu, prvo baterija, kasnije smrzavanje uredjaja, gubitak signala. Naravno nije pravilo, desava se i ostalim proizvođačima. Vidjet cu koliko ce 13. Biti kod tcoma na produženje, pa odlučiti |
Pozdrav,
kćer koristi iPhone X, oštećen ekran, popravak neisplativ. Koji Xiaomi je u tom rangu, po brzini rada, kvaliteti prikaza? Streeming aplikacije i capcut koristi najčešće, ponekad roblox. Brdo modela sa sličnim nazivima a različitih cijena, jako se teško snaći. U zalagaonici sam našao pristupačan “Xiaomi 11 Lite 5G NE”. Ima li svaki xiaomi mogućnost kopiranja gesta iphonea, mislim na izlazak iz aplikacije povlačenjem odozdol ka gore i sl, ili tu mogucnost imaju samo neki modeli? thx |
Ako je zadovoljna sa iphone x-om, stavi negdje oled ekran na njega(neoriginal) i neka nastavi dalje s njim
|
150eur.
Neoriginalni kazu nije dobar. Baterija mu je u banani također, dan prije nego joj je ispao planirao sam ugraditi novu bateriju, sreca pa nisam. Draze mi dat 1500-2k (ja sam još u kunama) za noviji mob, nego 1000 za ekran. |
Citiraj:
|
Mislio sam napraviti tranziciju na Mi 11,no vidim ima slucajeva da rikne maticna
https://www.gizmochina.com/2021/04/2...-motherboards/ Posto vecini istice jamstvo,jel to rijeseno kakvom revizijom da znam pogledati ? Poslano sa mog 21081111RG koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Gcam bi preporucio svima koji koriste Xiaomi mobitele bez obzira na model,drasticno smanjiva shutter lag sto znaci manje zamucenih fotografija pri brzim pokretima i slabijim svjetlosnim uslovima,probao i na X3 pro modelu,ogromna razlika...za video se drzati default aplikacije |
Citiraj:
Kako si ti instalirao - OTA ili pješke? |
Citiraj:
Nema ih puno,a svih ih cijene iako je to mob late 2020.,vecina nema jamstvo i rabljeni su ofc. Citiraj:
OTA,na Telemachu sam pa je to razlog mozda. |
Mozda ima neki bug pa povuku update i za koji dan daju novi sa fix-om
Sent from my S20 5G |
onaj xiaomi 13 je tako fini uređaj, baš je seksi, pogotovo ona plava koža....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |