![]() |
Servant - nova serija od Apple-a, psihološka drama, umiješan je M. Night Shyamalan, zasad pogledao 4 epizode, dosta dobro. Preporuka.
|
Evo ja poceo s Watchmenima na preporuku kolege gore, da zaobidjem lose kritike i reviewe ljudi koji su povredjeni serijom.
Trebao sam to i prije napraviti, ali sam si mislio pa kako je serija tak nisko rangirana da sigurno ensto nevalja. A serija napeta, zanimljiva, drzi te u mraku, nista ti niej jasno, puno likova, neznas koji je dobar koji los. Takve serije su mi puno bolje od recimo tamo nekog superheroja gdje unaprijed znas da ce ih sve srediti, no niti to mi ne smeta ako je serija dobro anpravljena tipa Punisher, pa onaj daredevil i tako. Ali moram priznati da mi se vise svidja ovo kad se nezna tko je tko. A za propagandu i ove neke probleme koje neki ljudi pisu nemam pojma, ne pratim vijesti, pogotovo ne sto se desava u americi, ali predpostavljam da je nesto vezano za crnce i bijelce. Ja cu samo reci a gdje su u toj cijeloj prici zuti? |
|
sutra ide Grand Tour i Expanse....ufffffff
|
Samo da se javim, u Watchmenima se pojavili i zuti, odgledao sedmu epizodu koja je difinitivno najaca zbog zavrsetka. Toliko cudna serija s toliko cudnim likovima, a ipak se uspije sve pohvatat. Jedva cekam sad da odgledam 8, najradije bi vam napisao spoilere, hahaha
No ako jos niste gledali mozda bolje pricekajte da cijela sezona zavrsi i odgledate sve u jednom jer ako vam se svidi serija teskoc ete cekat novi nastavak. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nema šanse da više išta gledam jednu po jednu svakih 7 dana. niti približno nije dobar feeling kao binđanje. |
Par sek guglanja kaze sve odjednom
|
Mandalorian baš dobar :)
|
Citiraj:
|
Meni je od 4. epizode dosta mlako postalo. Svaku epizodu neka druga jednokratna priča. Kao da ne vodi ničemu.
|
poceo je vrhunski ali je malo ipak pala kvaliteta.
|
The expanse sezona 4 stigla u videoteku. Nije na razini prethodne 3 sezone, ali još uvijek jako dobar Scifi.
https://www.imdb.com/title/tt3230854/ |
See, pogledao jednu drugu epizodu poceo. Nije lose. Glumi "Drogo" iz GoT, nazalost nema Daenerys :nono:
|
Modern Love
32min | Comedy, Romance | TV Series (2019– ) moja ocjena 10/10 za ljubitelje ljubavnih priča po istinitim događajima/činjenicama iz poznate kolumne još poznatijeg dnevnog tiska. ako budete gledali sa boljim polovicama bit će još ljepše :D The End of the F***ing World zabavno, napeto, čudno i ... psihološki nestabilno. uvrnuto. fenomenalno. |
Da komentiram novi Expanse.
|
Citiraj:
|
Mandalorian zadnja epizoda ODLIČNA! :)
|
Citiraj:
:nono: |
Mandalorian E05, sve lošije i lošije.
|
Imaš još 6 i 7....
|
Vidim da je izišao Witcher, pa ako je netko krenuo gledati slobodno udarajte po komentarima. Volio bih da ovo ispadne dobro.
https://www.imdb.com/title/tt5180504...f_=tt_eps_sn_1 |
Citiraj:
Poslano sa mobilnog aparata |
Uhhh Witchera čekam jako dugo i dočekam ga na terenu 🥰🤗
Gledati ga na mobitelu ili sačuvati za kod kuće na 4k 5.1 ... Pitanje je sad 🤔 Edit: 9.9 imdb? Napuhano ili realno? |
Citiraj:
|
Nadam se da ce biti bolji od Mandaloriana kojeg sam morao odj nakon par epki.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
IMDB postane "realan" tek nakon par mjeseci kada se fanboyevi i plaćenici ispucaju sa visokim ocjenama :) |
Citiraj:
gledo jutros nesto iza 9h kad se krenuo emitirat na Netflixu bilo je cca 260 glasova i ocjena 10/10 :D |
Kad bude imalo cca 100000 glasova onda ćemo gledat :D
|
Mandalorian e06 očajna, teški Disney, Mando je posta papak, ono na kraju s ekipom plaćenika je cringe worthy.
|
Pogledao 4 epizode Witchera i moja ocjena je cista desetka.Jako dobro dosada.
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Gary iz rivijere prva ep. Preserans nindze gerija vs zenskice od 60 kila.
Ostalo ok neznam uopce sta sljede knjige, igre mi se cini po prvoj ep. ne. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Pojeo 6 epizoda Geralta jucer, meni je odlicna serija, problem je sto su mi samo dvije epizode ostale i onda cekanje do 2021 :(
Poslano sa mobilnog aparata |
pogledao prvu ep witchera, pa ne znam, meni ta gluma na razini krv nije voda. ovaj henri pa ja evo ne znam.
|
I ja počel gledati i zasad mi je nekak mlako. Kod onog prvog monstera sam očekival da bu iskoristil neki sign npr Aard. Nadam se da bude toga kasnije. I gluma mi je nekak onak, nerealna. Al bumo vidli kak se bu to odvijalo kasnije....
|
Također mlako s Witcherom :kafa:
|
sve mi nesto kao xena princeza ratnica i hercules kevina sorba. onako aftertaste nije bas nesto
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |