![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
VW mi se gadno zamjerio cijenom i kvarovima. |
Dajte maknite te renoe (lagune) s listi, sjeme im se zatrlo. :D
|
meni deda sa lagunom 1.9dci 2003a negdje ima problema ono od svih poznatih na reno forumu do nekih kompletno novih... još povrh svega mu je taj auto kruh pošto je taxist.
nikak na zelenu granu s tim vozilom. |
Imam isto to, zapravo, auto i nije tako loš u trenucima kad se može vozit...
|
Citiraj:
|
ma velim baš je pogodio ono ko ćorava kokoš... auto stvarno očuvan bio, mislim direktora tadašnjeg blitz filma, uvoz, održavan i sada koja godina unazad koliko se to počelo kvariti strašno nešto.
@lister... baš to, kad vozi onda je super :D |
Citiraj:
Daj pogledaj da ti auto negdje ne prokisnjava, pomoglo bi mozda zamijenit filter kabine i mozda malo pocistit ventilaciju. Inace seat ibiza 2001. odmagli u roku odma bez klime |
Citiraj:
Otici cu kod automehanicara da procisti ventilaciju i zamjeni filter. :) |
Ja sam imal konstantno taj problem na svojim japancima iz tih godina.
|
Citiraj:
Ima od Sonaxa u Intersparu za 50-ak kuna. |
Citiraj:
|
Prije svega pozdrav svima i Hvala na svakoj sugestiji i pomoći. Neznalac sam i za aute katastrofa.
Kupujem aute i par VW mi je zapelo za oko nego svi su na nekim firmama i onda se kao ne plaća prijepis nego mi samo daju račun i ja sa tim računom idem na Mup po tablice i još nešto. Sad ono šta mene zanima kako ja mogu provjeriti jeli vozilo nema kazne ili ovrhu da mi nebi bilo da ga nemogu registrirati kasnije i kako se riješava prijepis vozila na mene kao drugog vlasnika ? |
Citiraj:
Postoji još web od fine za to, ali kasne dan-dva za mupovim podacima. http://zaloznaprava.fina.hr/upzap/public/odabir.do |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Code:
Error 500: java.lang.NullPointerException |
Citiraj:
No evo i main link, pa samo na vozila:fiju: http://zaloznaprava.fina.hr/upzap/public/prepare.do :) Edit: kad obrišem cache ne radi, nešto su smrdali, inače taj link koristim preko godinu dana. |
Citiraj:
Ne minjam svoj MK I dok on ne crkne. BTW Ja sam ženu očara dok sam još bija pješak, tako da sam zanemarija pussymagnet faktor prilikom kupovine :p |
Moja "privremena - recesijeka" vozilica danas okrenula 477 000 :)
|
moja 77 :D
|
Citiraj:
|
Cliu voli otić sajla brzinomjera :) Znam jednog s 500 000+ kojem je sajla otišla na 250 000, ali nije popravljana.
|
Citiraj:
Prodana je kasnije s nekih 250k km, unutra je bio 3. motor, dva promijenjena u garanciji. Mislim da nema bitnijeg komada motora koji nije bio mijenjan i u solo varijanti: elektronika, dize, katalizator,... |
Dobri su francuzi, samo kaj je problem u Sagem elektronici na kojoj toliko ustraju. Ne znam jel i dalje Sagem u najnovijim proizvodima, nisam u toku više
|
Citiraj:
Kako već kažeš da nisam siguran. Nisam siguran da sam siguran. Skontaj dalje :D |
1 privitaka
"Pro" parkiranje ispred Sinjskog Kauflanda. Sorry za kvalitetu fotke, stara je slikala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |