![]() |
Hvala majstore! :)
|
Citiraj:
Manje propagande ima u filmovima Veljka Bulajića. |
Citiraj:
Haze Jel gledao itko od vas? |
Nisam, ali htio sam, pa sam se predomišljao i na kraju nisam.. Pogledaj pa javi dojmove :D
|
ekipa, jeste gledali Lone Rangera s Deppom?
http://www.imdb.com/title/tt1210819/ zabava zagarantirana |
Večeras se to gleda! :D :D
|
Citiraj:
|
scene sa konjem su mi super :D
solidna zabava i predvidljiva radnja |
Citiraj:
|
The Mechanic - nije loše. Pogledajte original sa Bronsonom. Ta uloga je više odgovarala njemu nego Stathamu. Stathamu su Expandables i Transporter max. domet.
|
Pogledao Haze!
Hmmmm... Jel gledao jos itko? Nije dugacak film - 49 min. Neka javi tko je gledao ili pogledajte pa da prokomentiramo... |
Citiraj:
:chears: |
the east
vrlo zanimljiv i angažiran film o korporativnoj politici, mehanizmima zaštite iste i alternativama koje globalna zajednica ne doživljava na taj način, barem ne 'po defaultu'. svakako vrijedno gledanja, premda pati od - ne toliko scenarističkih nelogičnosti - koliko od klišea da je svaka revolucija zasnovana na principu vlastite pravednosti. preporuka. |
Citiraj:
|
Ja sam jučer po prvi puta pogledao Green Mile (znam, sram me bilo).
Odgađao sam i nikako i nikako, i jučer nije bilo robe za gledati, pa ajde. Mogu reći greška što sam tako dugo čekao. Svim preporuka. |
Rush
Fenomenalan film. Ni u jednom trenutku nije bio dosadan. Mislim da je ovo najbolji film koji sam gledal ove godine, svakako preporuka. I ako netko čita onaj EVO magazin, uz film u extreme dvorani se dobije taj časopis gratis :D Pacific Rim Neznam zašto vam je film toliko loš. Nemože se od tog žanra očekivati neko prosipanje pameti, ali film je čisto solidan. Meni je bolji od Iron man 2 i 3 i svih transformera :) |
Citiraj:
prestrašno!:D |
|
Citiraj:
Gledao danas malavita i ono,da sam ga gledao doma sve 5...gledljivo...al dat za kino je ravno debilizmu. I da,kužim da je mozak na paši al otkada svi u Francuskoj govore engleski s pidgin naglaskom? Ko da nikad nisu bili tamo.... |
Gledo Gravity. Sandri kip za glavnu. Cuaronu veliko hvala. :care:
|
The Conjuring , solidan horor. Sve je to "već viđeno", ali već dugo nije
bilo dobre realizacije "priče o ukletoj kući". |
@zupy
Imaš pravo. Taj sam zaboravio. Sad sam se sjetio da je i njegov Chaos solidan. |
Phantom meni odličan i svakako zaslužuje veću ocjenu od IMDB...."on pair" sa Lovom na crveni oktobar
|
Citiraj:
|
Danas sam pogledala Stoker
Zanimljiv filmić :) |
Citiraj:
the awakening solidna ideja, traljava realizacija. zanimljivo tek za ljubitelje žanra. 5/10. the bling ring zbilja je krajnje vrijeme da prestanem posuđivat filmove iz usluge, za ovo bi i zlatna malina bila nezaslužen bonus...da ne povjeruješ da je ovu besmislicu režirala sofia coppola, žena koja stoji iza sjajnih 'lost in translation' i 'virgin suicides', još pritom potpisuje i 'scenarij'. falio je samo pokoji pripadnik kardashian plemena da upotpuni veselje. prestrašno, 0/10. |
Citiraj:
Mislim da će biti dosta profitabilan. Ne ide veliki dio na glumce jer ih nema puno (2, zapravo 1), vizualno jako atraktivan, nešto pitkog humora s početka, malo drame, akcije, patetike i to je to. |
Citiraj:
Efekti su najbolji dio filma (i "fizika"), te je film dobar prvu trećinu, dok... Nakon toga film ide nizbrdo, (Ka)Sandrino glumatanje mi nije bilo uvjerljivo, a ono |
Bro, da ja idem trazit hiperrealizam u bilokojem filmu, uzivao bi u njih 0. :D
|
pogledao Lone Rangera.
meni dobar film, zabavan ful. :chears: |
Pogledao The Frozen Ground.
Osrednje. Ne mogu reći loše, ali pomalo bez pravog zapleta i napetosti. Od samog početka filma se sve zna, i cijelo vrijeme čekaš da postane malo interesantnije, i tako prođe cijeli film :D |
Lone Ranger mi je bio ok za ubit vrijeme. Obzirom da producente, drugo nisam ni očekivao. Ima praznog hoda na par mjesta, ali može se podnijeti. Malo su me iznervirali oni zečevi koji jedu meso i škorpione, konj koji ždere škorpione. Totalno nelogično.
|
Konj je meni prezakon bio! Iako, oni zečevi su bili poprilično čudni..
|
Citiraj:
meni su konj i zecevi bas zakon bili LOL. presmjesni :goood: |
http://www.imdb.com/title/tt2208020/
Neznam jeli tko gledao, ali upravo sam zanimljivo potrošio dvi ure. Nikad mi se nisu sviđali ti azijski filmovi, ali ovaj je svakakoza preporučit, po meni 7,5/10 |
OT sry, ASAP mi treba netko tko doma gleda 3d muvije :) pm me :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
CGI savršen, priča zanimljiva i originalna, soundtrack apsolutno fenomenalan, kraj je ono...izbacio bih 52 (da ne spoilam nekome previše), no sve u svemu, uživao sam gledajući. U biti se ovdje radi o romantičnom filmu smještenom u izvrnutu budućnost uništenog svijeta gdje konačno za divno čudo nema govora o Amerikanskoj nadmoći i razvaljivanju vanzemaljske supersile čistim patriotizmom i vojnom supernadmoći. Nisam imao nikakva očekivanja, i film me oduševio, meni jedan od filmova godine, ako ne i najbolji u 2013... Za razliku od recimo World War Z koji je toliko pun rupa u priči i toliko loše realiziran da je to čudo jedno. Al ne pričamo o tom filmu.. |
Oblivion, stvarno :D Nije toliko loš film, bolji od mnogih recentnih ostvarenja (iako je crap), ali ako ti je to originalna priča jedini moj komentar je. Pročitaj par knjiga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |