![]() |
Koje ljetne gume preporučujete u dimenziji 205/55/16, da je minimalno 91Y karakteristika?
Imao Dunlop Sportmax, pojele se u 10.000km iako su bile ok :/ |
Vidi potenzu adrenalin re-002 dal ti zadovoljava kriterije.
|
Citiraj:
A to su sve redom sport only gume, kojima je eto baš inače mana da se brže troše nego neka Turanza i slične višenamjenske gume... U toj dimenziji i ako želiš dobru allround gumu i da normalno traje, uzmi ili continental premium contact ili bridgestone turanzu. A ako te peru sport modeli, koji god da uzmeš, neće ti potrajat, mada, to zaboravih prvo spomenut, 10.000km je prepremalo, to ili su gume koje su stajale dugo negdje na skladištu pa je smjesa ostarila (sasvim normalna pojava kod nas) ili ti odjednom voziš grobnik svaki vikend:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iskreno, nisam se ni raspitivao, rekao mi je da je ovo guma do 250km/h i da je malo sportskija i jbga. Uopće mi ne treba sportska guma. Sad gledam te indexe i izgleda da mi treba "V" oznaka, a težina ostaje na 91. Ne znam jedino šta je s onim ostalim karakteristikama, tipa treadwear, itd. Meni je to na ovoj sve AAA+++, kaže mi prijatelj da je to totalno nepotrebno i da je to guma za toplije krajeve, da se zato brzo potrošila. Citiraj:
Citiraj:
|
kaj su to neke tvrđe verzije?
znam inače da sport maxx brzo odu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno? :rolleyes: Btw. 1200kn, ne hvala. |
Citiraj:
Neznam di to gledaš cijene :D Vidi cijenu,samo primjera radi :) |
A piše ti u slici gore, vidim da im je cijena fail :)
Gledam ovaj Conti Premium Contact 5, svi ga hvale. 725kn, vjerovatno će past odluka na njega. |
Citiraj:
|
automatik, ako je održavan propisno, može biti samo plus.
|
ako
|
ha čuj zato ga odfuraš na servis prije kupovine.
|
Inače tamo jedva čekaju da ti kažu istinu, pogotovo ako su u dogovoru s auto kućom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/tir...t-bluresponse/ Zasad koliko sam ih vozio, odlične su. |
Ne znam, dosta ovisi o autu i njegovoj tezini.
Ja sam si uzeo Michelin PS3 u 205/55R16 i jako sam zadovoljan, sad imaju oko 7-9000km (ne da mi se sad provjeravat) i u odlicnom su stanju. A nisam ih stedio kolko mogu sa slabim autom. :D Kupio sam ih jer mi je svejedno dal ce izdrzat sezonu vise-manje, htio sam da dobro drze. S druge strane u dimenziji 245/45R18 i na AWD pogonu tezeg auta trose se dosta brze i naprijed i iza. Mozda ih je autoput razderao. |
Citiraj:
fastresponse je bila moja prva "jača" guma i bio sam prilično zadovoljan nakon balonki, onda sam uzeo gy f1 i bio sam zadovoljniji jerbo ima jače bokove i manje se naginjao u zavojima i onda sam se napokon ulovio mišelina pe2... nju bi kupio ponovo in a heart beat jer je naprosto fenomenalna guma. |
Citiraj:
|
da li je ilegalno imati ovakav auspuh, ako da sto tocno kaze zakon za decibele i kakve su kazne? https://www.youtube.com/watch?v=ucNZ...e_gdata_player
znaci odzvanja cijeli kvart:care: |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Također jedna od brzotrošećih ;) Citiraj:
|
Znači u 16" i 17" gume su u Slo 100 kuna jeftinije nego kod nas, znači još mi se isplati po 2 otići. a kamo 4
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ova zvjerka sa videa ima 950konja. :zdero: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |