![]() |
|
pogledao now you see me :stoopid:.
film mi je los totalno po svemu. |
ajde bar jedan koji se slaže sa mnom u s vezi tog trash filma.
|
Pogledao This Is The End
Film je totalno spaljen! Ekipa je spaljena! Super je za pogledati ovako da se ubije vrijeme i da se zabavi malo. Upravo završio gledati The Last Stand - Arni je zakon! Film, eto nije remek djelo ili bog zna što ali se može pogledati :D |
Upravo pogledao this is the end. 2/10. Puno? :D
Par ok fora, otrcan kraj s ajde ok porukom ali je sve to lose upakirano. |
Damn! A ja se već ponadao. Izgleda da će mi ostati ovo kao najbolja ovogodišnja komedija
Clear History (unatoč ocjeni, tko voli Curb i Seinfeld će se snaći u ovome) I malo trivie o filmu :D carski http://www.imdb.com/title/tt2279864/trivia |
Citiraj:
Dugo nisam plakao od smijeha :) Stvarno vrijedi pogledati. |
Citiraj:
|
I ja pogledao This is the End.
Spaljen film, ekipa ok, par fora ok, za ubit vrijeme i pustit mozak na pašu ok. Ali ništa ozbiljnije :) Neka 5-ica/10. Gledao Gatsby-a, po meni odličan film, leonardno ga je izvukao vrlo dobro, bez njega nebi bilo to-to. 8/10 |
U zadnje vrijeme komedije ne treba ni gledati samo pogledaš najuži trailer koji je dostupan na netu i vidio si 90% fora i provala koje će biti u filmu (we are millers, the heat, this is the end, hangover 3).
|
radi toga niti ne gledam spoilere, odnosno trailere :D
|
Pa tako je oduvijek bilo sa onako 95% komedija :D Dobra (da se ne svodi sve na random punch line) dodje jednom u ohoho.
|
Citiraj:
Večeras na programu MY WAY o korejcu koji se prvo borio protiv japanaca,pa s japancima protiv rusa,pa na strani rusa protiv švaba nakraju završio u Wermachtu kontra amera....pa to nemre bit loše ni da očeš :D |
Dobar je film!
Pogledaj Clear History btw. |
pogledao i ja this is the end, film bas po mom gustu , + emma :zdero:
isto tako pogledao the world ends, isto mi je bio veoma dobar 7/10 |
Misliš na The World's End?
Baš gledam po imdb, mogao bi pogledati. Ako je to taj film. |
This is the end nije isto što i The worlds end, vidiš drugačije riječi :D
|
Čudno, ta dva filma su po više toga dosta slični, čak imaju iste ocjene na imdb...
Jel netko gledao oba? |
|
to je isto super film :D
|
da super... lektira ;)
|
Ima tko hrvatski titl filma A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan ?:o
|
Citiraj:
|
|
Pogledao i ja This is the End. Nisam mogao ni pogledati do kraja. 2/10, zbog par efekata. Debilizam...
Citiraj:
Konačno nešto novo, interesantno, zanimljivo i smisleno... |
Pogledao sinoć Grown Ups 2 Meni je film bio fora! Na nekim djelovima sam se baš fino ismijao(čitaj skoro pa plakao od smijeha) :D :D
Jel itko pogledao The Conjuring ? jel valja to čem? |
Citiraj:
|
|
|
Baš reko da vidim ako je tko gledao. Šta ne valja? a ekipa samo takva
|
sporo,dosadno,nedinamično,mlako...ne znam kaj im bi da su pristali na takav scenarij. IMHO
|
Citiraj:
|
Citiraj:
žali Bože vremena, mogao sam radije spavat. Pogledao Hunger games. Dobra gluma većine glumaca diže film, inače nije daleko od gore spomenute kategorije |
Citiraj:
Hangover III, hmmm.. Svi klišeji da će se sve o tim novim komedijama vidjeti samo ako pogledaš trailer su ovdje 100% potvrđeni. |
|
op op, koga to imamo :D
|
Gledam VHS2...i pitam se dal je fakat nekkm palo napamet snimit fps iz zombi perspektive...
|
Citiraj:
|
|
Pogledao The Purge.
Jao koliko taj film potencijala ima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |