PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

John Creasy 24.06.2006. 11:35

Ukljucen mi je PB unutar MultiPlayera, ali napravio sam i update kako kazu na nekim stranicama a ni to ne pomaze.

EDIT: Cim ubijem nekog odmah me izbaci i poakze taj error.

terminator 24.06.2006. 11:59

hehe jucer sam se strgo od smijeha mad_maxu
kaže mad_max killer segalu: "segal, smanji taj bind da te rak ne kika....
i ne banna..."
i rak kika maxa zato jer je koristil exploit :D:D:D:D:D

stipe_k 24.06.2006. 12:06

Citiraj:

Autor John Creasy
Ukljucen mi je PB unutar MultiPlayera, ali napravio sam i update kako kazu na nekim stranicama a ni to ne pomaze.

EDIT: Cim ubijem nekog odmah me izbaci i poakze taj error.

pa ko je vidio ubit nekog
moraš se pristojno ponašat: roller :

maX 24.06.2006. 12:14

Citiraj:

Autor terminator
hehe jucer sam se strgo od smijeha mad_maxu
kaže mad_max killer segalu: "segal, smanji taj bind da te rak ne kika....
i ne banna..."
i rak kika maxa zato jer je koristil exploit :D:D:D:D:D

Nije me kickal nego mi je nakon toga zastekala masina iz neznam kojih razloga, opet sam se spojil i znal sam kaj bu Rak rekel buduci da sam isel gore na onaj rub (opce sam zaboravil da je to exploit) No dobro, nema veze, danas idem na LAN, pa cu se lijepo sutra naspavati i odmoriti za vecer kad pocinje 3. kolo lige : CoolRamb Rak, jos jednom oprosti, ali znam da sam si sam kriv kaj sam se isel zaletavat : hitthewa

-POP- 24.06.2006. 12:45

Požurite s ručkom i gore na server da vas : Machineg

MOrdecai83 24.06.2006. 13:44

Ja sam poslao MM-u svoje podatke za prijavu za COD2 (ne za ligu vec opcenito) prije tjedan dana i jos mi nista nije odgovoreno... :(

G0RKI 24.06.2006. 14:13

Da li ostali imaju problema kod pristupa forumu COD2You? :(
Od sinoc nikako ne mogu pristupit forumu?
The page isn't redirecting properly by Mozila

mymoon 24.06.2006. 14:29

Citiraj:

Autor G0RKI
Da li ostali imaju problema kod pristupa forumu COD2You? :(
Od sinoc nikako ne mogu pristupit forumu?
The page isn't redirecting properly by Mozila

i meni je sinoć nešto zaštekalo negdje iza 23 mislim. danas radi sve 5.

G0RKI 24.06.2006. 14:32

Ma nema šanse ne mogu opce otvorit forum sve ostale sekcije na stranici uredno otvaram...ali Fourum nikako...

mymoon 24.06.2006. 14:35

ne znam. evo sada uredno sa firefoxom šaram po forumu i nemam nikakvih problema...

Ladybug 24.06.2006. 14:43

Nope, ni ja nemrem na 4um. Al nisam htjela reć ništa da ne ispadne da se moram registrirati i poslati PM-ove i da nisam dobro pročitala onaj "the" post of Raka :)

edit: a ispada da se moram registrirati i da sma bolje trebala čitat "the" post :D:D:D

RAK 24.06.2006. 14:44

Citiraj:

Autor G0RKI
Ma nema šanse ne mogu opce otvorit forum sve ostale sekcije na stranici uredno otvaram...ali Fourum nikako...

http://www.cod2you.com/forum/index.php

buljo 24.06.2006. 14:46

Rak ja sad mogu na server jelda? Prošao je ban? :)

G0RKI 24.06.2006. 14:54

RAK hvala...sve ok! :)

Darth Vader 24.06.2006. 17:53

Citiraj:

Autor MOrdecai83
Ja sam poslao MM-u svoje podatke za prijavu za COD2 (ne za ligu vec opcenito) prije tjedan dana i jos mi nista nije odgovoreno... :(

Bilo je dosta posla oko novog sitea zadnjih dana,pa vjerojatno zato MMche nije stigao to rjesiti, posalji mu ponovo ili se strpi malo budem ga ja obavjestio.

@OSTALI

PAŽNJA: Ima ljudi koj se jos nisu regali na novi forum, ima i igrača lige koji to nisu učinili, a moraju, obavezno. Apeliram prvo na njih a onda na sve ostale da odrade tu formalnost tako da nebi bilo problem sutra sa ligom te da možete i dalje nesmetano igrati i primati passove itd. :gringo:

Lagano selite spam na nas forum spameri jedni : hello2 : :beer: : goood :

buljo 24.06.2006. 17:55

Zbrajam dane i vidim da je ban prošao :D

Evo jadni dečki danas koji su bili samnom gore :D:D:D

http://img63.imageshack.us/img63/801...00619tb.th.jpg

I druga mapa :D:D

http://img236.imageshack.us/img236/6...00620fx.th.jpg

Crash009 24.06.2006. 18:12

a jadni... jesi ih nabušio : lol2 :

zippo 24.06.2006. 18:36

Citiraj:

Autor buljo
Zbrajam dane i vidim da je ban prošao :D

Evo jadni dečki danas koji su bili samnom gore :D:D:D

http://img63.imageshack.us/img63/801...00619tb.th.jpg

I druga mapa :D:D

http://img236.imageshack.us/img236/6...00620fx.th.jpg

Buljo nadam se da ces istu formu pokazati i sutra kad budemo igrali. Trebat ces nam tako raspolozen

blozer 24.06.2006. 19:07

kolko prometa troši COD2 ? Ja bi se prijavio u ligu , ali imam onaj start paker .. pa neznam baš...
jel manje od 10MB po satu?

Crash009 24.06.2006. 19:14

sa 30 igrača na serveru nekih 50mb po satu...

do 10 igrača cca 15mb

blozer 24.06.2006. 19:16

A po kolko igrača su matcheci u lizi?
Da nebude totalni OT: Registrirao sam se na Cod2You

iveumag 24.06.2006. 19:44

Citiraj:

Autor zippo61
Buljo nadam se da ces istu formu pokazati i sutra kad budemo igrali. Trebat ces nam tako raspolozen

E tata i ti skoro uvjek loš ko i ja: nono :

mymoon 24.06.2006. 20:06

Citiraj:

Autor blozer

kako si se već tamo registrirao, sva pitanja u vezi cod2 i lige postavi tamo.
brze će ti biti odgovoreno, a i da se oslobodi pce forum. :rolleyes:

Darth Vader 24.06.2006. 20:07

Citiraj:

Autor blozer

igra se 7:7 vremenski cca 30 min +-

moze se igrati i 6:7 ili 5:7 ako ekipa kojoj fali 2 igraca neodluci predati

imas na cod2you sve o lizi pa malo pogledaj

atha 24.06.2006. 20:07

CoD2 trosi oko 30-40Mb prosjecno. Sa 512Mb neke pretjerane igre bas i nisu pozeljne jer ode za cas.

blozer 24.06.2006. 20:11

Ja sam se registrirao tamo na stranicu, ali u forum nemogu ući..kada se hoču registrirati na forum.. Piše kao da se nemože... A čini se da ću COD2 preči na 2GB paket, jer fakat mi se igra nekaj online..

atha 24.06.2006. 20:14

Ja sam za 2gb igrao neko pocetno vrijeme. Sve ovisi o tome koliko budes visio gore. Na COD mi mjesecno ode preko 3-3,5gb ako se ne varam. Imam paket od 5gb, i tu sam negdje na 4gb na kraju mjeseca.

RAK 24.06.2006. 20:50

Dragi suigrači!

S neizmjernom srećom vas mogu obavijestiti kako naš game server dobiva sasvim novu dimenziju. Već se tjedan dana, u najvećoj tajnosti, pripremaju korjenite promjene. Nisam htio ništa oglašavati dok ne bude sve kako sam zamislio i upotrebljivo za vas borce.

Game server ima svoju stranicu i svoj forum:
http://www.cod2you.com

Od sada pa nadalje se možete registrirati na stranici što predstavlja i registraciju na forumu. Ne obratno. Prilikom registracije ste dužni unesti i svoju pravu mail adresu jer ćete osim aktivacije ubuduće dobivati i informacije o promjenama passworda za server. Uskoro će biti promijenjen pass, pa bi bilo dobro da ovaj prelazak obavite na vrijeme. Samo registrirani korisnici će moći doći do modova i mapa za igranje na serveru. Uskoro se i to mijenja i dodaje se više sadržaja. Sve informacije će biti prikazane na siteu i forumu.

Ime za registraciju mora biti skraćena verzija onoga koji koristite i za igranje na serveru.

Svi koji se ne budu držali toga biti će automatski uklonjeni sa servera. Tako ćemo napraviti da ne bi više bilo pitanja tko je taj i sl. U vezi ovoga ne želim raditi nikakve kompromise jer se ovako previše opterećuje MM koji bi trebao pokušati pratiti svaku vašu promjenu imena. A neki ga mijenjaju više nego čarape. Zato dobro razmislite o tom imenu jer ga neću mijenjati samo zato jer je nekom dosadno. U ime ne pišite tagove, već samo ime i to onako kako bi se trebalo čitati. Npr. .::PCE::. m4dm4x će se registrirati kao mad.max ili madmax ili kao već. Ili će $$KILL3RR postati Skiller. Username i name ne moraju biti isti.

PAZITE!!!
Username je ono ime kojim se logirate, a Name je ono što ostali vide i mora biti jednako imenu koje ćete koristiti u igri. Ako ne znate što ovo znači, oboje stavite isto.

I naša liga će napokon imati svoje posebno mjesto na siteu. Biti će prikazani rezultati, izvješća i sve što vam je potrebno za igranje. Svaki igrač će dobiti svoj mailbox sa 50Mb prostora koji će služiti za dobivanje informacija o matchevima, passwordima i ostalom. Taj mail stavite i u svoj profil nakon što ga dobijete. Taj će mail biti jednakog imena kao i korisničko ime na siteu.

Sada bi i PCEkspertovci mogli odahnuti jer se rješavaju spamanja po ovom forumu i threada sa više od 9000 postova. Bilo je i vrijeme da ne koristimo njihovo ime za server i sl. Moderatori na PCE mogu posebno odahnuti da su nas se riješili. Ako se mene pita, ovaj thread može biti zaključan i zaboravljen. Na našem novom forumu možete izraziti sve svoje spamerske potrebe. Taj novi forum nije bez pravila i morati ćete ih se pridržavati. Za početak se možete ravnati onima na PCE, dok ne napišem nova.

Podsjetite se pravila za igranje na serveru. Ako ste promijenili puno podataka u odnosu na staru registraciju, ponovite postupak registracije za igranje na serveru na mail mm@cod2you.com. Podaci koje trebate dostaviti se nalaze ovdje:

http://www.cod2you.com/index.php?opt...d=17&Itemid=36

Uskoro će biti u pogon pušteni novi modovi i nove mape za igranje. Dosadašnje mape će biti korjenito izmijenjene te dodane nove. Pripremite se na vrijeme. Sve promjene će biti objavljene na službenoj stranici. Ne ovdje.

Sve ovo i mnogo više će biti i prikazano na siteu. Nadam se da prelazak neće biti bolan za većinu.

RAK 24.06.2006. 20:51

Ne ponavljam ovo više. Kome ovo nije jasno, a ima ih, neka vrati komp u dućan gdje ga je i kupio.

Hrconja 24.06.2006. 20:59

pa kaj bi mi sad trebali prestat pisat zato kaj ti imaš novu stranicu omg.

ja ću pisat u svoj thread :P

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21.