![]() |
i nadamo se funkcionalnije kamere....
|
Pa zar se galaxy ne uzima zbog vrhunskog ekrana i kamera. Ali to nije slučaj na ovom?
|
Pozdrav, zna netko kakav poznati shop u njemačkoj ili nekoj EU za mobitele nisam baš pratio, a htio bi čekirat cijene kakve su tamo.
|
Idealo.de
Nešto kao nabava.net kod nas. Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
|
Moze neka preporuka za mobitel do 400 eura, bitno je da je dobra kamera? Po mogucnosti da ima opticku stabilizaciju.
|
Citiraj:
Poco F4 zbog jakog hardwarea i solidne glavne kamere s OIS-om Ili nešto jeftiniji Galaxy A53 koji ima nešto slabiji čip ali i sposobne kamere, glavna ima OIS a sekundarne su nešto bolje nego kod Poco-a. |
Na oglasniku ili zalagaonici S21FE. Ako baš mora u trgovini, Realme GT2 370€.
https://www.mobileshop.eu/realme/mob...8gb-ram-green/ |
Detaljna usporedba Bionic A16 vs SD 8 Gen2 by Geekerwan...Uživao sam gledajući ovo :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo se čekalo... |
GPU na SD 8Gen2 je koliko sam skužio toliko jak da bootlenecka CPU :D
|
Citiraj:
|
Bok ekipa, trebao bih savjet.
Ženi je uskoro rođendan i razmišljam da joj uzmem mobitel. Nije zahtjevan korisnik ali voli igrat one match 3 igrice. Trenutno ima Galaxy A50. Gledao sam A53 5G. Je li to ok upgrade? Ima li alternativa drugih brandova u tom cjenovnom rangu? Samo da nije Huawei (zbog google usluga). Hvala |
Ako je navikla na Samsung, neka ostane na Samsungu. Ja sam se jednom pametario i nagovorio bolju polovicu na nešto drugo pa nije dobro završilo. 😂
|
Citiraj:
|
Uzeti xiaomi 12 za cca 530e ili ne u mi storeu? Ili ići na s22 za 100e više u smartlabu? Imal alternative za te pare?
Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
S21 FE (SD verzija) na Amazonu za 450 EUR
|
Sry, nisam naglasio da plaćam karticom na par rata .
Taj 21fe ima eu garanciju ili moram slati amazonu natrag ako se slučajno odlučim za taj... Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne nađem 21fe na amazonu za 450e... Gdje biram sellere? Nisam bas na Ti sa amazonom.
Dal ovom xiaomi 12 fali nešto ili i dalje ima puno iritantnih bugova ? Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
To su bili rabljeni, dostava je bila moguca samo na mailbox:
https://www.amazon.de/dp/B0B4T2BBHR Ima ih jos 2 na stanju Edit: original post da ne bi bilo gluhih telefona i preuzetih zasluga: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3655113 |
Citiraj:
|
Zabavno?
Nuzno, barba. :) |
Tražim jeftini mob za stariju osobu. Nebitne kamere, rezolucije ekrana, hertzi i ostale novotarije, samo da je relativno brz i ne brejka se.
Što jeftiniji, to bolji. |
Imaš njuškalu zapakirane Motorole G51 za 1000kn....
|
Citiraj:
Ne pratim mobitele pa ono...neman pojma. Standardni user bez igrica, bitna mi je ok kamera s OISom i da ništa ne šteka kod upotrebe hrpa mailova,socijale i raznih apkova. Jel u tom rangu ima uzet šta bolje novo/polovno? S mailboxom bi izasao 275 eur/ 2070kn do mene. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |