![]() |
Ne treba, sve je jasno što se radnje tiče. Neka te ne zbuni, u seriji se pojavljuje i glavni glumac iz filma, ali u sporednijoj i drugačijoj ulozi.
|
idem to gledat ona. probao gledat leverage, delete tokom prve epke. prelose...
jel heroes reborn ima kraj? i ocjena je nekak losa. heroes-i su mi bili odlicna serija. |
Citiraj:
Sent from my Redmi note 3 pro |
Heroes reborn: samo jedna, ali potpuno zaokružena sezona. Meni je bila dobra.
|
jel gledate season2 od Expanse? meni puno slabije nego prva sezona, skroz mlako.
|
Ja sam na 4. sezoni Mućki :D Brutala. Zanimljivo do mojih kasnih dvadesetih takav humor mi nije odgovarao, ali sada umirem na svaku foru :D
|
To mi je najdraža serija (meni bilo dobro i kao djetetu) :D
Zanimljiva je evolucija serije od 25min humorističnog sitcoma, do 45min pomalo i dramskog serijala, pa sve do dugometražnih filmova. Baš ono pratiš likove u raznim fazama života, što se rijetko viđa u kvalitetnim serijama (ne računam one vječne sapunjare) Ja planiram početi zadnje vikinge (frend mi naravno mega spojlao), te paralelno povremeno nastaviti curb your enthusasam |
Citiraj:
Taboo zadnja epizoda, jeben kraj..."i have use for you" :) |
Mali offtopic.... je li ekipa sa titlovi.com/prijevodi/ uvela nekakav oblik registracije ili čega već? Pokušavam skinut titlove za Suits i nikako:D
|
Počeo sam gledat Halt and catch fire. Čini mi se vrlo dobro nakon nekoliko epizoda.
|
Citiraj:
Meni sve bs player ponudi, a vjerujem da to mogu i drugi softveri |
Citiraj:
Citiraj:
|
Media Player Classic također. Čak ne mora ni ponuditi nego može automatski izabrati i skinuti odgovarajući ako je tako odabrano.
|
PotPlayer, IMO najbolji video player trenutno, koji ne lici kao da potice iz win95 ere :D
Salu na stranu, podrska za HW dekodiranje, podrzava sve moguce video formate, 3d i sl. gluparije takodjer (za one koji imaju odgovarajuci monitor), automaCki skida titlove i daje izbor u vidu jezika te ubacivanje dodatnih baza titlova unutar opcija, prakticki sve sto padne na pamet je ugradjeno.. Koristim ga vec godinama i apsolutno nemam zamjerke. Preporuka Btw, znate da ono "BS" u BSplayeru stoji za bullshit? :D |
Citiraj:
@Manuel Calavera - Ma em volin manualno jer tražim uglavnon za "specifičnije" verzije materijala, em se majka naučila na player koji ne nudi automatiku nikakvu, a sad njoj to promijenit bi bila borba ala WWII:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Taboo zavrsio :(
Meni odlicna serija i sezona iako pomalo precjenjena. Poceo sa Black sails. Bahami, sise i pirati... Ne može biti lose http://imdb.com/title/tt2375692/ Sent from my Redmi note 3 pro |
zavrsio zavrsio ili kraj sezone?
|
Kraj prve sezone.
A nije bilo da će biti samo ta jedna sezona ili je završilo tako da će biti nastavak?
|
Citiraj:
|
... meni je kraj smrdio na nastavak.
Za Suits 'naši' titlovi izlaze presporo. I ja skidam za svaku E posebnu. Ako dugo nema prevoda, skinem ENG verziju sa www.addic7ed.com
|
Nisam provjeravao, ali poprati prijevodi-online. Oni su tate-mate za serije.
Citiraj:
@coconut - ja nisam gleda prvi dio sezone, jer san prestar za ta cijepanja atoma, tako da sad imam 14 epizoda sa prijevodima, a dva prijevoda još čekam i očekujem da će izać dok ja pogledam ovih 14 sigurno... |
|
Vidio mućke na telki, pa sam nešto googlao i našao jednu zanimljivost na wikipediji:
Citiraj:
|
Poceo gledat homeland zdrobio 6 epizoda :) zadnja epizoda :D i onda vidis da nema dalje -.-
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |